Forces of Fashion
Forces of Fashion

Forces of Fashion

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στις 7-9 Ιουλίου, η Vogue διοργανώνει και πραγματοποιεί το διεθνές summit της: Forces of Fashion. Η συνάντηση των fashion fanatics από όλο τον κόσμο γίνεται αυτή την φορά διαδικτυακά. Στις 7-9 Ιουλίου, δημιουργοί, σχεδιαστές, δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, καλλιτέχνες, stylists, directors και λάτρεις της μόδας από όλη την υδρόγειο συναντιούνται ξανά.
Forces of Fashion
Forces of Fashion
Σκοπός του Forces για φέτος ήταν η πραγματοποίηση μιας ανοιχτής συζήτησης με το κοινό και τους top creators της εποχής, ώστε όσοι παρακολούθησαν να ενημερωθούν για τα δρώμενα του κόσμου της μόδας και να εμπνευστούν. Μεταξύ των επίτιμων καλεσμένων του Forces of Fashion βρίσκονται οι θρυλικοί: Pat McGrath, John Galliano, Edward Enninful, Margaret Zhang, Ruth E. Carter, Demna Gvasalia, Billie Eilish, Alessandro Michele, Poppy Kain και Gabriela Hearst.

The Speakers

Υπήρχε τεράστια ποικιλομορφία στα sessions συζητήσεων. Ομιλητές από όλο το φάσμα της μόδας από make-up artists, editors in chief της Vogue, στυλίστες, σχεδιαστές, costume designers μέχρι και τραγουδιστές συζητούν στα πλαίσια του Forces. Η συνάντηση ήταν για όλους, δηλαδή κάθε session ήταν κατανοητό ανεξάρτητα από την θέση σου στον χώρο της μόδας. Κάθε session, από αυτό των stylists μέχρι και αυτό του Demna Gvasalia ή αυτό με την Anna Wintour, τον Edward Enninful και την Margaret Zhang σου προσέφερε και σου μάθαινε για την μόδα, την ιστορία της και τους στόχους της.
Όσο κυλούσαν οι ώρες, γνώριζες όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για την δημιουργία, την τέχνη, τα οράματα των καλλιτεχνών και τα νέα της μόδας. Πώς αυτή δημιουργείται, πώς τρέχει, πώς εξελίσσεται, ποιοι είναι οι μελλοντικοί στόχοι/ κινήσεις και ποια τα principles που διακατέχουν τον χώρο.
Forces of Fashion
Forces of Fashion

Summing up

Το Forces ήταν μια από τις πιο inspiring και influential εμπειρίες που έχω βιώσει. Αν και διαδικτυακά, το να βλέπεις τα είδωλά σου να συζητήσουν για το πώς κατέκτησαν την κορυφή και τις δυσκολίες που έπρεπε να ξεπεράσουν είναι, όπως και να το κάνεις, κάτι το μοναδικό. Το να κατανοήσεις το πόσο δύσκολο είναι να φτάσεις στην κορυφή και να το αποδεχτείς είναι κάτι τρομακτικό. Όμως, μέσα από τη διαδικτυακή συνάντηση κατάλαβα πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Η πολλή δουλειά, ο κόπος, το μεράκι και η αγάπη για αυτό που κάνεις σίγουρα θα ανταμειφθεί κάποια στιγμή.
Forces of Fashion
Forces of Fashion

Παρόμοια άρθρα:

Ακολουθήστε τις σελίδες μας σε FacebookInstagram και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Giving Sight by Beasty Press // Giving Sight The Project

3 COMMENTS

Comments are closed.