Η Vintagia της Παρασκευής επέστρεψε μετά από μια εβδομάδα απουσίας. Σας έλειψε το ξέρω. Τα τραγούδια και οι φιλοσοφίες από τη Σοφή Κουκουβάγια επέστρεψαν και είναι έτοιμες να σας κρατήσουν συντροφιά για μία ακόμη φορά.

Μετά από μια βδομάδα αποχής κατάλαβα: Σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά οι εικόνες και οι στιγμές που θα κερδίσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Με άλλα λόγια, μη προσηλώνεσαι στο τόπο που θα πας, κοίτα και λίγο γύρω σου. Θα αντικρίσεις εικόνες που ίσως δύσκολα θα έχεις την ευκαιρία να δεις ξανά.

Να είσαι ευγνώμων και να σου αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές τα απλά, τα καθημερινά τα θαύματα της φύσης. Από το ξύπνημα του κόσμου και τη χαραυγή μέχρι τη βουτιά του ήλιου μέσα στη θάλασσα σαν ένα άλλο μαγικό ηλιοβασίλεμα σε μέρος που ποτέ δε περίμενες.

vintagia
Λήμνος, Μύρινα.
Η Vintagia Παρασκευής
Μεσοπέλαγα.

Να μοιράζεσαι εμπειρίες και στιγμές με άτομα που νοιάζεσαι. Να δημιουργείτε κοινές εικόνες που αργότερα σε κάποια δυσκολία καταχείμωνα, θα τις σκέφτεστε και θα χαμογελάτε.

Να φωτογραφίζεις, είτε με κάμερα, είτε με τα μάτια σου τοπία που σου κόβουν την ανάσα. Τον άνθρωπο σου σε μια άσχετη στιγμή που σου φαίνεται αλλιώτικος ή τη παρέα σου κατά τη διάρκεια γέλιων με ένα λεπτό δάκρυ να τρέχει από χαρά.

Το έχω ξανά γράψει και θα το γράφω για όσο χρειαστεί. Να εκτιμάς τη κάθε στιγμή, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οι διακοπές και τα ταξίδια είναι μια καλή αφορμή να καταλάβεις το γιατί…

Η Σοφή Κουκουβάγια τελείωσε και η μουσική ξεκινά! Η playlist είναι έτοιμη… Χαμογε-λάμψτε και ας είναι δύσκολο…

See you…

 

Απολαύστε την λίστα τραγουδιών που συνέλλεξα για εσάς και μόνο γι’ αυτή την εβδομάδα…

Παρόμοια άρθρα

Ακολουθήστε τις σελίδες μας σε Facebook και Instagram!

Giving Sight by Beasty-press