Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η μέρα που ο ουρανός και η πόλη μας γεμίζουν χιλιάδες χρώματα, η μέρα που ξυπνά ο «χρωματικός» μας εαυτός έφτασε! Μόνο που φέτος δεν είναι μία αυτή η ημέρα, αλλά δύο.. Ναι καλά καταλάβατε, αναφέρομαι στο Colour Day Festival! Η Αθήνα υποδέχεται και φέτος το πολυσυζητημένο αυτό γεγονός του καλοκαιριού στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου στο Ο.Α.Κ.Α. Την πρώτη ημέρα μας περιμένει  το καθιερωμένο πάρτι  χρωμάτων με πολλές εκπλήξεις, μουσική και διασκέδαση! Πάρε τα σακουλάκια χρωμάτων σου και ετοιμάσου να τα εκτοξεύσεις στον ουρανό! Την δεύτερη μέρα, απ’ την άλλη, έρχεται κάτι διαφορετικό.. Το μεγαλύτερο και πιο πρωτότυπο water-fight.. Γέμισε το νεροπίστολο σου με χρωματιστό νερό από τα ειδικά spots και ετοιμάσου να ρίξεις.. Και τις δύο μέρες σε περιμένει πολύς χορός, μοναδικές δραστηριότητες και line-ups γνωστών καλλιτεχνών. Μεταξύ αυτών είναι οι εξής: Tamta, REC, Dj Tsaousopoulos, Iratus, Ace2Ace, Vangelis Kakouriotis, Otherview, Vegas και πολλοί άλλοι.

  Το φεστιβάλ των χρωμάτων, το colour day festival εμφανίζεται, για πρώτη φορά, στην Αθήνα το 2015 .. Στις 20 Ιουνίου του 2015 ο ουρανός της Αθήνας γεμίζει χιλιάδες χρώματα ενώ πάνω από 32.000 άτομα συγκεντρώνονται στον χώρο του Ο.Α.Κ.Α για να δουν και να νιώσουν αυτήν την μοναδική χρωματική εμπειρία..Από τότε μέχρι και τώρα ο αριθμός του κόσμου που κάθε χρόνο πάει στο Colour Day Festival διαρκώς αυξάνεται!
  Το φετινό, και διαφορετικότερο απ’ όλα τα προηγούμενα, αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, απ’ όποια πλευρά κι αν το δεις.. Εσύ θα λείπεις;
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ