Οι  Διοργανωτές σας προσκαλούν στον πρωτότυπο διαγωνισμό “Athens Negotiation Tournament”

Λίγα λόγια για τον Διαγωνισμό 

Δεκαοκτώ ομάδες, πενήντα τέσσερις φοιτητές και φοιτήτριες έχουν επιλεγεί για συμμετοχή στον πρώτο πανελλήνιο φοιτητικό διαγωνισμό “Athens Negotiation Tournament”, o οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, σε διαφορετικά σημεία της πόλης.
Η διοργάνωση είναι πρωτοβουλία του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Επίκουρο Καθηγητή Δρ. Ηλία Καπουτσή, και υποστηρίζεται από μια ομάδα 40 εθελοντών.

Πληροφορίες για τον Διαγωνισμό 

Όραμα του διαγωνισμού είναι “να αποτελέσει τον ετήσιο χώρο συνάντησης φοιτητών ανα την Ελλάδα και τον Κόσμο για την επίλυση διαφορών και την ενίσχυση της διαπραγματευτικής δεξιότητας που αποτελεί προϋπόθεση προσαρμογής και ευημερίας στην 4η βιομηχανική επανάσταση”.
Οι διοργανωτές φιλοδοξούν ο διαγωνισμός να μετατραπεί σε διεθνή θεσμό στα επόμενα 3 έτη και κατά επέκταση, να γίνει σημείο αναφοράς διεθνών φοιτητικών διοργανώσεων συμβάλλοντας στη  εξωστρέφεια των ελληνηνικών Πανεπιστημίων και στην ακαδημαϊκή αριστεία.
Μέσα σε δύο ημέρες με πολλές προσωμοιώσεις διαπραγμάτευσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις διαπραγματευτικές τους δεξιοτητες και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες. Η συμμετοχή τους σε αυτόν το βιωματικό, μοναδικό στη Ελλάδα και πρωτοτύπο διαγωνισμό θα συμβάλει στη μείωση του χάσματος μεταξύ των δεξιοτήτων που απαιτεί η αγορά και εκείνων που προσφέρει  η Τριτοβάθμια εκπαίδευση.