Πηγή: www.closerweekly.com

To Hollywood μας έχει προσφέρει μια πληθώρα αξέχαστων στιγμών και πολλές επιτυχίες, αλλά δεν είναι όλα πάντα ρόδινα. Ας ανακαλύψουμε μαζί μερικές από τις πιο άκομψες ταινίες του αμερικάνικου κινηματογράφου.

Batman and Robin: Το όχι τόσο δυναμικό δίδυμο

ταινίες του hollywood
Πηγή: www.theverge.com

Μία από τις άκομψες ταινίες του Hollywood είναι αυτή του Schumacher. Μια ταινία γεμάτη αστέρες όπως ο Arnold Schwarzenegger, ο George Clooney και η Uma Thurman. Είχε κάθε λόγο να γίνει επιτυχία, αλλά μόνο κοιτώντας τις κακόγουστες στολές τον βασικών μας ηρώων είναι άθλος να πάρεις την ταινία αυτή στα σοβαρά. Παρακολουθείς τον Batman και τον Robin να χρειάζονται ένα εικοσάλεπτο να μπουν στο Batmobile, έτσι για να ανέβει η αδρεναλίνη. Δυστυχώς, τα ψυχρά λογοπαίγνια του Mr. Freeze είναι η μεγάλη απειλή σε όλη την ταινία, ίσως και όλος ο διάλογος. Ας σκεφτούμε απλά ότι κάθε φορά που αναφέρεται η συγκεκριμένη ταινία ο Clooney ζητάει ακόμα συγγνώμη. Αλλά αν βαριέσαι και θες να γελάσεις μπορεί να είναι μια λύση στο πρόβλημα.

The Emoji Movie: Όπως η αντίδραση του Facebook, έλεος

Πηγή: www.indiewire.com

Κοιτώντας τον τίτλο απορείς γιατί υπάρχει αυτή η ταινία. Η αλήθεια είναι ότι πολλές, θεωρητικά κακές, ιδέες έχουν γίνει τρομερές επιτυχίες, αλλά εδώ η εκτέλεση είναι… άγευστη. Το γεγονός ότι η ταινία είναι για παιδιά δεν δικαιολογεί την έλλειψη ιδεών ή το φρικτό χιούμορ. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα παιδικών ταινιών που μπορούν να απολαύσουν και μεγαλύτεροι θεατές. Δυστυχώς, το The Emoji Movie δεν προσφέρει έναν ουσιώδη λόγο για να το παρακολουθήσει κανείς. Σε κάθε τομέα, η ταινία δεν έχει κάτι να επιδείξει, με αποτέλεσμα να κατατάσσεται απελπιστικά κάτω του μετρίου. Είναι κατανοητό το γεγονός ότι απευθύνεται σε κοινό μικρών ηλικιών. Ωστόσο, δείχνει ότι δεν σέβεται την νοημοσύνη των θεατών της. Ποτέ μην υποτιμάτε τα παιδιά.

Slender Man: Διαδικτυακός θρύλος συναντά το Hollywood

Πηγή: www.vocal.media.com

Ο Slender Man ξεκίνησε ως ένας από τους αστικούς θρύλους του διαδικτύου. Υπάρχει και ένα παιχνίδι βασισμένο σε αυτόν. Η ταινία, ήδη από τα πρώτα λεπτά αναφέρει την λέξη δαίμονες, θέλοντας να επικυρώσει ότι πρόκειται για μια ταινία τρόμου. Το σενάριο μας δείχνει από την αρχή πως θα είναι και η συνέχεια. Μερικές φορές, νιώθεις ότι η ταινία σε βομβαρδίζει με τυχαία κλιπ, δίχως συνοχή. Όλοι έχουμε έναν φίλο που τρελαίνεται για horror και προτείνει να την παρακολουθήσετε για πλάκα. Ωστόσο, θα τονίσω ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον στο πως παρουσιάζεται ο Slender Man, αφού συνήθως εμφανίζεται σαν μια απλή σκιά. Αυτό το «επίτευγμα» είναι μια συνηθισμένη ταινία τρόμου με κακή εκτέλεση, που δεν προσφέρει κάτι καινούργιο στη φόρμουλα που ακολουθούν πολλές ταινίες του Hollywood στο συγκεκριμένο είδος.

Fantastic Four: Not so Fantastic

ταινίες του hollywood
Πηγή: www.screencrush.com

Παρά το όνομα, αυτό που θα παρακολουθήσει κανείς δεν είναι τόσο φανταστικό. Μεγάλο μέρος της ταινίας δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού ήταν περισσότερο ένα αργού ρυθμού origin story που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν με μερικές παραλλαγές. Για άλλη μια φορά, ο Dr. Doom παρουσιάζεται σαν ένας κλασσικός κακός, αλλά αυτή την φορά με άσχημο CGI… Κάτι που ισχύει γενικά, ισχύει για την χρήση του στο (not so) Fantastic Four. Και το καλύτερο μέρος; Έχει μπόλικο CGI η ταινία. Λόγω προβλημάτων στα παρασκήνια, στο τέλος είχαμε ένα μισοτελειωμένο αποτέλεσμα δίχως καμία κατεύθυνση σκηνοθεσίας. Η Fox έχει κάνει τα πάντα για να διαγράψει αυτή την ταινία, αλλά το στίγμα της αποτυχίας θα είναι εκεί. Εκτός αν είσαι ο Michael B. Jordan. 

Συμπέρασμα

Μέσα από τέσσερις ταινίες του Hollywood είδαμε πως εκτός από μεγάλα ονόματα και budget χρειάζονται δύο ακόμη πράγματα. Ένα όραμα και πάθος, αλλιώς το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό. Μόνο έτσι μπορεί να δέσει η συνταγή της επιτυχίας.


Παρόμοια άρθρα:

Ακολουθήστε τις σελίδες μας σε FacebookInstagram και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Giving Sight by Beasty Press // Giving Sight The Project

2 COMMENTS

Comments are closed.