Το καλοκαίρι και επισήμως έφτασε, με τις θερμοκρασίες να φτάνουν στα ύψη και τις πρώτες εμφανίσεις στις παραλίες να είναι πια γεγονός. Επιλέξαμε το μαγιό μας για φέτος από τα trend, το οποίο αποτελεί το βασικό κομμάτι της εμφάνισής μας. Ωστόσο, εξίσου σημαντικά για να μην χάσουμε το στυλ μας είναι και τα beachwear outfits . Δηλαδή τα ρούχα, ή αλλιώς, τα cover-up, σε συνδυασμό με το μαγιό μας.

Παρακάτω σας δίνονται κάποιες ιδέες για beachwear outfits στην παραλία, τα οποία μπορείτε να τα συνδυάσετε και για μέτα την παραλία, δηλαδή για ποτό, φαγητό αλλά και beach party.

1.To παρεό αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι για τις εμφανίσεις στην παραλία. Έτσι, και φέτος κυριαρχεί σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Μπορεί να συνδυαστεί ανάλογα με το μαγιό. 

beachwear outfit's

2. Οι παντελόνες είναι μια σωστή επιλογή για σικ εμφανίσεις στην παραλία. Βρείτε το δικό σας στυλ και χρώμα και μπείτε στο mood του καλοκαιριού με στυλ.

beachwear outfit's

3.Ένα cool outfit για την παραλία είναι οι φαρδιές πουκαμίσες, ή αλλιώς, daddy shirts για comfy εμφανίσεις με στυλ.

beachwear outfit's

4. Tο καφτάνι αποτελεί βασικό κομμάτι ενός beachwear outfit για άνετες και ιδιαίτερες εμφανίσεις.

5. Τα ψάθινα καπέλα έχουν και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο δίνοντας μια boho καλοκαιρινή διάθεση στο outfit.

6. Ένα από τα βασικά items και φέτος είναι οι ψάθινες τσάντες. Είναι τεράστιο trend σε διάφορα μεγέθη και χρώματα για ένα ολοκληρωμένο beachwear outfit.

7. Το κολιέ σε ένα beachwear outfit είναι από τα πιο hot trends και φέτος, για ξεχωριστές και κομψές εμφανίσεις με το μαγιό σου.

 


Παρόμοια άρθρα

Ακολουθήστε τις σελίδες μας σε Facebook και Instagram!

Giving Sight by Beasty-press 

 

2 COMMENTS

Comments are closed.