Ο Σταν Λι, συγγραφέας, εκδότης και συγγραφέας των πασίγνωστων Spider-Man, Avengers και X-Men πέθανε σε ηλικία 95 χρονών στα επείγοντα περιστατικά στο Λος Αντζελες.

Ο κ. Λι μας χάρισε μερικούς από τους πιο αγαπημένους μας σούπερ ήρωες, και μας δίδαξε πώς είναι εντάξει να είσαι διαφορετικός και γενναίος έχοντας πάντα την ικανότητα να βοηθάμε ο καθένας μας στον κόσμο χρησιμοποιώντας τις δικές μας “δυνάμεις”. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλήγματα του 2018 και θα είναι δύσκολο για πολλούς να ξεπεράσουν αυτήν την απώλεια.

Χωρίς τον Σταν Λι η MARVEL δεν θα είχε φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα και ίσως κάποιοι να μην είχαν ιδέα τι εστί MARVEL.

Αυτό που χρειάζεται να πούμε στον κ. Λι είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ώρες φαντασίας, χαράς και περιπέτειας που μας χάρισε από τα παιδικά μας χρόνια μέχρι και ΣΗΜΕΡΑ.

Διάφοροι γνωστοί άνθρωποι εξέφρασαν την θλίψη τους, αλλά και την χαρά τους (λόγο του όσων μας χάρισε) μέσω των social media κυρίως στο twitter.

 

 

Σε περίπτωση δεν ξέρετε ποιος είναι ο Σταν Λι ας σας διαφωτίσω :

Ίσως τον θυμάστε από :

  • Τους μικρούς του ρόλους σε κάποια παιχνίδια της Marvel
  • Τις μικρές σκηνές από ΟΛΕΣ τις ταινίες της MARVEL

 

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ CAMEOS

 

Ο Σταν Λι μπαίνει στην κατηγορία ανθρώπων όπου δεν πέθαναν, αλλά ΈΖΗΣΑΝ και μαζί του ζήσαμε και εμείς  μερικές από τις ποιο ωραίες στιγμές της ζωής μας.