Τι συνέβη με το leak του The Last of Us Part II

Περίμενες εναγωνίως τη συνέχεια του πολυβραβευμένου “Last of Us”, όμως έμαθες πως διέρρευσαν βασικά σημεία του story. Επειδή ποτέ δε ξέρεις που μπορεί να κρύβεται μια πληροφορία που θα σου χαλάσει τη μέρα, σου αναλύουμε εδώ τι ακριβώς συνέβη, χωρίς αναφορά στα spoilers. Μετά το τραγικό leak, όλοι οι φαν, φοβούνται τα spoilers.

leak
Πηγή: https://dnyuz.com

Πότε έγινε;

Στις 27 Απριλίου, ανέβηκε ένα video στο YouTube, το οποίο αποκάλυπτε όλα τα μεγάλα plot points του επερχόμενου τίτλου της “Naughty Dog”. Παρ’ όλο που το βίντεο έχει κατέβει έκτοτε, ένας χρήστης του site “ResetEra” ανέβασε αναλυτικά τα πάντα, κάτι σαν τον δεκάλογο του κακεντρεχή.

Ποιες ήταν οι αντιδράσεις;

Η κοινότητα, δε μπορούσε να πιστέψει το χτύπημα που δέχθηκε ένας τόσο μεγάλος και πολυαναμενόμενος τίτλος. Πολλοί σπεύσανε να δηλώσουν πως «δεν αξίζει καθόλου» το παιχνίδι, έχοντας απλώς «διαβάσει» το story. Η Sony αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το leak. Αυτό ενίσχυσε την γνώμη της βιομηχανίας πως είναι αληθινά όσα ειπώθηκαν. Η εταιρεία καθυστέρησε την κυκλοφορία του τίτλου για τις 19 Ιουνίου του 2020, σε μια ελπίδα να ξεχάσουν οι χρήστες όσα διάβασαν.

leak
Πηγή: https://www.reddit.com

Ποιος είναι υπεύθυνος;

Οι φήμες οργιάζουν, και ενδεχομένως η αλήθεια να μη μαθευτεί ποτέ. Ωστόσο, η επικρατέστερη άποψη είναι πως πίσω από τη διαρροή, κρύβεται ένας «αγανακτισμένος υπάλληλος» της “Naughty Dog”. Πάντα υπάρχουν φήμες πίσω από τα leak.

Συμπερασματικά

Το παιχνίδι και οι developers δέχθηκαν ένα πολύ σφοδρό κρούσμα, μιας και η προσπάθεια χρόνων δείχνει να πήγε χαμένη εν ριπή οφθαλμού. Όπως και να ‘χει, είναι στο χέρι του καθενός το τι θα διαβάσει σχετικά με το story του post-apocalyptic τίτλου, καθώς και το πόσο θα επηρεαστεί από την αγορά ή όχι του παιχνιδιού.


Παρόμοια άρθρα:

Ακολουθήστε τις σελίδες μας σε Instagram, Facebook και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Giving Sight by Beasty-Press //Giving Sight The Project