Η Vintagia

Παρασκευή ξημέρωσε, Παρασκευή μπήκε. Οι ημέρες περνούν, ακόμη καραντίνα, όλα καλά, όλα ωραία. Η Vintagia της Παρασκευής (vol 5) κατέφτασε. Το μαλλί έχει μακρύνει, η ρίζα έχει βγει. Το νύχι θέλει φτιάξιμο και το στόμα ράψιμο. Το ψυγείο έχει βαρεθεί να ανοιγοκλείνει και η πυτζάμα έχει γίνει δεύτερο δέρμα. Όσοι δουλεύουν από το σπίτι, έχουν κάνει τη κουζίνα ή το σαλόνι γραφείο και επικρατεί μια τέτοια φάση.

Ο καναπές είναι το σημείο που κάνεις το διάλειμμα σου. Έχεις μάθει κάθε σπιθαμή του σπιτιού σου, από την αρχή. Κάνεις ζάπινγκ, προσποιείσαι ότι πας να διαβάσεις κανένα βιβλίο, χαζεύεις μήπως σου έχει ξεφύγει κάτι από το Netflix (SOS: ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ LA CASA DE PAPEL, 4ος κύκλος, σήμερα, το ΝΟΥ ΣΑΣ!) και κοιτάς το μυγάκι που έχει εγκλωβιστεί στο σπίτι σου. Τι κάνει εδώ μέσα το τρελό; Έξω είναι Θεού χαρά… Είσαι ένας άλλος, ζεις μια παράνοια… Τι θα ήταν η ζωή και η καραντίνα χωρίς μουσική; Να ζει κανείς ή να μη ζει; Να φας το οικογενειακό παγωτό ή να μη το φας; Ας το φας ακούγοντας τη Vintagia της Παρασκευής, που έχει γίνει συνήθεια, σαν την έξοδο στο τσιπουράδικο της παλιοπαρέας από το 50-50.

Lovely Friday! Let the music play and let the spirit free… I wanna dance with somebody και δε συμμαζεύεται… Play babe play, γιατί ονειρευόμαστε καλοκαίρι και cocktails…

Παρόμοια άρθρα

Ακολουθήστε τις σελίδες μας σε Facebook και Instagram!

Giving Sight by Beasty-press