Το 2017 ανακοινώθηκε ότι το Netflix δούλευε πάνω σε μια νέα σειρά, το “The Witcher”, και πλέον είναι επίσημο, θα κυκλοφορήσει κάπου στο 2019.

Το “The Witcher” ξεκίνησε σε μορφή διηγημάτων από τον Andrzej Sapkowski με πρωταγωνιστή τον Gerlad από την Ριβια. Ο Gerald είναι ένας Witcher δηλαδή εκπαιδεύτηκε από πολύ μικρός στο να πολεμά διάφορα τέρατα. Είναι η δουλειά του να κρατά τον κόσμο σε μια τάξη και να σώζει την ανθρωπότητα από αυτά τα τέρατα τα οποία ξεπερνούν μερικές φορές τα όρια και προσπαθούν να κάνουν κακό στους ανθρώπους.

Πέραν των διηγημάτων, έχουν κυκλοφορήσει και βιντεοπαιχνίδια πάνω σε αυτόν τον κόσμο, με το πιο γνωστό απ’ολα να είναι το πιο πρόσφατο  “The Witcher 3: Wild Hunt”, αφού ήταν ένα RPG με άπειρες ευκαιρίες και ικανότητες και ήταν πολύ μπροστά σε σχέση με άλλα RPG της ίδιας εποχής. Καθώς και μια Πολωνική σειρά που διαδραμάτιζε τις ιστορίες του Gerald η οποία ονομαζόταν “The Hexer”, σίγουρα θα υπάρχει κάπου για να την δείτε αν δεν αντέχετε μέχρι το 2019 που θα είναι φουλ αναβαθμισμένη και με πολύ πιο σύγχρονο εξοπλισμό.

Ο Henry Cavill θα υποδυθεί τον Gerald αφού ο καιρός που υποδυόταν τον Super-Man στην μεγάλη οθόνη έχει περάσει. Η Δημιουργός της σειράς είπε πως δεν έχει βρεθεί ακόμα ο κατάλληλος ηθοποιός για την Ciri η οποία παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο στην σειρά αφού είναι η διάδοχος του θρόνου της Cintra. (Ίσως προλαβαίνετε να πάτε για κάστινγκ ποιος ξέρει?)

 


Τέλος, η δημιουργός της σειράς επίσης ανέφερε πως θα κυκλοφορήσουν μόνο 8 επεισόδια για την πρώτη σεζόν. Αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να μας φαίνονται λίγα, αλλά λέει πως είναι το “Right Call”, και εμείς απλά πρέπει να το σεβαστούμε και να περιμένουμε την κυκλοφορία του.

Με βάση το ότι το Netflix έχει κάνει την απόπειρα να φτιάξει σειρές και ταινίες από βιβλία και βιντεοπαιχνίδια, ίσως είναι και το κατάλληλο μέρος για να μεταφερθεί και ο Gerald στην μικρή οθόνη.