Τhe Boys

Έφτασαν λοιπόν τα Χριστούγεννα, διαφορετικά για φέτος, αλλά ελπίζουμε για πρώτη και τελευταία φορά. Με τα μέτρα που θα ισχύσουν την περίοδο των εορτών, είμαστε υποχρεωμένοι να περάσουμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας στο σπίτι. Είναι ιδανική λοιπόν ευκαιρία να κάνετε binge watch τη σειρά του Amazon “The Boys”.

Βασισμένη στην ομώνυμη σειρά comic των Γκαρθ Ένις και Ντάρικ Ρόμπερτσον που κυκλοφόρησε το 2006, το “The Βoys’ είναι αυτό το «κάτι» διαφορετικό που σπανίζει στη σημερινή τηλεόραση. Δεν έχει καμία σχέση με τη Μarvel ή την DC, αλλά είναι εδώ για να χαράξει τον δικό του δρόμο και το κάνει με στυλ.

Υπόθεση

Η σειρά εξελίσσεται σε έναν κόσμο όπου οι υπερήρωες είναι δημόσια πρόσωπα και εργάζονται για την εταιρία Vought. Αυτή είναι υπεύθυνη για την προώθηση τους.  Η ατραξιόν της Vought είναι οι “Seven”, δηλαδή οι 7 κορυφαίοι σούπερ ήρωες στον πλανήτη.  Ένα από τα μέλη των “Seven” σκοτώνει την κοπέλα του Χιούι (Τζακ Κουέιντ), ενός απλού υπαλλήλου σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών. Όταν ο Μπίλι Μπούτσερ (Καρλ Ούρμπαν) ,που συνεργάζεται με την CIA, πλησιάζει τον Χιούι προκειμένου να τον πείσει να συνεργαστούν, για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της κοπέλας του, αρχίζει το χάος.

The Boys

Το «κάτι» διαφορετικό

Ωστόσο, μέσα από τη σειρά βλέπουμε πως θα ήταν πραγματικά οι υπερήρωες αν ζούσαν εν έτει 2020. Ήρωες που καταχράζονται τις δυνάμεις τους. Δεν έχουν σκοπό να σώσουν τον κόσμο και όταν το κάνουν υποκινούνται από τις προσωπικές τους φιλοδοξίες. Η σειρά είναι ένα τέλειο μείγμα δράσης, καφρίλας και χιούμορ. Έχει πολύ βία, αίμα και βλέπουμε για πρώτη φορά έναν κόσμο με υπερήρωες από σατιρική σκοπιά.

Το “The Boys” είναι στην ουσία μια anti-hero σειρά, όπου οι κακοί της υπόθεσης είναι οι υπερήρωες. Ξεκίνησε ως ένα τολμηρό εγχείρημα και πλέον με το Amazon να έχει ανακοινώσει την κυκλοφορία της 3ης σεζόν για το 2021, καθώς και μια spin-off σειρά, το “Τhe Boys” είναι αναμφισβήτητα το πιο βαρύ χαρτί της πλατφόρμας. Μια από τις καλύτερες και fun to watch σειρές που κυκλοφορούν, γεγονός που οφείλεται στην τρομερή χημεία όλου του καστ που δεν απαρτίζεται από δημοφιλείς ηθοποιούς, με μερικές εξαιρέσεις.

Ο Καρλ Ούρμπαν και ο Τόνι Σταρ που υποδύεται τον Homelander, αρχηγό των “Seven”, σε ρόλους καριέρας. Οι δύο τους  αποτελούν ξεκάθαρα το σημείο αναφοράς της σειράς και προσφέρουν αρκετές στιγμές γέλιου. Ειδικά ο Τόνι Σταρ είναι καθηλωτικός με την ερμηνεία του, ενσαρκώνοντας έναν από τους καλύτερους love to hate χαρακτήρες με τεράστια επιτυχία. Τέλος, ένα ακόμη δυνατό στοιχείο της σειράς είναι η μουσική της επένδυση. Με πολύ Μπίλι Τζόελ και το ροκ στοιχείο να κυριαρχεί, η μουσική ανεβάζει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της σειράς.

Το “Τhe Boys” αποτελείται από 2 σεζόν με 16 επεισόδια συνολικά και αποτελεί ιδανική επιλογή για binge watching μέσα στις γιορτές. Θα σας κερδίσει από το πρώτο κιόλας  επεισόδιο με τη φράση που κυριαρχεί να είναι μια, f**k supes.


Πηγές που χρησιμοποιήθηκαν:

  • www.youtube.com

Παρόμοια άρθρα:

Ακολουθήστε μας σε FacebookInstagram και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Giving Sight by Beasty Press // Giving Sight The Project

4 COMMENTS

Comments are closed.