Πηγή: escapeall.gr
Στη Γαϊδουροχώρα, στον εναλλακτικό αυτόν χώρο που αποτελεί καταφύγιο για τα γαϊδούρια, δημιουργήθηκε, με πολλή αγάπη και σεβασμό στη φύση, το πρώτο ολοκληρωμένο escape room εξωτερικού χώρου στην Αττική. Στις 28 Ιουνίου άνοιξε τις πύλες του και μας καλεί να ταξιδέψουμε στο «Γαϊδουρωπί», ώστε να βιώσουμε μια ανατρεπτική, μυστηριώδη περιπέτεια και να ρίξουμε φως στη σκοτεινή υπόθεση που προβληματίζει το «γαϊδουροχωριό».
προφητεία
Πηγή: escapeall.gr

Πλοκή

Μία προφητεία του 1500…
Ένα χωριό το 1700…
Σήμερα, 2021…
Τι σχέση έχουν αυτές οι τρεις χρονικές στιγμές μεταξύ τους;
Ένας ερευνητής από την ομάδα σας, αποφασίζει να ανακαλύψει τη σύνδεσή τους και καταφέρνει ν΄ανοίξει την πύλη που θα τον οδηγήσει στο 1700. Τα πράγματα όμως, δεν εξελίσσονται όπως περιμένει. Έχει μια εβδομάδα να δώσει σημεία ζωής. Έτσι, αποφασίζετε να πάτε στο σημείο από όπου επικοινώνησε μαζί σας για τελευταία φορά. Μπορεί να μην ξέρετε τίποτα για την αποστολή του, ξέρετε όμως ότι πρέπει να ολοκληρώσετε το έργο του πριν είναι πολύ αργά… To κυνήγι αναζήτησης του ερευνητή και η προσπάθεια ολοκλήρωσης της αποστολής του, ξεκινάει αφού περάσετε την πύλη. Οι δίποδοι και τετράποδοι κάτοικοι θα σας εμπο… βοηθήσουν!
Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, στο τέλος της αποστολής, οι κάτοικοι του χωριού θα σας κεράσουν κρασί από τον τόπο τους!
προφητεία
Πηγή: escapeall.gr
Το παιχνίδι έχει δράση -και διάδραση, περιλαμβάνει γρίφους και είναι απίστευτα ατμοσφαιρικό. Την ιδέα εμπνεύστηκαν η Ιωάννα και η Ελένη, εθελόντριες στη Γαϊδουροχώρα και λάτρεις των escape rooms, ώστε να ενισχύσουν με αυτόν τον τρόπο το έργο της. Αξίζει να σημειωθεί πως ένα μέρος των εσόδων δίνεται στο ελληνικό κέντρο για το γαϊδούρι, έναν αξιοθαύμαστο χώρο ευαισθητοποίησης, φροντίδας και εκπαίδευσης, που αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρίσματα του «παρεξηγημένου ζώου», όπως μας λένε χαρακτηριστικά. Μία ματιά στην ιστοσελίδα της θα σας κατατοπίσει σχετικά με το πλούσιο έργο και τις δράσεις της.
Πηγή: gaidourohora.gr

Τοποθεσία και τρόπος κράτησης

Η Γαϊδουροχώρα, βρίσκεται στο Κορωπί, στη Θέση Μπουρμπουτσάνα (μεταξύ των οδών Αγ. Γεωργίου & Μακεδονίας). Για κρατήσεις ακολουθήστε το παρακάτω λίνκ:

Η Προφητεία – Escape Room – Γαϊδουροχώρα – EscapeAll  

ή καλέστε στο 6986991645.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις ημέρες και τις ώρες λειτουργίας αλλά και για να λύσετε τυχόν απορίες, ακολουθήστε την «Προφητεία» σε Facebook και Instagram.

Αν λοιπόν το φετινό καλοκαίρι σας βρίσκει στην πόλη, αν έχετε βαρεθεί τα συνηθισμένα και θέλετε να ψυχαγωγηθείτε με τρόπο ιδιαίτερο κοντά στη φύση, επισκεφθείτε το γαϊδουροχωριό και ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο. Για να δούμε… θα καταφέρετε να ανατρέψετε την Προφητεία;
Εμείς, στηρίζουμε την προσπάθεια των κοριτσιών και χαιρόμαστε πολύ για την πρωτοβουλία τους. Ευχόμαστε επιτυχία στο εγχείρημά τους!

Παρόμοια άρθρα:

Aκολουθήστε μας σε FacebookInstagram και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Giving Sight by Beasty Press // Giving Sight The Project

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ