Η Vintagia Παρασκευής

Γεια σας και καλώς ήρθατε σε μια ακόμη Vintagia Παρασκευής. Πως είστε; Πως πέρασε η εβδομάδα σας; Τι άλλαξε στη ζωή σας; Με τη καραντίνα- καραντινούλα, όλα κομπλέ; Αντέχουμε ως τις 7 Δεκεμβρίου; Αλήθεια, πόσο γρήγορα περνάνε οι εβδομάδες και πόσο επανάληψη πράξεων αντέχουμε;

Στο πέρασμα των ημερών

Γενικά δε συμβαίνουν πολλά ευχάριστα και λίγες είναι οι στιγμές «απόδρασης» από τη καθημερινότητα. Το κατάλαβα μέσα στη βδομάδα αρκετά καλά. Άλλο ένα πράγμα που κατάλαβα είναι, ότι είμαι πραγματικά τυχερή και ευγνώμων για τα άτομα που είναι ως τώρα στη ζωή μου. Είτε βλεπόμαστε είτε όχι, είναι ένα δώρο.

Vintagia Παρασκευής

Πέθανε και ο Diego Armando Maradona, δε περιμένατε εμένα να ενημερωθείτε. Το μόνο που έχω να γράψω είναι, ότι ένιωσα ντροπή που την ημέρα θανάτου του, τα «μεγάλα», ιδιωτικά κανάλια, φρόντισαν να προβάλλουν πρώτα τις καταχρήσεις που έκανε και μετά το έργο που πρόσφερε στο Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο. Αν η ενημέρωση για τον θάνατο του διήρκεσε 3 λεπτά (για παράδειγμα), τα 2.30′ ήταν αφιερωμένα για τις αδυναμίες – καταχρήσεις του. Αυτό έγινε και από μερικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τέτοιοι είμαστε;

Maradona
Pinterest/ profile gettyimages.es

Στη Δανία από την άλλη, θανατώθηκαν 17 εκατομμύρια μινκ, επειδή εντοπίστηκε μεταλλαγμένος στέλεχος κορωνοϊού, που εκτιμήθηκε ότι ίσως «απειλήσει» την αποτελεσματικότητα των υπό ανάπτυξη εμβολίων. Η κυβέρνηση παραδέχτηκε το λάθος της, καθώς θανατώθηκαν ζώα που ήταν υγιή.

Η αντιπολίτευση της Δανίας, ζήτησε παραίτηση της πρωθυπουργού, καθώς έπρεπε να γίνει έλεγχος για ποια ζώα έπρεπε να θανατωθούν και σε ποιες φάρμες, χωρίς η ζημιά να χτυπήσει σε 1.100 φάρμες της χώρας.

Κάπου εδώ η μαυρίλα της εβδομάδας σταματά και μπαίνει η Vintagia της Παρασκευής. Να προσέχετε ό,τι και να κάνετε.

See you…

Παρόμοια άρθρα:

Ακολουθήστε τις σελίδες μας σε FacebookInstagram και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Giving Sight by Beasty Press // Giving Sight The Project

1