Exclusive Content:

Γνωρίζοντας το μουσικό σύνολο PanArmonia και το ταξίδι των Ορφικών Ύμνων

Το μουσικό σύνολο PanArmonia δημιουργήθηκε πριν 13 χρόνια, το 2010. Η PanArmonia, η οποία «γεννήθηκε» από την αγάπη 2 μουσικών για τη μουσική και την αρμονία, εξού και το όνομα του μουσικού συνόλου, πλέον αριθμεί 12 σταθερά μέλη αλλά και 20 μόνιμους συνεργάτες.

Ας ανακαλύψουμε λοιπόν ποιος είναι ο στόχος της PanArmonia αλλά και το ταξίδι των Ορφικών Ύμνων, το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να ακολουθήσεις και εσύ!

Ο στόχος της PanArmonia

Τι κάνει την PanArmonia να ξεχωρίζει; Αρχικά σίγουρα η μουσική της. Συγκεκριμένα η PanArmonia αποτελεί ένα μουσικό σύνολο, το οποίο έχει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα. Μάλιστα, σήμερα αριθμεί πάνω 100 δικά του τραγούδια, 20 ορχηστρικούς αυτοσχεδιασμούς αλλά και 13 μελοποιημένους Ορφικούς Ύμνους!

Σκοπός της PanArmonia είναι η δημιουργία νέων μουσικών τάσεων και ειδών ,τα χαρακτηριστικά κι η αισθητική των οποίων θα στοχεύουν στην αφύπνιση της πιο υπέροχης Φύσης μέσα στους ανθρώπους.

Η PanArmonia ερμηνεύει και δρα έχοντας ως στόχο να βοηθήσει τους ακροατές να φτάσουν στο Αληθινό βίωμα της Ευδαιμονίας. Για να πετύχει τον στόχο της η PanArmonia επιλέγει προσεκτικά τους μουσικούς της ερμηνευτές, οι οποίοι πρέπει πρώτα από όλα να έχουν καταφέρει και οι ίδιοι να φτάσουν σε αυτή την κατάσταση, ώστε να μπορέσουν να τη μεταφέρουν μέσω της μουσικής με τον πιο όμορφο τρόπο.

Μέσω των παραστάσεών της, αποδεικνύει την Δυναμική της Μουσικής Αρμονίας. Μέσα από την έκθεσή του σε αυτήν, ο άνθρωπος μπορεί μέσα σε μια εποχή άγχους, προβληματισμών και ανασφάλειας να επανα-συντονιστεί με τους κοσμικούς ρυθμούς της εσωτερικής Ευταξίας και της Ισορροπίας.

Οι Ορφικοί Ύμνοι

Κάτι ακόμα όμως που κάνει την PanArmonia να ξεχωρίζει είναι η αποστολή που έχει επιλέξει. Αποστολή της είναιη ερμηνεία μουσικών έργων με νέους τρόπους που θα διευρύνουν την Έννοια της Μουσικής ως εργαλείο για την πιο θαυμαστή αγαλλίαση της καρδιάς τωνανθρώπων.

Συγκεκριμένα αυτή τη χρονιά, η PanArmonia συνεχίζει το μουσικό της ταξίδι έχοντας ως στόχο την ολοκλήρωση ενός ιδιαίτερα απαιτητικού έργου, τη διάδοση των Ορφικών Ύμνων. Η πρώτη μάλιστα σχετική παράσταση δόθηκε σε έναν άκρως συμβολικό χώρο, στους Δελφούς, στο Θέατρο «Φρύνιχος».

Για την Panarmonia, η διάδοση των Ορφικών Ύμνων αποτελεί από το 2022 προτεραιότητα, ενώ το μουσικό σύνολο έχει ήδη προγραμματίσει περιοδεία, πάνω σε αυτόν τον στόχο, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, παράλληλα με άλλες δράσεις.

Το «αρμονικό ταξίδι» της PanArmonia

Μετά από την πρώτη παράσταση στους Δελφούς, το μουσικό έργο των Ορφικών Ύμνων συνεχίζει το αρμονικό του ταξίδι στην Πάτρα, τον Απρίλιο του 2023.

Στη συνέχεια θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη,στην Λάρισα, στην Αθήνα, στο Αρχαίο Θέατρο των Δελφών και παράλληλα προγραμματίζει μια μεγάλη περιοδεία στο εξωτερικό!

Για να ενημερωθείς σχετικά παράσταση αλλά και στην περίπτωση που θέλεις να προμηθευτείς κάποιο εισιτήριο ώστε να ακολουθήσεις το αρμονικό ταξίδι της PanArmonia μπορείς να πατήσεις εδώ.

Η PanArmonia που ξεχωρίζει

Η PanArmonia σε μία εποχή «βαβούρας» έρχεται για να δημιουργήσει τη δική της ξεχωριστή μελωδία. Το μουσικό σύνολο έχει καταφέρει σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσει τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα, μία ταυτότητα που όχι μόνο το κάνει να ξεχωρίζει, αλλά αποτελεί και την κινητήρια δύναμη όλων των καλλιτεχνών του.

Οι συναυλίες της PanArmonia δεν αποτελούν μόνο μία ευκαιρία για «αρμονία» αλλά ταυτόχρονα και μία γιορτή. Μία γιορτή αγάπης, μουσικής και τέχνης, που μεταφέρουν το κοινό μακριά από τα αρνητικά ερεθίσματα που μπορεί να έχει η καθημερινότητα του.

Αν δεν είχες και εσύ την ευκαιρία να ακούσεις την PanArmonia τότε ίσως τώρα είναι η ευκαιρία. Ακόμα και αν τα μουσικά σου ακούσματα μπορεί να είναι διαφορετικά, η μοναδικότητα του μουσικού συνόλου είναι σίγουρο πως θα καταφέρει με την τρόπο της να σε κερδίσει.

Το Video Clip της PanArmonia

Αν θέλεις να πάρεις μία γεύση από PanArmonia τότε μπορείς να ακούσεις το τραγούδι «Όλη η γης ανθίζει», πατώντας εδώ ώστε να επισκεφθείς το επίσημο κανάλι στο Youtube.

Επίσης μπορείς να ακούσεις και να παρακολουθήσεις τον ορφικό ύμνο της Νίκης, από την PanArmonia:

Διάβασε επίσης – 5 βιβλία που κυριάρχησαν στη μεγάλη οθόνη 

Ακολουθήστε τις σελίδες μας σε FacebookInstagram και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Latest

Καινούργια σπίτια, καινούργιες σελίδες, καινούργιες ζωές

Αγαπημένοι μου φίλοι γεια σας. Τρίτη σήμερα για μένα...

Καραγατσιάδα: «Μα είναι κάτι πιο βαθύ αυτό που μας λερώνει»

«Όλα τα πάντα, λέει, σε τούτο τον κόσμο είναι...

Πώς να Γράψω ένα Βιβλίο; – Οδηγός

Πώς να Γράψω ένα Βιβλίο Το να γράψεις ένα βιβλίο...

Newsletter

spot_img

Don't miss

Καινούργια σπίτια, καινούργιες σελίδες, καινούργιες ζωές

Αγαπημένοι μου φίλοι γεια σας. Τρίτη σήμερα για μένα...

Καραγατσιάδα: «Μα είναι κάτι πιο βαθύ αυτό που μας λερώνει»

«Όλα τα πάντα, λέει, σε τούτο τον κόσμο είναι...

Πώς να Γράψω ένα Βιβλίο; – Οδηγός

Πώς να Γράψω ένα Βιβλίο Το να γράψεις ένα βιβλίο...

Καινούργια σπίτια, καινούργιες σελίδες, καινούργιες ζωές

Αγαπημένοι μου φίλοι γεια σας. Τρίτη σήμερα για μένα και Παρασκευή για σας, και έκατσα να γράψω για πρώτη φορά και το πρώτο Friday...

Καραγατσιάδα: «Μα είναι κάτι πιο βαθύ αυτό που μας λερώνει»

«Όλα τα πάντα, λέει, σε τούτο τον κόσμο είναι χίμαιρα» Μ. Καραγάτσης, Μεγάλη Χίμαιρα Και ενώ η Καραγατσιάδα -ως ευστόχως πλέον αποκαλείται η διαδικτυακή διαμάχη...

Πώς να Γράψω ένα Βιβλίο; – Οδηγός

Πώς να Γράψω ένα Βιβλίο Το να γράψεις ένα βιβλίο είναι μια συναρπαστική και προκλητική διαδικασία. Είτε θέλεις να γράψεις ένα μυθιστόρημα, ένα επιστημονικό έργο,...

4 COMMENTS

Comments are closed.