Πηγή: https://gr.ign.com

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις»,  ήταν την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου. Όπως και στην προηγούμενη σεζόν, η Cosmote TV, ανέβασε στην τηλεοπτική της πλατφόρμα όλα τα επεισόδια της σειράς. Φυσικά και σ’ αυτόν τον κύκλο οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Ο νέος κύκλος φέρνει την κάθαρση για κάποιους χαρακτήρες και όλους τους βυθίζει ακόμα περισσότερο…

Έτερος Εγώ - Κάθαρσις
Πηγή: https://now24.gr

Σε αντίθεση με τον πρώτο κύκλο, εδώ οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εξιχνιάσουν τις άγριες δολοφονίες δύο φοιτητριών. Η παγίδα που έχει στηθεί,  αναγκάζει τους ήρωες να παίξουν σ’ ένα καλοστημένο παιχνίδι. Εν αντιθέσει με το μοτίβο της ταινίας και του 1ου κύκλου, εδώ τα θύματα φέρουν ένα τατουάζ με την μορφή της μέδουσας. Με τον υποψήφιο Πρύτανη Ηλία Βελισσαράτο, να αποτελεί τον βασικό ύποπτο για τον φόνο τους. Εδώ οι ανατροπές είναι πολλές καθώς βασικός ύποπτος φαίνεται και ο εγκληματολόγος Δημήτρης Λαΐνης. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή….

Έτερος Εγώ - Κάθαρσις
Πηγή: www.movida.gr

Η αρχή όλων…

Μετά τον θάνατο του Πρύτανη Αδαμαντινού, ακολουθεί ένας αναβρασμός με την εκλογή του νέου Πρύτανη. Λίγο πριν τον θάνατο του, ο Αδαμαντινός, άφησε ένα γράμμα που όριζε νέο Πρύτανη. Και αυτός ήταν ο Ηλίας Βελισσαράτος… Με αφορμή αυτό ξεσπάει πόλεμος ανάμεσα στον καθηγητή Νέζη και τον Βελισσαράτο για την νέα θέση. Με τον Νέζη να απειλεί ανοιχτά τον υποψήφιο Πρύτανη… Και τον Βελισσαράτο να ξυπνάει διπλά στην άγρια δολοφονημένη φοιτήτρια του Ισαβέλλα Βούρα. Αμέσως καλεί τον φίλο του και εγκληματολόγο Δημήτρη Λαΐνη και τον αστυνόμο Παντελή Σκλαβή.

Έτερος Εγώ - Κάθαρσις
Πηγή: https://gr.ign.com

Η νέα τάξη πραγμάτων

Η νέα τάξη πραγμάτων έρχεται και στην αστυνομία μετά την αποστρατεία του ταξίαρχου Απόστολου Μπαρασόπουλου. Καθώς αναλαμβάνει Προϊστάμενος του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ο Νίκος Βανόρτας. Σε αντίθεση με τον προκάτοχο του ο Βανόρτας δεν γίνεται αποδεκτός από τους συνεργάτες του. Μιας που οι μέθοδοι του είναι εντελώς αντίθετες από τους υπόλοιπους. Οι συμμαχίες πλέον είναι εντελώς διαφορετικές. Αφού ο Προϊστάμενος δεν εμπιστεύεται κανέναν με αποτέλεσμα ένας πολύ αγαπημένος χαρακτήρας να χάνει την ζωή του.

Έτερος Εγώ - Κάθαρσις
Πηγή: https://www.pagenews.gr

Το Ερπετό

Μεγάλες είναι και οι αλλαγές στον κόσμο της νύχτας. Μετά τον θάνατο του Σαββάκη, ο υπόκοσμος βρίσκεται σε σύγχυση για την ανάδειξη του νέου αρχηγού. Πολλοί είναι αυτοί που διεκδικούν την θέση, αλλά ο Γρύπας (Γεράσιμος Γεννατάς), αυτοανακηρύσσεται νέος αρχηγός. Αρκετοί από τους παλιούς γνώριμους του Σαββάκη διαφωνούν μ’ αυτό… Άλλοι όμως πατάνε σ’ αυτό για να ανέβουνε στην ιεραρχία.

Εδώ βλέπουμε γνωστούς από τον πρώτο κύκλο όπως ο Άλκης Μασάτος και ο Σωτήρης σε ρόλους κλειδί για την υπόθεση. Ο νέος κακός της ιστορίας είναι «το Ερπετό», ένας αρχιμαφιόζος που κινεί τα νήματα χωρίς να τον έχει δει κανείς. Ο μόνος που τον έχει δει είναι ο δικηγόρος του ο Ιάσωνας Σιμόπουλος. Οι συμμαχίες αλλάζουν καθώς μπαίνουν νέα πρόσωπα, όπως ο Μελέτης Κροκίδης στο ρόλο του διπλού πράκτορα. Καθώς δουλεύει και για την αστυνομία αλλά και για τον Γρύπα.

Οι νέες συμμαχίες

Καθώς οι μέρες περνούν η αστυνομία όλο και δυσκολεύεται στο να διαλευκάνει την υπόθεση. Καθώς όσοι εμπλέκονται στην σύλληψη του «Θησέα» είναι ύποπτοι. Ο κλοιός όλο και ένα σφίγγει γι’ αυτούς καθώς η νέα Υπαστυνόμος Μάρθα Καρρά και ο Σκλαβής δεν εμπιστεύονται τον Βανόρτα. Ο Προιστάμενος, παίζει ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι μαζί με την γενετίστρια Ελένη Μαρούδα. Από την άλλη πλευρά η δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου και η Δανάη προσπαθούν να βρουν τρόπο να αποδείξουν την αθωότητα του Λαίνη. Χωρίς όμως να ξέρουν το κόστος…

Η κάθαρση

Σιγά σιγά τα κομμάτια του παζλ ενώνονται, καθώς οι συμμαχίες αποκαλύπτονται … Ο δολοφόνος τελικά ήταν ανάμεσά τους… Έπαιζε το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, μέχρι που στο τέλος τους οδήγησε σε μια θανάσιμη παγίδα. Πλέον τα πράγματα δεν θα είναι τα ίδια καθώς ο Βανόρτας χάνει την δουλειά του… Λόγω του ότι έφταιγε για τον θάνατο ενός πολύ αγαπημένου προσώπου. Ενώ ο Λαίνης έχοντας χάσει τα πάντα σταματάει την συνεργασία του με την αστυνομία αφού αυτή του στέρησε ό,τι αγαπούσε. Η κάθαρση ήρθε δίνοντας σε κάποιους τα πάντα… Ενώ σε κάποιους άλλους τους βύθισε στην λήθη…

Έτερος Εγώ - Κάθαρσις
Πηγή: https://now24.gr

Για να δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς μπορείτε να μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο :

Έτερος Κάθαρση Όλα τα επεισόδια


Παρόμοια άρθρα:

Ακολουθήστε τη σελίδα μας σε FacebookInstagram και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Giving Sight by Beasty Press // Giving Sight The Project

1 COMMENT

Comments are closed.