Καλοκαίρι… Για την ακρίβεια Αύγουστος, ο μήνας των διακοπών. Ή και όχι. Πάντως σίγουρα η κατάλληλη εποχή για ένα (τουλάχιστον) roadtrip. Είτε ο προορισμός σου είναι κοντινός και πρόκειται για μονοήμερη, είτε μακρινός και οι διακοπές σου θα έχουν διάρκεια, σίγουρα θα χρειαστείς παρέα για τη διαδρομή! Όχι μια οποιαδήποτε παρέα, αλλά απο εκείνες που θα σου κρατήσουν συντροφιά σ’αυτή την εμπειρία. Θα μου πεις ε και; Ένα roadtrip μπορεί να επαναληφθεί ξανά και ξανά, άρα πόσο μοναδική εμπειρία μπορεί να είναι; Κι όμως οι λάτρεις των μεγάλων διαδρομών με αυτοκίνητο με καταλαβαίνουν απόλυτα. Κάθε roadtrip είναι μοναδικό, ξεχωριστό, με δική του “υφή” και αίσθηση.

Roadtrip
Πηγή: Pinterestt
Μπορεί να είναι πρωινό, με την ανατολή του ήλιου και τη δροσιά που ξυπνάει τις αισθήσεις με μία ήρεμη διαδικασία. Αλήθεια, τι ωραία αυτή η αίσθηση! Μπορεί όμως να είναι και απογευματινό, την ώρα που ο ήλιος δύει και ο ουρανός γεμίζει μ’αυτά τα υπέροχα χρώματα. Βέβαια, υπάρχουν κι εκείνοι που προτιμούν (ή και λατρεύουν) τα νυχτερινά γεμάτα μυστήριο και γοητεία roadtrips. Άλλοι, προτιμούν το μεσημέρι και αψηφούν τον καυτό ήλιο και τη ζέστη. Με συγχωρείτε! Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, επειδή έχουμε τα air conditions! Mάλλον φταίει που στο μυαλό μου κυριαρχούν 60s σκαραβαίοι με retro διάθεση.
roadtrip
Πηγή: GOV.UK
Σ’ όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, παραπάνω μίλησα για καλή παρέα. Ένας καλός φίλος ή και 3-4 κολλητοί (όσους χωράει το αυτοκίνητο βρε παιδί μου!) είναι η καλύτερη συντροφιά. Όμως ακόμη και αν ταξιδεύετε μόνοι σας, μπορείτε να την έχετε. Κι αυτή δεν είναι άλλη από τη μουσική. Παρακάτω, παραθέτω 15 αγαπημένες μου επιλογές που μου κρατούν συντροφιά ή προσθέτουν μια όμορφη επένδυση στην ήδη υπάρχουσα. Εύχομαι να σας αρέσουν και να προστεθούν (αν όχι όλα, κάποια) στην playlist σας!

Enjoy your roadtrip!