Exclusive Content:

«Φεύγω», από τη θεατρική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου

Η θεατρική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Αγρίνιου με συντονιστή τον Κωνσταντίνο Παπαγιάννη ανεβάζει για πρώτη φορά μια μαγική δημιουργία του ιδίου του συντονιστή περιλαμβάνοντας όλες τις μορφές τις τέχνης. Το φετινό τους θέμα είναι τα όνειρα των παιδιών προσφυγών.

«Φεύγω»

Η θεατρική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Αγρίνιου με συντονιστή τον Κωνσταντίνο Παπαγιάννη ανεβάζει για πρώτη φορά μια μαγική δημιουργία του ιδίου του συντονιστή περιλαμβάνοντας όλες τις μορφές τις τέχνης. Το φετινό τους θέμα είναι τα όνειρα των παιδιών προσφυγών. Η παράσταση γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου.

Λίγα λόγια για το «φεύγω»

Μια καινούργια σκηνική σύνθεση του Κωνσταντίνου Παπαγιάννη.

Μέσα σε ένα καινούργιο- σύγχρονο σύμπαν που τα πάντα γύρω μας βράζουν, ο σκηνοθέτης αποτυπώνει πραγματικές μαρτυρίες νεαρών προσφυγών. Καταφέρνει να αναμείξει διάφορες κουλτούρες και λαούς με τρόπο διακριτικό. 12 αληθινοί μονόλογοι παίρνουν μέρος σε αυτήν την μουσικο-θεατρική παράσταση. Μέσα από φοβισμένα πρόσωπα, σκηνές φριχτού πολέμου, εικόνες αιματοχυσίας και χιλιάδες στειρεμένα αδηφάγα βλέμματα, 20 έφηβοι -ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, θρησκείας- χρησιμοποιούν το όπλο της σύγχρονης τέχνης που περιλαμβάνει χορό, θέατρο, κινηματογράφο, τραγούδι για να καταλάβουμε την ζωή αυτών των μικρών ανθρώπων. Μπορούν όμως τα όνειρα τους να γίνουν πραγματικότητα;

Παραστάσεις

18-19-20 Μαρτίου
Στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου
Ώρα: 21:30 μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη *Απαιτείται Κράτηση
Τηλ. Κρατήσεων: 6981010860
Ιστοσελίδα Κρατήσεων: https://www.trybooking.com/events/landing/871744

Συντελεστές παράστασης

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΙΔΕΑΣ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΣΚΗΝΙΚΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΕΙΜΕΝΑ
ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΗΛΙΩΝΗ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ-GRAPHIC DESIGN
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ

ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ
ΕΛΕΝΗ ΑΣΗΜΑΚΗ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΝΑΝΣΥ ΓΡΙΒΑ

ΦΩΤΙΣΜΟΙ
ΜΠΕΣΤΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΗΧΟΛΗΨΙΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΥΓΕΡΗΣ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ:
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ, ΝΑΚΑ ΜΥΡΤΩ, ΑΥΓΕΡΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΝΤΟΒΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΘΕΟΦΙΛΗ ΡΑΦΑΕΛΑ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΜΕΛΙΝΑ, ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΘΕΟΦΑΝΙΑ, ΛΑΓΟΠΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΡΕΤΖΑ ΒΑΓΙΑ, ΛΑΝΑΡΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, ΣΑΜΑΡΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ, ΛΑΥΡΑΝΟΥ ΜΑΙΡΗ, ΣΙΔΕΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΜΠΙΡΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΣΚΙΑΔΑΣ ΛΟΥΚΑΣ, ΤΣΕΛΙΟΥ ΦΑΙΔΡΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΕΛΙΟΥ, ΜΑΡΘΑ ΣΥΣΟΒΙΤΗ, ΤΣΟΛΚΑ ΜΑΡΙΑ

ΒΟΗΘΟΙ ΣΚΗΝΙΚΩΝ- ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:
ΛΑΓΟΠΑΤΗ ΖΕΝΙΑ, ΚΑΨΑΛΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ, ΜΠΙΡΚΟΥ ΝΕΦΕΛΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΛΦΗΣ, ΑΘΗΝΑ ΣΑΓΩΝΑ, ΖΟΧΙΟΣ ΚΩΣΤΗΣ

 

 

Κατά την είσοδο των θεατών στο χώρο, θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών, όπως αυτός έχει οριστεί από την κυβέρνηση.

Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο:

A. Έγγραφο ταυτοπροσωπίας (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

B. πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως ενενήντα (90) ημέρες μετά από αυτόν.

Γ. Οι ανήλικοι θεατές έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).

*Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής.


Παρόμοια άρθρα:

Ακολουθήστε τις σελίδες μας σε FacebookInstagram και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...