Όταν βγούμε από καραντίνα θα… Πέρασε το Πάσχα. ένα αλλιώτικο και σίγουρα αξέχαστο. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ ένιωθα το Μ. Σάββατο σαν ήταν Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Κάτι τα βεγγαλικά, κάτι που ήμασταν όλοι στα μπαλκόνια… Σίγουρα είχε μια δική του και αλλιώτικη μαγεία (ίσως και ένα ποσοστό συγκίνησης). Εσείς αλήθεια, πως τα περάσατε; Κυριακή του Πάσχα, ψήσατε; Χορέψατε; Σας έλειψαν οι οικογενειακοί καβγάδες πάνω από το γιορτινό τραπέζι;

family

Όσο είμαι μέσα ή βγαίνω για κανένα περπάτημα με τη κολλητή μου, αναθεωρήσαμε και συζητήσαμε για όσα δεν εκτιμούμε. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι όταν ξανά γυρίσουμε στη ρουτίνα μας, στην αγανάκτηση και στα νεύρα από τις δουλειές μας, τα μέσα μεταφοράς, τη κίνηση στους δρόμους, θα ξεχάσουμε τις όσες καινούριες θεωρίες έχουμε φτιάξει. Η συζήτηση έπειτα, προχωράει στο τι θα κάνουμε όταν βγούμε από τη καραντίνα. Εκεί αρχίζει το πανηγύρι και πρωταγωνιστής είναι η θάλασσα. Σκέφτηκα λοιπόν, να μοιραστώ μαζί σας, τι θέλω να κάνω όταν βγούμε με το καλό από τη καραντίνα.

friends

Όταν βγούμε από καραντίνα θα…

1. Πάω θάλασσα. Το περιμένω πως και πως… Να πιω και ένα κοκτεϊλάκι με φίλους, με τη σωστή τη θέα, πλάι στη θάλασσα και την αλμύρα και τον ήχο των κυμάτων.

2. Θα δω όσα άτομα μου έχουν λείψει και δεν βλέπω από κοντά, παρά μόνο σε βιντεοκλήσεις και φωτογραφίες από το messanger.

3. Θα πάω σινεμά.

4. Θα πάω θέατρο.

5. Θα πάω μια μεγάλη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

6. Θα κρατήσω τις στιγμές της καραντίνας και του κορωνοϊού καλά μέσα μου, για να μη ξεχάσω τα όσα εκτίμησα.

7. Θα συνεχίσω να μη μπορώ τη πολυκοσμία, τη βαβούρα και την αγένεια στα μέσα μεταφοράς.

8. Θα σταματήσω να γκρινιάζω για πράγματα που είναι ασήμαντα, αλλά “βουνό” στην ώρα του άγχους και του πανικού.

9. Θα προσπαθήσω να κρατήσω κάποιες συνήθειες που απέκτησα αυτόν το καιρό.

10. Θα κάνω ένα party μαζί με τη κολλητή μου, για να γιορτάσουμε τα γενέθλια που ζήσαμε εν μέσω κορωνοϊού.

Εσείς, τι θα κάνετε; Θαρρώ πάντως, πως κάποια στιγμή, θα μας λείψουν κάποιες στιγμές από τη καραντίνα, αργά ή γρήγορα. Το καλοκαίρι έρχεται, σώμα δε φτιάξαμε, αλλά ας είμαστε έξω, χαρούμενοι και ωραίοι να απολαμβάνουμε τον ήλιο, χωρίς περιορισμούς και άγχος.

 

Παρόμοια άρθρα

Ακολουθήστε τις σελίδες μας σε FacebookInstagram και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Giving Sight by Beasty Press // Giving Sight The Project

 

1 COMMENT

Comments are closed.