Μια ακόμα τραγική είδηση έρχεται να συνταράξει την καθημερινότητα μας. Ο νεαρός ηθοποιός Cameron Boyce, γνωστός από την συμμετοχή του στην ταινία The Descendants και την τηλεοπτική σειρά του Disney Channel Jessie, βρέθηκε νεκρός το Σάββατο σε ηλικία μόλις 20 χρονών!

Σύμφωνα με την οικογένειά του, ο νεαρός σταρ έπασχε από κάποιο πρόβλημα υγείας, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε κάτι παραπάνω επ’αυτού.

“Με βαριά καρδιά σας ενημερώνουμε ότι σήμερα το πρωί χάσαμε τον Cameron. Πέθανε στον ύπνο του λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε και για το οποίο υποβαλλόταν σε θεραπεία. Ο κόσμος πλέον αναμφίβολα έχασε ένα από τα πιο λαμπρά του φώτα, όμως το πνεύμα του θα ζει μέσω της καλοσύνης και της συμπόνοιας όσων τον γνώρισαν και τον αγάπησαν” δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας.

Ο Cameron ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 9 χρονών με την συμμετοχή του στο θρίλερ “Mirrors”, ενώ εμφανίστηκε και στην τηλεοπτική σειρά General Hospital και στην ταινία “Grown Ups”, υποδυόμενος ένα από τα παιδιά του Adam Sandler.

Ωστόσο, η καριέρα του απογειώθηκε με την συμμετοχή του στην σειρά Jessie του Disney Channel, όπου υποδυόταν τον Luke Ross, ενώ συμμετείχε και στην ταινία “The Descendants”.

Ωστόσο, δεν περιορίστηκε αποκλειστικά στην υποκριτική, αλλά ασχολήθηκε και με την φιλανθρωπία, γεγονός που τον τίμησε με πλήθος βραβείων.

Η τρίτη ταινία “The Descendants” είναι προγραμματισμένη να βγει στις 2 Αυγούστου. Το Disney Channel δεν έχει κάνει ακόμη κάποια σχετική ανακοίνωση με τα τραγικά συμβάντα και πως αυτό θα επηρεάσει την πορεία της ταινίας.

Αυτή ήταν η τελευταία του δημοσίευση στο Instagram

4