Έλβις Πρίσλεϊ. Η ζωή του ” Βασιλιά της Ροκ εντ Ρολ” υπήρξε περίπλοκη. Μετά από κάθε ακμή έρχεται και η παρακμή. Ο ίδιος κατάφερε να αποδείξει και πως έπειτα από κάθε φορά που πέφτουμε, μπορούμε να ξανασηκωθούμε. Έτσι, έκανε και εκείνος μετά από την επταετή απουσία του. Δεν υπολόγισε, όμως, καλά τον παράγοντα του εθισμού και έτσι έφυγε από την ζωή στις 16 Αυγούστου το 1977 σε ηλικία 42 ετών. Μετά από τον θάνατο του Έλβις Πρίσλεϊ άρχισαν να δημιουργούνται φήμες γύρω από την ζωή του, αλλά και τον θάνατό του. Παράλληλα, κάποιοι ασπάστηκαν την πεποίθηση πως ο θάνατός του ήταν ένα στημένο γεγονός. Πάμε να δούμε μερικά από τα “άγνωστα ” γεγονότα της ζωής του θρύλου της μουσικής που καλυπτόταν από ένα πέπλο μυστηρίου.

Νούμερο 1

Είχε ένα δίδυμο αδερφό που πέθανε κατά την γέννα. Το όνομα αυτού Τζέσι Γκάρον Πρίσλεϊ. Από εκεί πήρε και ο Έλβις το δικό του μεσαίο όνομα, δηλαδή Άαρον.

Πηγή: Pinterest
Νούμερο 2

Όπως κάθε βασιλιάς περίμενε από τους άλλους. Δεν είχε γράψει κανένα του κομμάτι.

Πηγή: Pinterest
Νούμερο 3

Στην πραγματικότητα ήταν ξανθός

Πηγή: Pinterest
Νούμερο 4

Ένα από τα αγαπημένα του βιβλία ήτα η Αγία Γραφή.

Πηγή: Pinterest
Νούμερο 5

Το όνομά του σημαίνει ” πάνσοφος”.

Πηγή: Pinterest
Νούμερο 6

Στην πρώτη του ηχογράφηση πλήρωσε 4 δολάρια για να ηχογραφήσει κάποια τραγούδια που ήθελε να κάνει δώρο στην μητέρα του για τα γενέθλιά της.

Πηγή: Pinterest
Νούμερο 7 

Αν έχεις υπολογιστή έχεις πολλές πιθανότητες να έχεις τον κωδικό Έλβις Πρίσλεϊ, καθώς σύμφωνα με έρευνες είναι ο πιο χρησιμοποιημένος κωδικός.

Πηγή: Pinterest
Νούμερο 8

Από το 1976 έως και το 1977 του είχαν συνταγογραφήσει πάνω από 10.000 χάπια

Πηγή: Pinterest

 

Νούμερο 9

Η λέξη “blue” ακουγόταν σε περίπου 15 τραγούδια του

Πηγή: Pinterest
Νούμερο 10

Έπιασε στα χέρια του για πρώτη φορά την κιθάρα σε ηλικία 11 ετών, όταν οι γονείς του πήραν αυτή για δώρο αντί το ποδήλατο που ήθελε που ήταν δυσβάσταχτο έξοδο για εκείνους.

Πηγή: Pinterest

Παρόμοια άρθρα

Ακολουθήστε μας σε Instagram, Facebook και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Giving Sight by Beasty-Press // Giving Sight The Project 

2 COMMENTS

Comments are closed.