Η θερμοκρασία έχει φτάσει ήδη στα ύψη, η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα έχει αντικαταστήσει την χειμερινή και τα καλοκαιρινά trends έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Παρ΄όλα αυτά, το καλοκαίρι δεν είναι για όλους η αγαπημένη εποχή, ειδικά όταν έχεις καθημερινή εργασία ή μετακίνηση με τα μέσα. Εκεί ”δυσκολεύει” λίγο το πράγμα όσον αφορά τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Το every day look υπό αυτές τις συνθήκες είναι ένα μεγάλο ζήτημα για πολλές από εμάς, καθώς προσπαθούμε να συνδυάσουμε στυλ, αλλά και άνεση, όλο το 24ώρο.

Υπάρχουν όμως every day looks, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε εμπνευσμένα από street style εμφανίσεις. Παρακάτω δίνονται κάποιες ιδέες και στυλ.

1. Μια καλή επένδυση για αυτή την εποχή είναι τα boyfriend τζιν κυρίως σε ανοιχτές αποχρώσεις. Μπορείτε να επιλέξετε το ψηλόμεσο στυλ και να το συνδυάσετε με ένα απλό t-shirt και αξεσουάρ για ένα άνετο everyday look.

every day look

2. Σε ένα επαγγελματικό ραντεβού ή event η παντελόνα είναι μια από τις κατάλληλες επιλογές για σικ εμφανίσεις με άνεση.

every day look

every day look

3. Οι φούστες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως είδαμε, όλη την σεζόν. Έτσι, και για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις είναι μια safe επιλογή για every day look, όπου μπορείτε να το συνδυάσετε με ποικίλους τρόπους.

every day look

4.Μια ακόμη λύση για every day look είναι οι σαλοπέτες, κυρίως οι υφασμάτινες. Σε διάφορα χρώματα, αλλά και μήκη, κατάλληλες για όλο το 24ώρο.

4.  Η ζιπ κιλότ αποτελεί το must σε κάθε σεζόν. Έτσι και φέτος. Σε διάφορα σχέδια και υφάσματα, είναι ένα από τα απαραίτητα outfit για τις πρωινές έως και τις βραδινές μας εξόδους.  

5. Ένα καλοκαιρινό φόρεμα, είτε σε μακρύ είτε σε κοντό, δεν θα έπρεπε να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα, καθώς είναι το απόλυτο every day look για αέρινες εμφανίσεις.

6.Last but not least, τα σορτς. Σε φαρδιά γραμμή, αλλά και σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις όπως το άσπρο, αποτελεί την safe επιλογή για ένα every day look.

    


Παρόμοια άρθρα

Ακολουθήστε τις σελίδες μας σε Facebook και Instagram!

Giving Sight by Beasty-press