Ο Ozzy Osbourne,ο πασίγνωστος frontman των Black Sabbath, μετά την αναβολή της πρώτης του περιοδείας πριν λίγους μήνες, λόγω μιας σοβαρής λοίμωξης του ανώτερου αναπνευστικού που στην πορεία εξελίχθηκε σε πνευμονία, αναβάλει για δεύτερη φορά την περιοδεία του στην Ευρώπη.

Αυτή τη φορά, όπως ανακοινώθηκε στο επίσημο site του τραγουδιστή, την αναβολή προκάλεσε ένα ατύχημα που είχε στο σπίτι του στο Los Angeles, επιδεινώνοντας τα χρόνια τραύματα που του είχε αφήσει το ατύχημα που είχε το 2003 με μια ATV. Ο τραγουδιστής εξέφρασε την λύπη και την στεναχώρια του, υποσχόμενος να ολοκληρώσει την περιοδεία, αφού πρώτα ανακάμψει πλήρως.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πρέπει να αναπρογραμματίσω τις περισσότερες ημερομηνίες της περιοδείας. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο απογοητευμένος, θυμωμένος και στεναχωρημένος  νιώθω που δεν είμαι σε θέση να περιοδεύσω τώρα. Είμαι ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη που παίρνω από την οικογένειά μου, τη μπάντα μου, τους φίλους και τους οπαδούς μου, είναι πραγματικά αυτό που με κρατάει. Απλά ξέρετε ότι η κατάσταση μου κάθε μέρα βελτιώνεται… Θα ανακάμψω πλήρως… Θα ολοκληρώσω την περιοδεία μου… Θα επιστρέψω!» αναφέρει μέσω ανακοίνωσης στο επίσημο site του, αναπτερώνοντας τις ελπίδες των φαν του.

Οι συναυλίες θα αναπρογραμματιστούν για τον Φεβρουάριου του 2020, ενώ όσοι έχουν προμηθευτεί ήδη εισιτήριο θα το κρατήσουν καθώς θα ισχύει για τις νέες ημερομηνίες. Οι μόνες εμφανίσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν είναι αυτές που προορίζονταν για φεστιβάλ.