Exclusive Content:

Κάραβαλ: Η μαγική τριλογία της Stefanie Garber

Καλώς ήρθατε στο Κάραβαλ… Προσοχή μη σας παρασύρει...

Το Κάραβαλ είναι ένα παιχνίδι! Αλλά όχι ένα απλό παιχνίδι, είναι επικίνδυνο γεμάτο μαγεία, δοκιμασίες, εκπλήξεις και θυσίες. Όποιος λάβει μέρος και καταφέρει να ξεπεράσει τις δοκιμασίες κερδίζει. Το έπαθλό του νικητή: μια ευχή. Οποιαδήποτε ευχή ζητήσει, εκείνη θα πραγματοποιηθεί. Το παιχνίδι όμως δεν είναι τόσο εύκολο και στην πορεία του θυσιάζονται πολλά… Ακόμα και ζωές…

Η τριλογία της Stefanie Garber, είναι από τις καλύτερες τριλογίες φαντασίας που έχω διαβάσει! Η ιστορία ξεκινά με πολύ ενδιαφέρον και γίνεται όλο και πιο συναρπαστική όσο προχωράει η πλοκή, το μυστήριο είναι διάχυτο. Η Garber έχει αδιαμφισβήτητο ταλέντο στη δημιουργία χαρακτήρων, οι οποίοι εξελίσσονται και αλλάζουν κατά τη διάρκεια της ιστορίας.  Η μαγεία είναι διάχυτη σε όλα τα βιβλία, με τόσο ζωντανές περιγραφές που νομίζεις ότι βρίσκεσαι μέσα στην ιστορία. Το βιβλίο διαβάζεται πάρα πολύ εύκολα, σε σημείο που δεν θέλεις να τελειώσει. Επιπλέον, να προσθέσω ότι έχει έναν από τους καλύτερους σχεδιασμούς που έχω δει στην εικονογράφησή του. Τα σχέδια που υπάρχουν στην αρχή κάθε κεφαλαίου, τα γράμματα των ηρώων που παρουσιάζονται σαν φωτογραφίες από αληθινά γράμματα, ο χάρτης του Κάραβαλ στην αρχή του βιβλίου, όλα είναι εξαιρετικά προσεγμένα και σε παρασύρουν στην μαγεία της ιστορίας.

Βιβλίο 1: Κάραβαλ

Κάραβαλ
Φωτογραφία: Κωνσταντίνα Βενιζέλου

Η Σκάρλετ Ντράγκνα δεν έχει φύγει ποτέ από το νησί όπου ζει με την αδελφή της, Τέλα. Όταν ο σκληρός πατέρας τους της επιβάλει να παντρευτεί, το όνειρο της Σκάρλετ να συμμετάσχει στο Κάραβαλ, το συναρπαστικό παιχνίδι που λαμβάνει χώρα μία φορά τον χρόνο, γκρεμίζεται. Κι όμως, η πρόσκληση επιτέλους φτάνει. Οι δυο αδελφές ξεκινούν για το παιχνίδι. Όμως, η Τέλα πέφτει θύμα απαγωγής του οργανωτή του Κάραβαλ, Λέτζεντ. Η κοπέλα αποτελεί το θέμα του φετινού Κάραβαλ, και όποιος τη βρει πρώτος θα είναι ο νικητής. Η Σκάρλετ ξέρει ότι όλα όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του Κάραβαλ είναι μόνο μια περίτεχνη παράσταση. Ωστόσο, άθελά της μπλέκεται σε ένα παιχνίδι αγάπης και μαγείας. Και, είτε το Κάραβαλ είναι αληθινό είτε όχι, η Σκάρλετ πρέπει να βρει την Τέλα πριν οι πέντε νύχτες του παιχνιδιού τελειώσουν. Διαφορετικά η αδελφή της θα εξαφανιστεί για πάντα.

Βιβλίο 2: Θρύλος

Κάραβαλ
Φωτογραφία: Κωνσταντίνα Βενιζέλου

Αφού παρασύρθηκε στον μαγικό κόσμο του Κάραβαλ, η Τέλα Ντράγκνα κατάφερε να δραπετεύσει από τον πατέρα της και να σώσει την αδελφή της, Σκάρλετ, από έναν καταστροφικό κανονισμένο γάμο. Η Τέλα όμως είναι απελπισμένη. Είχε κάνει μια συμφωνία με έναν εγκληματία και αυτό που του χρωστάει δεν έχει καταφέρει ποτέ κανείς να το βρει: το αληθινό όνομα του Άρχοντα του Κάραβαλ. Ο μοναδικός τρόπος για να ανακαλύψει την ταυτότητα του Λέτζεντ είναι να κερδίσει το Κάραβαλ. Έτσι, η Τέλα ξαναπαίρνει μέρος στο παιχνίδι και καταλήγει στο μονοπάτι του δολοφονικού διαδόχου του θρόνου της αυτοκρατορίας, σε μια καταδικασμένη ιστορία αγάπης και σε έναν ιστό από μυστικά. Αν δεν μπορέσει να εκπληρώσει τη συμφωνία και να δώσει το όνομα του Λέτζεντ, θα χάσει όλα όσα αγαπάει, ίσως ακόμα και τη ζωή της. Αλλά αν κερδίσει, ο Λέτζεντ και το Κάραβαλ θα καταστραφούν για πάντα.

Βιβλίο 3: Φινάλε

Κάραβαλ
Φωτογραφία: Κωνσταντίνα Βενιζέλου

Έχουν περάσει δυο μήνες από τότε που οι Μοίρες απελευθερώθηκαν από μια τράπουλα, δυο μήνες από τότε που ο Λέτζεντ διεκδίκησε τον θρόνο και δυο μήνες από τότε που η Τέλα ανακάλυψε ότι το αγόρι με το οποίο είναι ερωτευμένη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Καθώς διακυβεύονται ζωές, αυτοκρατορίες και καρδιές, η Τέλα πρέπει να αποφασίσει αν θα εμπιστευτεί τον Λέτζεντ ή έναν πρώην εχθρό. Η αδελφή της Τέλα, η Σκάρλετ, αφού ανακαλύπτει ένα μυστικό που ανατρέπει τη ζωή της, θα πρέπει να πετύχει το αδύνατο, ενώ ο Λέτζεντ πρέπει να κάνει μια επιλογή που θα τον αλλάξει για πάντα..

Το Κάραβαλ είναι μια σειρά βιβλίων που περιέχει τα πάντα. Φαντασία, περιπέτεια, μαγεία, έρωτες, μυστήριο και τρομερές ανατροπές. Είναι μια από τις πιο αγαπημένες μου σειρές και την προτείνω ανεπιφύλακτα! Θα σας συνεπάρει…


Παρόμοια άρθρα:

Aκολουθήστε τις σελίδες μας σε FacebookInstagram και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Κωνσταντίνα Βενιζέλου
Κωνσταντίνα Βενιζέλου
Αγαπώ τα βιβλία, τη φιλοσοφία, το θέατρο, τις σειρές και τα ταξίδια. Το αγαπημένο μου μέρος, μια σκονισμένη βιβλιοθήκη. Είμαι κάπως μοναχική, μονίμως αναποφάσιστη και θέλω διαρκώς να ασχολούμαι με νέα πράγματα, διότι με ενοχλεί αφόρητα η ρουτίνα. Από μικρή μου άρεσε να εκφράζομαι μέσω της γραφής και πιστεύω ότι τα όνειρα και η φαντασία αποτελούν κίνητρο για περιπέτεια στη ζωή.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...