διαφήμιση
Πηγή εικόνας: finance.yahoo.com

Με μεγάλη χαρά ανακοίνωσε η εταιρεία Disney το λανσάρισμα της νέας Χριστουγεννιάτικης διαφήμισης για το 2020. Πρόκειται για μία τρίλεπτη διαφήμιση που αναφέρει μία συγκινητική ιστορία, η οποία είναι εμπνευσμένη από τα θέματα των παραδόσεων, της οικογενειακής συνύπαρξης και της νοσταλγίας. Οι χαρακτήρες που συμμετέχουν είναι η γιαγιά Λόλα και η εγγονή της, μαζί με τον γνωστό φίλο Μίκυ Μάους.

Η ιστορία ξεκινάει το 1940, με την μικρή Λόλα να παίρνει ως δώρο από τον μπαμπά της ένα μικρό λούτρινο αρκουδάκι, τον Μίκυ Μάους. Τα χρόνια περνούν, και η γιαγιά Λόλα χαρίζει τον Μίκυ Μάους στην μικρούλα εγγονής.  Η ιστορία συνοδεύεται από την φωνή του νέου καλλιτέχνη του Ηνωμένου Βασιλείου τον Griff. Αναδείχτηκε από το Rising Star, είναι μόλις 19 ετών και ερμηνεύει το “Love Is A Compass”.

διαφήμιση
Πηγή εικόνας: mellowanimazione.com

Η Angela Affinita, διευθύντρια Creative Marketing της Disney Consumer Products, Games and Publishing αναφέρει: «Η ιδέα αυτής της διαφήμισης ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβρη, καθώς χρειαζόμασταν μία ιστορία που να συνδέει την παράδοση με την αγάπη και να απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου.Την προσεγγίσαμε με παρόμοιο τρόπο που θα κάναμε οποιαδήποτε ταινία της Disney. Είχαμε μόνο τρία λεπτά για να πούμε την ιστορία και έπρεπε να τοποθετήσουμε τους χαρακτήρες στον πυρήνα της.»

Η παραγωγή για τη Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση ξεκίνησε τον Απρίλιο. H Disney συνεργάστηκε με το εξειδικευμένο στούντιο κινουμένων σχεδίων Flux, που έχει έδρα τη Νέα Ζηλανδία, για να αναπτύξει την συγκεκριμένη ιστορία. Στο πλαίσιο της εορταστικής εκστρατείας της Disney, “From Our Family To Yours”, η διαφήμιση σηματοδοτεί την 40χρονη συνεργασία με την παιδική φιλανθρωπική οργάνωση, Make-A-Wish.

Επιπλέον, η Disney ενθαρρύνει τους θαυμαστές στο Facebook, στο Instagram ή στο Twitter να μοιραστούν τις δικές τους παλιές και νέες εορταστικές αναμνήσεις χρησιμοποιώντας το #LoveFromDisney. Για κάθε post που ανεβαίνει, η Disney θα δωρίσει 1 $ στο Make-A-Wish, μέχρι το ποσό των 100.000 $.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο στον παρακάτω:

Πηγές που χρησιμοποιήθηκαν:
  • www.digitalspy.com
  • www.dailymail.co.uk
  • www.thedrum.com

Παρόμοια άρθρα:

Ακολουθήστε μας σε Instagram, Facebook και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Giving Sight by Beasty-Press// Giving Sight The Project