Exclusive Content:

Η Vintagia της Παρασκευής Vol. 80

Οι δρόμοι μας χωρίζονται για κάποιον λόγο...

Καλώς ήρθατε σε μια ακόμη Vintagia αυτής της τρελής Τάχα Μου Δήθεν Σοφής Kουκουβάγιας. Σε μια Vintagia που γράφεται στο παρά 5 και προσπαθεί να βρει κάτι που θα σας διατηρήσει το ενδιαφέρον στα ύψη. Αυτή η Vintagia πλέον είναι κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη. Σήμερα θα γίνει ένας μικρός απολογισμός, δε θα κρατήσει πολύ, θα είναι σύντομος.

Δύσκολο πράγμα τα γενέθλια, ειδικά στην στιγμή της ευχής όταν σβήνεις το κεράκι. Σκέφτεσαι τις αποφάσεις που πρέπει να τηρήσεις και τι οφείλεις να πράξεις για τον εαυτό σου, ώστε να τον τσουλήσεις ένα βήμα παρακάτω… Είναι αγχωτικό, αλλά ταυτόχρονα κρύβει μια ομορφιά. Μεγαλώνεις και αυτό είναι υγεία και προνόμιο. Το ξεχνάμε και η αλήθεια είναι ότι είναι κάπως αχάριστη η στάση μας.

Vintagia
Pinterest//giphy.com

Αυτό με την Αγάπη

Την κυνηγάω την Αγάπη. Την έχω ανάγκη, θέλω να νιώθω ότι όταν μου τη δηλώνουν είναι όντως πραγματική και δεν είναι λόγια της στιγμής. Πολλοί έφυγαν μέσα σε ένα χρόνο μακριά μου. Κάποιοι από επιλογή. Κάποιοι επειδή πλέον έπαψαν να γουστάρουν την παρέα μου – λογικό αφού μεγαλώνοντας αλλάζουν οι προτιμήσεις και οι προτεραιότητες. Έπαψα να είμαι και προτεραιότητα σε κάποιους – σωστά! Δεν είναι κακό, άλλαξα και εγώ. Οι δρόμοι μας χωρίζονται για κάποιον λόγο…

Vintagia
Pinterst//theeverygirl.com

Άλλοι πάλι εξαφανίστηκαν χωρίς κουβέντα, αθόρυβα, χωρίς εξηγήσεις. Αυτό με πλήγωσε. Βέβαια, οφθαλμό αντί οφθαλμού, καθώς και εγώ πλήγωσα αρκετούς και ίσως το ξανά επαναλάβω ηθελημένα ή και άθελα…

Η φιλία για μένα έπαιξε καθοριστικό ρόλο μέσα σε ένα χρόνο. Έχασα ένα άτομο εμπιστοσύνης στα ξαφνικά, χωρίς να μάθω τον λόγο, αλλά απέκτησα άλλους χωρίς να το επιδιώξω, που δέσαμε έτσι απλά. Αυτό είναι το πιο ωραίο. Η ξαφνική αγάπη και το δόσιμο χωρίς δεύτερη σκέψη. Που μπορεί να βλεπόμαστε μία στο τόσο, αλλά η σύνδεση είναι έντονη και ειλικρινής.

Υπάρχουν άτομα που παρέμειναν και τους είμαι ευγνώμων, γιατί αντέχουν και με ηρεμούν, με ένα έστω απλό μήνυμα. Με κάνουν να θυμάμαι ποια είμαι και να ξανά βρίσκω την ταυτότητα μου, μέσα στην πλήξη της καθημερινότητας.

Αυτό με τους στόχους

Όλοι οι στόχοι έχουν αλλάξει. Τίποτα δεν είναι όπως παλιά και ξέρω ότι μπορεί να αλλάξουν πάλι μέσα στη επόμενη εβδομάδα. Εγώ αλλάζω κάθε μέρα, με ψάχνω και θέλω κάθε μέρα να μου δίνω μικρά δώρα που θα με εξελίξουν. Με παραμελώ πολλές φορές και βάζω τους άλλους πάνω από εμένα, ξεχνώντας τι έχω ανάγκη. Δεν με πειράζει, το ευχαριστιέμαι και ας παραπονιέται το σώμα. Εξάλλου δεν θα είμαστε και για πάντα

Vintagia
Pinterest//faithit.com

Αυτό με τον επίλογο

Έχει έρθει η πιο όμορφη εποχή του χρόνου, με τις πιο πολλές μυρωδιές και όμως το προσπερνάμε. Μου αρέσει το Πάσχα, κρυφά πιο πολύ από τα Χριστούγεννα. Προσπαθώ να μυρίζω τις λεμονιές στη γειτονιά μου και μέσα στο κέντρο της πόλης, να βρω μυρωδιές από άνθη λουλουδιών. Είναι ένα είδος ευτυχίας.

Να προσέχετε τους εαυτούς σας και φροντίστε την επόμενη εβδομάδα να ξεκουραστείτε λίγο παραπάνω. Η προσωπική φροντίδα δεν είναι ντροπή, είναι ανάγκη.

Η Τάχα Μου Δήθεν Σοφή Κουκουβάγια τελείωσε. Ίσως και να κούρασε. Η Vintagia, προσπαθεί άλλωστε να θυμίζει…

See you…


Παρόμοια άρθρα:

Μη ξεχάσετε να ακολουθήσετε τις σελίδες μας σε FacebookInstagram και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Ηλιάνα Τσακίρη
Ηλιάνα Τσακίρη
Είμαι ένα άτομο που πιστεύω φουλ στα όνειρα, αγαπώ τα ταξίδια και όνειρο μου είναι να ταξιδέψω στην Ισλανδία για να δω το βόρειο σέλας. Αθεράπευτα ρομαντική ψυχή, που θέλει να το κρύβει. Λατρεύω τις βόλτες στη Πλάκα, αγαπώ τα μικρά μαγαζιά, τα μέρη με μπόλικο πράσινο και φύση, έχω μια αδυναμία στα "Φιλαράκια", ενώ δεν μπορώ χωρίς τη μυρωδιά του καφέ, των βιβλίων και χωρίς μουσική...

Latest Articles

Διάβασε επίσης...