Φεστιβάλ
Πηγή: Facebook: Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή

Το 47ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή. Πλήθος κόσμου πλημμύρισε το Πάρκο Τρίτση και τις 3 μέρες που διήρκεσε το Φεστιβάλ. Αντάξιο της προσέλευσης ήταν φυσικά το πρόγραμμα, με πολλούς καλλιτέχνες να δίνουν το παρόν, προσφέροντάς μας όμορφες συναυλίες και στιγμές μέσα από τη μουσική τους.

Αφιερώματα, stand up και μουσικές παραστάσεις είναι μερικές από τις δράσεις που έλαβαν μέρος στο Πάρκο Τρίτση. Είδαμε να συμμετέχουν πρόσωπα όπως οι stand up κωμικοί Μαλιάτσης και Φλώρος και πολλοί από τον χώρο της μουσικής, όπως η Νατάσα Μποφίλιου και ο Μίλτος Πασχαλίδης. Στο παρόν άρθρο θα μιλήσουμε για το τι συνέβη στη σκηνή φοιτητών και νέων εργαζομένων, την 3η ημέρα του Φεστιβάλ. Ο Σπύρος Γραμμένος και ο Φοίβος Δεληβοριάς ήταν εκεί να μας κρατήσουν συντροφιά με τα μοναδικά τραγούδια τους. Δυστυχώς, δεν προλάβαμε να παρακολουθήσουμε και τους “Περαστικούς”, που ακολουθούσαν μετά.

ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

Αν υπάρχει κάτι που να χαρακτηρίζει αυτόν τον άνθρωπο είναι η καλοσύνη, η απλότητα και ο μειλίχιος λόγος του. Και όλα αυτά τα εντοπίζει και τα απολαμβάνει κανείς και στα τραγούδια του. Ερμηνεύοντας κομμάτια για κάθε γούστο μας γέμισε ανάμεικτα συναισθήματα και μας ξεσήκωσε. Η Ενενηντάρα TDK προκάλεσε τις νοσταλγικές διαθέσεις των τριαντάρηδων, το Να είσαι εδώ άγγιξε τους πιο ρομαντικούς και Το όνομά μου είν’ το δικό σου και Τι με κοιτάς; μίλησε για μια ακόμη φορά βαθιά στην ψυχή των ακροατών. Τη συναυλία συμπλήρωσε η διάθεση για χιούμορ του καλλιτέχνη, που προσπάθησε να αλληλεπιδράσει με το κοινό, εντάσσοντάς το στο πρόγραμμα.

Φεστιβάλ

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

Με την απίστευτη σκηνική του παρουσία, ο Φοίβος Δεληβοριάς μας ταξίδεψε και μας ανέβασε τη διάθεση με το μοναδικό ρεπερτόριό του. Τραγούδια γνωστά και άγνωστα μάς συντρόφευσαν για κάτι παραπάνω από μία ώρα και μας έκαναν να τραγουδήσουμε κι εμείς μαζί με τον Δεληβοριά. Ο καλλιτέχνης εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με τη Νεφέλη Φασούλη, η οποία ερμήνευσε μερικά συγκλονιστικά κομμάτια και προκάλεσε ρίγος με την υπέροχη φωνή της. Το κοινό ανταποκρίθηκε στα τραγούδια των δύο καλλιτεχνών, χειροκροτώντας και τραγουδώντας μαζί τους.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Μόνο θετικές μπορεί να είναι οι εντυπώσεις μας από ένα Φεστιβάλ που είχε τα πάντα. Εξερευνήσαμε το πάρκο, ακούσαμε όμορφα τραγούδια και είδαμε από κοντά αγαπημένους καλλιτέχνες. Ήταν ένα Φεστιβάλ για όλο τον κόσμο και για κάθε ηλικία. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρισκόμαστε και του χρόνου εκεί να απολαύσουμε τις παραστάσεις!

Παρόμοια άρθρα:

Aκολουθήστε μας σε FacebookInstagram και Spotify για περισσότερη έμπνευση.