Οδυσσέας Λιάκος – To The Stars & Beyond (από το επερχόμενο άλμπουμ FIRST WORLDS)

Ο Οδυσσέας Λιάκος είναι πολύ ταλαντούχος συνθέτης που μόλις έκλεισε τα 20 του χρόνια και είναι έτοιμος να κατακτήσει τον κόσμο της κινηματογραφικής μουσικής.

0

Ο Οδυσσέας Λιάκος είναι πολύ ταλαντούχος συνθέτης που μόλις έκλεισε τα 20 του χρόνια και είναι έτοιμος να κατακτήσει τον κόσμο της κινηματογραφικής μουσικής. Αν και τόσο μικρός σε ηλικία, μετράει πάνω από 100 ολοκληρωμένες συνθέσεις, ενώ ταυτόχρονα σπουδάζει ήδη Film Scoring στο Leads Conservatory. Μετά από μία ανεξάρτητη κυκλοφορία, έρχεται το «ΤΟ ΤΗΕ STARS & BEYOND», ως πρώτο δείγμα μιας ολοκληρωμένης δουλειάς με τίτλο FIRST WORLDS που κυκλοφορεί 21 Μαΐου.

Έχει πάρει μέρος σε πολλά projects, ανάμεσά τους και εκπομπή «Η Μηχανή Του Χρόνου» όπου δούλεψε για ένα χρόνο υπό την επίβλεψη του συνθέτη Νίκου Σπηλιώτη, δημιουργώντας επικές κινηματογραφικές συνθέσεις.  Επιπλέον, έχει δουλέψει για την ανεξάρτητη εταιρία video games Angelworks, έχει πάρει βραβείο κινηματογραφικής σύνθεσης από την Ελληνική Εταιρία Συγγραφέων και έχει διαγωνιστεί στο BIFSC 2020 και Soundtrack_Cologne 2020.

Οδυσσέας Λιάκος -“TO THE STARS & BEYOND”:

Pre-ORDER το album “FIRST WORLDS”

Κυκλοφορεί από την The Hubsters

Ακολουθήστε μας στα social media και στο You Tube:

Facebook || Youtube || Twitter  || Instagram


Παρόμοια άρθρα:

Ακολουθήστε μας σε Instagram, Facebook και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Giving Sight by Beasty-Press // Giving Sight The Project 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ