Exclusive Content:

Γνωρίζοντας το μουσικό σύνολο PanArmonia και το ταξίδι των Ορφικών Ύμνων

Το μουσικό σύνολο PanArmonia δημιουργήθηκε πριν 13 χρόνια, το 2010. Η PanArmonia, η οποία «γεννήθηκε» από την αγάπη 2 μουσικών για τη μουσική και την αρμονία, εξού και το όνομα του μουσικού συνόλου, πλέον αριθμεί 12 σταθερά μέλη αλλά και 20 μόνιμους συνεργάτες.

Ας ανακαλύψουμε λοιπόν ποιος είναι ο στόχος της PanArmonia αλλά και το ταξίδι των Ορφικών Ύμνων, το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να ακολουθήσεις και εσύ!

Ο στόχος της PanArmonia

Τι κάνει την PanArmonia να ξεχωρίζει; Αρχικά σίγουρα η μουσική της. Συγκεκριμένα η PanArmonia αποτελεί ένα μουσικό σύνολο, το οποίο έχει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα. Μάλιστα, σήμερα αριθμεί πάνω 100 δικά του τραγούδια, 20 ορχηστρικούς αυτοσχεδιασμούς αλλά και 13 μελοποιημένους Ορφικούς Ύμνους!

Σκοπός της PanArmonia είναι η δημιουργία νέων μουσικών τάσεων και ειδών ,τα χαρακτηριστικά κι η αισθητική των οποίων θα στοχεύουν στην αφύπνιση της πιο υπέροχης Φύσης μέσα στους ανθρώπους.

Η PanArmonia ερμηνεύει και δρα έχοντας ως στόχο να βοηθήσει τους ακροατές να φτάσουν στο Αληθινό βίωμα της Ευδαιμονίας. Για να πετύχει τον στόχο της η PanArmonia επιλέγει προσεκτικά τους μουσικούς της ερμηνευτές, οι οποίοι πρέπει πρώτα από όλα να έχουν καταφέρει και οι ίδιοι να φτάσουν σε αυτή την κατάσταση, ώστε να μπορέσουν να τη μεταφέρουν μέσω της μουσικής με τον πιο όμορφο τρόπο.

Μέσω των παραστάσεών της, αποδεικνύει την Δυναμική της Μουσικής Αρμονίας. Μέσα από την έκθεσή του σε αυτήν, ο άνθρωπος μπορεί μέσα σε μια εποχή άγχους, προβληματισμών και ανασφάλειας να επανα-συντονιστεί με τους κοσμικούς ρυθμούς της εσωτερικής Ευταξίας και της Ισορροπίας.

Οι Ορφικοί Ύμνοι

Κάτι ακόμα όμως που κάνει την PanArmonia να ξεχωρίζει είναι η αποστολή που έχει επιλέξει. Αποστολή της είναιη ερμηνεία μουσικών έργων με νέους τρόπους που θα διευρύνουν την Έννοια της Μουσικής ως εργαλείο για την πιο θαυμαστή αγαλλίαση της καρδιάς τωνανθρώπων.

Συγκεκριμένα αυτή τη χρονιά, η PanArmonia συνεχίζει το μουσικό της ταξίδι έχοντας ως στόχο την ολοκλήρωση ενός ιδιαίτερα απαιτητικού έργου, τη διάδοση των Ορφικών Ύμνων. Η πρώτη μάλιστα σχετική παράσταση δόθηκε σε έναν άκρως συμβολικό χώρο, στους Δελφούς, στο Θέατρο «Φρύνιχος».

Για την Panarmonia, η διάδοση των Ορφικών Ύμνων αποτελεί από το 2022 προτεραιότητα, ενώ το μουσικό σύνολο έχει ήδη προγραμματίσει περιοδεία, πάνω σε αυτόν τον στόχο, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, παράλληλα με άλλες δράσεις.

Το «αρμονικό ταξίδι» της PanArmonia

Μετά από την πρώτη παράσταση στους Δελφούς, το μουσικό έργο των Ορφικών Ύμνων συνεχίζει το αρμονικό του ταξίδι στην Πάτρα, τον Απρίλιο του 2023.

Στη συνέχεια θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη,στην Λάρισα, στην Αθήνα, στο Αρχαίο Θέατρο των Δελφών και παράλληλα προγραμματίζει μια μεγάλη περιοδεία στο εξωτερικό!

Για να ενημερωθείς σχετικά παράσταση αλλά και στην περίπτωση που θέλεις να προμηθευτείς κάποιο εισιτήριο ώστε να ακολουθήσεις το αρμονικό ταξίδι της PanArmonia μπορείς να πατήσεις εδώ.

Η PanArmonia που ξεχωρίζει

Η PanArmonia σε μία εποχή «βαβούρας» έρχεται για να δημιουργήσει τη δική της ξεχωριστή μελωδία. Το μουσικό σύνολο έχει καταφέρει σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσει τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα, μία ταυτότητα που όχι μόνο το κάνει να ξεχωρίζει, αλλά αποτελεί και την κινητήρια δύναμη όλων των καλλιτεχνών του.

Οι συναυλίες της PanArmonia δεν αποτελούν μόνο μία ευκαιρία για «αρμονία» αλλά ταυτόχρονα και μία γιορτή. Μία γιορτή αγάπης, μουσικής και τέχνης, που μεταφέρουν το κοινό μακριά από τα αρνητικά ερεθίσματα που μπορεί να έχει η καθημερινότητα του.

Αν δεν είχες και εσύ την ευκαιρία να ακούσεις την PanArmonia τότε ίσως τώρα είναι η ευκαιρία. Ακόμα και αν τα μουσικά σου ακούσματα μπορεί να είναι διαφορετικά, η μοναδικότητα του μουσικού συνόλου είναι σίγουρο πως θα καταφέρει με την τρόπο της να σε κερδίσει.

Το Video Clip της PanArmonia

Αν θέλεις να πάρεις μία γεύση από PanArmonia τότε μπορείς να ακούσεις το τραγούδι «Όλη η γης ανθίζει», πατώντας εδώ ώστε να επισκεφθείς το επίσημο κανάλι στο Youtube.

Επίσης μπορείς να ακούσεις και να παρακολουθήσεις τον ορφικό ύμνο της Νίκης, από την PanArmonia:

Διάβασε επίσης – 5 βιβλία που κυριάρχησαν στη μεγάλη οθόνη 

Ακολουθήστε τις σελίδες μας σε FacebookInstagram και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

 

Latest

Οι Voice actors παραμένουν επιφυλακτικοί για τη χρήση ΑΙ στα παιχνίδια

Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς...

10 tips για να γνωρίσετε κόσμο σε ένα πάρτι

Η πλοήγηση στο κοινωνικό τοπίο ενός πάρτι μπορεί να...

Disney: Κρυμμένο χιούμορ για ενήλικες

Οι ταινίες της Disney είναι γνωστές για τις μαγευτικές...

5 Anime του 2000 που πρέπει να παρακολουθήσετε: Αριστουργήματα των αρχών της χιλιετίας

Η δεκαετία του 2000 ήταν μια χρυσή εποχή για...

Newsletter

spot_img

Don't miss

Οι Voice actors παραμένουν επιφυλακτικοί για τη χρήση ΑΙ στα παιχνίδια

Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς...

10 tips για να γνωρίσετε κόσμο σε ένα πάρτι

Η πλοήγηση στο κοινωνικό τοπίο ενός πάρτι μπορεί να...

Disney: Κρυμμένο χιούμορ για ενήλικες

Οι ταινίες της Disney είναι γνωστές για τις μαγευτικές...

5 Anime του 2000 που πρέπει να παρακολουθήσετε: Αριστουργήματα των αρχών της χιλιετίας

Η δεκαετία του 2000 ήταν μια χρυσή εποχή για...

Steam: Δεν θα υποστηρίζει πλέον τα Windows 7 και 8

Για τους παίκτες PC που χρησιμοποιούν παλαιότερες εκδόσεις των...
Κυριάκος Βαρνάβας
Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου. Λάτρης της ψυχολογίας, της ιστορίας και της ποίησης. Αδυναμία μου τα anime, το σκάκι και τα παιχνίδια τύχης. Αν με ρωτούσατε να περιγράψω την ιδανική εικόνα στο μυαλό μου αυτή θα ήταν "βροχή, ένα καλό βιβλίο μυστηρίου και ένα ποτήρι κρασι". Αν πάλι μου ζητούσατε να μιλήσω για το όνειρο μου, τότε δε θα χρειαζόταν να σας πω κάτι καθώς μπορείτε να το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια, την οικογένεια μου, το Beasty.
spot_imgspot_img

Οι Voice actors παραμένουν επιφυλακτικοί για τη χρήση ΑΙ στα παιχνίδια

Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς στη βιομηχανία παιχνιδιών, με εταιρείες όπως η Ubisoft να αναπτύσσουν ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης για...

10 tips για να γνωρίσετε κόσμο σε ένα πάρτι

Η πλοήγηση στο κοινωνικό τοπίο ενός πάρτι μπορεί να είναι πρόκληση, ειδικά αν δεν είστε αρκετά εξωστρεφής ως χαρακτήρας. Μη φοβάστε όμως, we got...

Disney: Κρυμμένο χιούμορ για ενήλικες

Οι ταινίες της Disney είναι γνωστές για τις μαγευτικές ιστορίες, τους αξέχαστους χαρακτήρες και τα συγκινητικά μηνύματα. Ωστόσο, οι δημιουργοί αυτών των αγαπημένων ταινιών γνωρίζουν...