Ατομική έκθεση της Αλεξία Κουδιγκέλη με θέμα «Αμερικανική Ποίηση μέσα από τη Ματιά μιας Ζωγράφου» θα παρουσιαστεί από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου εως τις 17 του μήνα στο Κολλέγιο Αθηνών.

Ατομική έκθεση της Αλεξία Κουδιγκέλη με θέμα «Αμερικανική Ποίηση μέσα από τη Ματιά μιας Ζωγράφου» θα παρουσιαστεί από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου εώς τις 17 του μήνα στο Κολλέγιο Αθηνών.

Η Αλεξία Κουδιγκέλη σας καλωσορίζει στην ατομική της έκθεση με θέμα «Αμερικανική Ποίηση μέσα από τη Ματιά μιας Ζωγράφου».

Λίγα λόγια για την έκθεση: 

Όπως είπε ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, «η ζωγραφική είναι ποίηση που βλέπουμε παρά αισθανόμαστε, και η ποίηση είναι ζωγραφική που αισθανόμαστε παρά βλέπουμε».

Ατομική έκθεση της Αλεξία Κουδιγκέλη με θέμα «Αμερικανική Ποίηση μέσα από τη Ματιά μιας Ζωγράφου» θα παρουσιαστεί από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου εως τις 17 του μήνα στο Κολλέγιο Αθηνών.

Λένε ότι πρέπει να διαβάσετε ένα ποίημα τρεις φορές για να το κατανοήσετε πλήρως. Βάσει αυτής της έννοιας, η εικαστικός έχει επιλέξει δώδεκα από τα αγαπημένα της ποιήματα και έχει απεικονίσει την ουσία του καθενός, όπως το βίωσε τις τρεις φορές που τα διάβασε. Εστιάζοντας στη διάθεση του ποιήματος και στο συναίσθημα που προκαλεί. Η Αλεξία Κουδιγκέλη έχει δημιουργήσει μια σειρά έργων για τα ποιήματα. Μερικοί πίνακες είναι πιο περιγραφικοί και άλλοι πιο αφηρημένοι. Όποια κι αν είναι η μορφή τους, είναι αντιπροσωπευτική του ποιήματος και του μηνύματος που η καλλιτέχνης νιώθει ότι προσπαθεί να επικοινωνήσει. Η δουλειά της αφορά την εξερεύνηση ιδεών και την έκφραση συναισθημάτων. Η πρόκληση και η διέγερση μιας συναισθηματικής αντίδρασης από το κοινό είναι ο απώτερος στόχος της, καθώς τους καλωσορίζει στη δική της εκδοχή της πραγματικότητας.

Πληροφορίες έκθεσης:

Εγκαίνια: Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου ώρες 19:00 με 23:00

Διάρκεια έκθεσης: 15-17 Σεπτέμβρη ώρες 17:30 με 21:00

Τοποθεσία: Κολλέγιο Αθηνών, Στέφανου Δέλτα 15, Ψυχικό 154 52, Κτήριο ΣΑΚΑ (Ελεύθερο παρκιγκ εντός κάμπους)

[ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ 50 ΑΤΟΜΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥΣ]

Επιμέλεια: Όλγα Λατουσάκη

 

Παρόμοια Άρθρα:

Ακολουθήστε τις σελίδες μας σε Facebook και Instagram

1