Πηγή: unitedwefly.com

Ηχογράφηση από τη Μαρία Σακαρίκου:

Η Νεφέλη Φασούλη είναι συνώνυμο των εξής εννοιών: ταλέντο, προσωπικότητα και πάθος. Είτε τη γνωρίζετε είτε όχι το παρακάτω άρθρο είναι αφιερωμένο σε αυτήν γιατί της αξίζει. Η Νεφέλη λοιπόν, είναι μια νεαρή κοπέλα που έχει ήδη ολοκληρώσει τη Νομική Σχολή Αθηνών. Ενώ φαινομενικά αγαπάει αυτό το επάγγελμα, κατά βάθος η καρδιά της την οδηγεί με γοργά βήματα προς την μουσική. Η αγάπη της γι’ αυτήν ξεκίνησε από μικρή ηλικία και απ’ ότι φαίνεται διαρκεί μέχρι σήμερα και θα διαρκεί για πολλά χρόνια ακόμη.

Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την φωνή της ως «παραμυθένια». Μια φωνή που αγγίζει τα όρια της γλυκύτητας και της μοναδικότητας. Αυτό το χάρισμα την έχει οδηγήσει στο να ανέβει σε σκηνές τραγουδώντας με πολύ γνωστούς καλλιτέχνες, όπως τον Φοίβο Δεληβοριά, με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και 3,5 χρόνια. Η πρώτη της συνεργασία ήταν, βέβαια, με τον Βασίλη Καζούλη και έκτοτε δουλεύει σκληρά για να πετύχει αυτό που πάντα ονειρεύονταν. Κι αυτό είναι που την κάνει τόσο ξεχωριστή. Όπως δηλώνει και η ίδια, δεν ενδιαφέρεται τόσο για τα views της στο Youtube, ούτε για το πώς φαίνεται ή τι «προφίλ» θέλει να προωθήσει στο κοινό της. Σκοπός της είναι να υπηρετήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα όσο καλύτερα γίνεται.

Νεφέλη Φασούλη
Πηγή: ladylike.gr

Ο πολυπόθητος δίσκος της

Είμαστε χαρούμενοι που η Νεφέλη Φασούλη εκπροσωπεί με τα τραγούδια της την νέα γενιά, και είμαστε ακόμη πιο χαρούμενοι για το νέο της άλμπουμ με τίτλο Ο κόσμος σου. Οι στίχοι είναι γραμμένοι από τον αγαπημένο της συνεργάτη Φοίβο Δεληβοριά και η παραγωγή από την εταιρία United we fly. Περιλαμβάνει 10 τραγούδια, όλα τόσο διαφορετικά μεταξύ τους… Όταν ρωτήθηκε για το νόημα και την έμπνευση των στίχων τόνισε τα εξής: «Ο δίσκος αναφέρεται σε έναν κόσμο μοναδικό αλλά και ολόιδιο με τόσων άλλων κοριτσιών, έτοιμων να εκραγούν στα διαμερίσματα». Απ’ ότι λοιπόν μπορούμε να καταλάβουμε, η Νεφέλη μας ταξιδεύει σε μια ζωή ή μάλλον σε έναν κόσμο νεανικό. Τα τραγούδια της μιλούν για έρωτα, για ρομαντισμό, για τις πολυπόθητες ξέγνοιαστες νεανικές στιγμές, για όνειρα…

Παρ’ όλα αυτά το στυλ των τραγουδιών της δεν είναι το ίδιο. Παρατηρούμε ότι κάποια προσεγγίζουν το ποπ τραγούδι ενώ άλλα μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε ως λαϊκότροπα. Έτσι, από τη μια καλύπτει όλες τις προτιμήσεις και τα γούστα και από την άλλη μας βοηθά να καταλάβουμε το εξής: Εμείς οι άνθρωποι αποτελούμαστε από πολλά και διαφορετικά στοιχεία, καλό είναι λοιπόν να μην περιοριζόμαστε. Να μην ντρεπόμαστε να δοκιμάσουμε διαφορετικά πράγματα μέχρι να βρούμε αυτό που ταιριάζει σε εμάς. Αλλά ακόμα κι αν θέλουμε η ζωή μας να περιλαμβάνει πολλαπλά και αντιφατικά στοιχεία, να γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Αυτό κάνει και η Νεφέλη Φασούλη με το τραγούδι της. Αναγνωρίζει στον εαυτό της ότι δεν πρέπει να είναι αποκλειστικά κάτι.

unitedwefly.com
Πηγή: unitedwefly.com

Ποια είναι άραγε η Νεφέλη;

Τα παραπάνω βέβαια έρχονται σε απόλυτη αρμονία με την προσωπικότητά της. Όπως δηλώνει και η ίδια, ο κόσμος της είναι γεμάτος αντιθέσεις και διαφορετικά στυλ. Χαρακτηρίζεται επίσης ως περιπετειώδης αλλά και μοναχική. Αγαπά πολύ τα ταξίδια και απ’ ότι φαίνεται δεν αποκλείει τίποτα από τη ζωή της. Αυτό που μου αρέσει στη Νεφέλη είναι το πάθος της γι’ αυτό που κάνει και η τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει για να ολοκληρώνεται μέσα από το τραγούδι. Απ’ ότι φαίνεται, δεν επαναπαύεται ποτέ και λατρεύει να είναι δημιουργική. Είχα την τιμή να την γνωρίσω από κοντά και τολμώ να πω πως είναι ένα πολύ γλυκό και ταπεινό κορίτσι. Είμαστε σίγουρα περήφανοι που υπάρχουν και τέτοια άτομα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Αυτά λοιπόν γι’ αυτή την εβδομάδα. Ελπίζουμε να γνώρισες καλύτερα την νεαρή αυτή καλλιτέχνιδα και να φύγεις έχοντας την καλύτερη εντύπωση. Σκέψου, η επόμενη συναυλία που θα θελήσεις να πας να είναι η δικιά της! Ραντεβού την επόμενη φορά…


Πηγές που χρησιμοποιήθηκαν:


Παρόμοια άρθρα:

Ακολουθήστε τη σελίδα μας σε FacebookInstagram και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

2 COMMENTS

Comments are closed.