Ιζαμπέλα Χριστοδούλου: Η γλυκιά Κύπρια make up artist και youtuber

Ήρθαμε σε επαφή με την όμορφη και γλυκιά Ιζαμπέλα Χριστοδούλου, την Kύπρια make up artist και youtuber, με τους πολλούς ακόλουθους στο instagram. Μας συστήνεται και αναφέρεται στο πως είναι να βρίσκεσαι στον χώρο του μακιγιάζ και του youtube.

Πες μας λίγα λόγια για σένα;

Το όνομα μου είναι Ιζαμπέλα Χριστοδούλου, μένω στην Κύπρο, συγκεκριμένα στην Λάρνακα και έχω ένα πάθος, το make up.

Από πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το μακιγιάζ;

Με το μακιγιάζ είχα τρέλα από πολύ μικρή ηλικία. Στο γυμνάσιο προσπαθούσα μέσω youtube  μόνη μου να μάθω να βάφομαι και στο λύκειο είχα φτάσει ήδη σε ένα πολύ καλό επίπεδο στο μακιγιάζ. Ξεκίνησε σαν hobby και έγινε τελικά το επάγγελμά μου.

Πώς ξεκίνησες το youtube;

Το youtube το ήθελα πάντα. Φανταζόμουν να κάνω δικά μου βιντεάκα, να έχω κανάλι και όλα αυτά, άλλωστε είχα μάθει μέσω του youtube και ήταν το πρότυπό μου. Το πρώτο βιντεάκι που δημοσίευσα ήταν πριν από τρία χρόνια.

 

Περιέγραψε μας μια στιγμή με κάποια θαυμάστρια που θα θυμάσαι για πάντα.

Με θαυμάστριες έχω πολλά να θυμάμαι, όμορφα, αστεία και περίεργα. Δεν θα ξεχάσω, όμως, ποτέ που με πλησίασε μια κοπέλα και δεν μπορούσε να μου μιλήσει, γιατί έτρεμε πολύ. Ένιωσα πολύ περίεργα εκείνη την ώρα και προσπάθησα να την κάνω να χαλαρώσει.

Πώς αντιμετωπίζεις τα hate comments.

Στην αρχή τα hate comments με επηρέαζαν πολύ, μετά συνήθισα. Όταν το σχόλιο μέσα έχει κακία δεν θα ασχοληθώ καθόλου αν όμως λένε κάτι από αγάπη για να το διορθώσω τότε ναι.

Τι θα συμβούλευες μια νέα κοπέλα που θα ήθελε να ασχοληθεί με το youtube και τα make up tutorials;

Αν το αγαπά και είναι το πάθος της να το κάνει με τα χίλια! Να μην την νοιάζει τι θα πει ο κόσμος και να το κάνει για εκείνη και για κανέναν άλλον.

Για σένα το youtube είναι κανονική δουλεία;

Το youtube ακόμη να γίνει κανονική δουλειά για εμένα, αλλά το βλέπω και αυτό ως hobby. Ελπίζω να γίνει και αυτό κανονική δουλειά.

Ιζαμπέλα

 

Σου έχει τύχει ποτέ κάποια πελάτισσα υπερβολικά “δύσκολη” και πώς το αντιμετώπισες;

Γενικά όχι, επειδή πριν ξεκινήσω να κάνω το μακιγιάζ της κοπέλας συζητάμε και έτσι το αποτελέσμα είναι πάνω κάτω αυτό που θέλουν. Φυσικά, όμως υπάρχουν και πολλές δυσκολίες ή παραξενιές και απλά προσπαθείς να κάνεις όση περισσότερη υπομονή μπορείς.

 

Από πού εμπνέεσαι;

Από τα πάντα!

Πώς νιώθεις που είσαι υποψήφια στα influencer awards;

Είναι τιμή μου πραγματικά! Είμαι πολύ χαρούμενη που θα γίνουν αυτά τα βραβεία, πόσο μάλλον που είμαι και υποψήφια.

Ιζαμπέλα

Πώς ήταν η εμπειρία σου από την συμμετοχή σου στα greek face awards; Πώς ένιωσες που ήσουν στο TOP10 και ποιο ήταν το αγαπημένο σου θέμα;

Η εμπειρία μου με τα Greek Face Awards ήταν τέλεια! Εννοείται πως ήθελε πάρα πολύ δουλειά και χρόνο τον οποίο δεν είχα, όμως το διασκέδασα, το απόλαυσα και θα το ξανάκανα άνετα και καλύτερα. Το αγαπημένο μου θέμα ήταν βασικά αυτό που είχα κάνει μόνη μου, της Ανορεξίας, γιατί μέσα έβαλα τη ψυχή μου.

Ιζαμπέλα

Ποιοι είναι οι μελλοντικοί σου στόχοι;

Έχω πάρα πολλούς στόχους τους οποίους υλοποιώ σιγά σιγά. Θέλω να κάνω πάρα πολλά πράγματα και γιατί όχι να βάψω και την Beyonce(είπε γελώντας).

Ουζερί Τσιτσάνης: Όταν ο πόλεμος συναντά τον έρωτα και την μουσική

Δες την σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησέ μας στο Instagram

2
Άντζυ Κούκη
Φοιτήτρια του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. " Φτάσε εκεί που δεν μπορείς" -Νίκος Καζαντζάκης

Latest Articles

Διάβασε επίσης...