κατάστημα

Μία κίνηση ανθρωπιάς και υποστήριξης, προς όλες τις οικογένειες με ανήλικα παιδιά που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, οργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων. Το νέο αυτό κοινωνικό κατάστημα δημιουργήθηκε για τα παιδιά όλων των ηλικιών. Είναι εξοπλισμένο με παιχνίδια και όλα τα απαραίτητα για το σχολείο,τα οποία έχουν προσφέρει διάφοροι χορηγοί. Σκοπός είναι η στήριξη προς τις οικογένειες και τα παιδιά που έχουν ανάγκη για να μπορέσουν να διευκολυνθούν, όσο είναι δυνατόν.

Πρόκειται για ένα κόσμημα για την δομή το οποίο είναι ακριβώς όπως ένα κατάστημα και δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τα καταστήματα που ψωνίζουμε στην καθημερινότητα μας. Η  μόνη διαφορά είναι ότι όποιος είναι ωφελούμενος λαμβάνει τα πράγματα εντελώς δωρεάν.

Πηγή: Facebook

Είναι μία πρωτότυπη ιδέα που δεν υπήρχε σε επίπεδο χώρας κάτι αντίστοιχο. Έχει καταφέρει να αναπτυχθεί κατά πολύ σε έναν αξιοπρεπή και καλαίσθητο χώρο, ώστε να αισθάνονται οι οικογένειες ότι βρίσκονται σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα. Σαφώς, υπάρχουν οικονομικά κριτήρια, για να είναι κάποιος ωφελούμενος. Δηλαδή πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο ΚΥΑΔΑ, δίνοντας κάποια έγγραφα που θα ζητηθούν. Εφόσον προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας και να κλείσει ραντεβού.

Όποιος ενδιαφέρεται να επισκεφθεί το κοινωνικό κατάστημα βρίσκεται στην Δομοκού 2 και Φιλαδέλφειας, απέναντι ακριβώς από τον σταθμό Λαρίσης, και στα τηλέφωνα του ΚΥΑΔΑ 210-5246515 και 210-5246516.

Πηγές:

Παρόμοια άρθρα:

Ακολουθήστε μας σε Instagram, Facebook και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Giving Sight by Beasty-Press