Είσαι κλεισμένος στο σπίτι και κάνεις όνειρα για το που θα μπορούσες να είσαι τώρα αντί του καναπέ σου. Θέλεις θάλασσα; Θέλεις βουνό; Φαντάζεσαι να είσαι σε μία χώρα στο εξωτερικό ή ένα ξεχασμένο ονειρικό μέρος στην Ελλάδα; Αν και είναι δύσκολο να βρεθείς τώρα εκεί που θες να πας, υπάρχει ένας τρόπος που θα σε βοηθήσει να ταξιδέψεις… ακόμα και νοητά. Εδώ σου αφήνουμε, λοιπόν, κάποιους από τους καλύτερους λογαριασμούς των travel bloggers.

@travelstoriesfromyworld

Gipsy Soul γράφει στην περιγραφή του προφίλ της στο Instagram. Του τέστειν ταξιδιάρα ψυχή. Έχει βρεθεί από το Βερολίνο μέχρι τις πιο εξωτικές ερήμους, ενώ τώρα την βρίσκεις να κοιτάζει στον καναπέ της αναπολώντας μια υδρόγειο σφαίρα. Τώρα εσύ αντί για υδρόγειο σφαίρα θα μπορούσες να χαζέψεις το προφίλ της στο Instagram.

@athinamasman 

Η όμορφη ξανθιά travel blogger έχει ένα πολύ ελκυστικό feed στο προφίλ της στο instagram με το οποίο σε ταξιδεύει σε εξωτικούς προορισμούς, όπως το bali και το morocco.

https://www.instagram.com/p/B8BcD6HA5rP/

@travelen.eu

Aποτελούν ένα νεαρό ζευγάρι από την Θεσσαλονίκη που κάνουν μαζί ταξίδια. Τι πιο όμορφο από ένα ζευγάρι με αναμνήσεις από πολλά μέρη.

@yabatravellers

Και από το ένα ζευγάρι traveler bloggers πάμε στο άλλο. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανήκει στον Γιώργο και την Βασιλική. Με το feed τους πέρα από το ότι μας ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη ανά την υφήλιο, μας μεταφέρουν vibes ρομαντισμού και περιπέτειας.

https://www.instagram.com/p/B5sfrBilkn_/?utm_source=ig_web_copy_link

@blackswatchtravels

Από τους πιο ωραίους λογαριασμούς με ονειρεμένες φωτογραφίες. Η γλυκατζού, όπως αναφέρει και στην περιγραφή της η Ντιάνα, μας ταξιδεύει με τις φωτογραφίες της σε μέρη απείρου κάλους και μας μαγνητίζει με την αισθητική του feed της.

Παρόμοια άρθρα

Ακολουθήστε τις σελίδες μας σε Instagram, Facebook και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Giving Sight by Beasty-Press // Giving Sight The Project