Exclusive Content:

Τα νέα βιβλία φαντασίας που πρέπει να διαβάσεις

Βιβλία που σε παρασέρνουν, να ταξιδέψεις σε κόσμους φανταστικούς, αλλά και να δεις με μία διαφορετική ματιά τον κόσμο στον οποίο ζεις.

Μόλις κυκλοφόρησαν τα νέα βιβλία Φαντασίας! Ιστορίες γεμάτες μαγεία, δράση, περιπέτεια και μυστήριο. Ετοιμαστείτε να σας ταξιδέψουν σε μία άλλη εποχή, σε έναν άλλο κόσμο, και να σας χαρίσουν μια μικρή απόδραση από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Προστάτες του φωτός: Η μάχη των σκιών της Γεωργίας Tαουσιάνη

βιβλία
Πηγή: pinterest.com

Η Άιριν είναι ένα απλό φυσιολογικό κορίτσι που ζει στην Πράγα. Ξαφνικά, όμως, η ζωή της απειλείται και στο δρόμο της εμφανίζεται ένας νεαρός άντρας, ο Κρίστοφερ, ο οποίος της αποκαλύπτει ένα νέο, διαφορετικό κόσμο. Της εξηγεί πως είναι προστάτης του φωτός και η μόνη του υποχρέωση μέσα στις χιλιετίες είναι να κρατάει το σκοτάδι μακριά, να ζει μια αέναη μάχη χωρίς νικητές και ηττημένους. Αποκαλύψεις από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια και φανερώνουν πως η Άιριν είναι το κλειδί απέναντι σε μια σκοτεινή απειλή που κρύβεται στις σκιές. Μια φανταστική περιπέτεια ξεκινά που εγκυμονεί θανάσιμους κινδύνους. Ένα από τα βιβλία που θα σας μείνουν αξέχαστα, βυθισμένο στην φαντασία γεμάτο μαγεία, φως και σκοτάδι.

Ο Μοχθηρός Βασιλιάς της Holly Black

βιβλία
Πηγή: pinterest.com

Μετά την τρομερή αποκάλυψη ότι ο Όουκ είναι ο κληρονόμος του στέμματος της Νεραϊδοχώρας, η Τζουντ πρέπει να κρατήσει τον αδελφό της ασφαλή. Για να το κάνει, έχει «δέσει» τον σκληρό βασιλιά Κάρνταν μαζί της και έχει γίνει η δύναμη πίσω από τον θρόνο. Η διαχείριση των πολιτικών συμμαχιών που διαρκώς αλλάζουν θα ήταν δύσκολη ακόμα κι αν μπορούσε να ελέγχει εύκολα τον Κάρνταν. Όμως εκείνος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να την ταπεινώνει και να την υποτιμάει, παρόλο που φαίνεται να τη θαυμάζει. Όταν γίνεται ξεκάθαρο ότι κάποιος κοντά στην Τζουντ θέλει να την προδώσει, απειλώντας τη ζωή της αλλά και τις ζωές όσων αγαπάει, εκείνη πρέπει να ανακαλύψει τον προδότη και να καταπολεμήσει τα δικά της πολύπλοκα συναισθήματα ώστε να διατηρήσει τον έλεγχο ως θνητή σε έναν κόσμο με νεραϊδοπλάσματα. Το δεύτερο από τα βιβλία της σειράς της Γενιάς του Ανέμου είναι ακόμη πιο καθηλωτικό από το πρώτο.

Ασημένιες Φλόγες της Σάρα Τζ. Μας

βιβλία
Πηγή: pinterest.com

Η Μας και τα βιβλία της έχουν ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου, για αυτό και τα προτείνω ανεπιφύλακτα. Η τριλογία συνεχίζεται με μια δίτομη ιστορία. Η Νέστα Άρτσερον ανέκαθεν εξοργιζόταν εύκολα και συγχωρούσε δύσκολα. Και αυτός που πυροδοτεί τον εκνευρισμό της περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο είναι ο φτερωτός πολεμιστής Κάσιαν. Όμως, δεν είναι το μόνο πράγμα που πυροδοτεί, με αποτέλεσμα, όταν ο Κάσιαν και η Νέστα υποχρεώνονται να εκπαιδευτούν μαζί στη μάχη, οι σπίθες να μετατραπούν σε φλόγα. Καθώς ο πόλεμος προβάλλει ξανά απειλητικός στον ορίζοντα, η Νέστα και ο Κάσιαν καλούνται να αντιμετωπίσουν τέρατα διάφορων μορφών, διεκδικώντας το δικαίωμα στην επιβίωση. Όμως, η υπέρτατη δοκιμασία θα είναι η αναζήτηση της αποδοχής -και της επούλωσης των πληγών που κουβαλάνε- στην αγκαλιά ο ένας του άλλου.

Μια φορά και μια ραγισμένη καρδιά της Stephanie Garber

βιβλία
Πηγή: pinterest.com

Από τότε που θυμάται τον εαυτό της, η Ιβάντζελιν Φοξ πίστευε στην αληθινή αγάπη και στο ευτυχισμένο τέλος… έως ότου μαθαίνει ότι ο έρωτας της ζωής της θα παντρευτεί κάποια άλλη. Θέλοντας απελπισμένα να σταματήσει τον γάμο και να γιατρέψει την πληγωμένη της καρδιά, η Ιβάντζελιν κάνει μια συμφωνία με τον χαρισματικό αλλά μοχθηρό Πρίγκιπα των Καρδιών. Ως αντάλλαγμα για τη βοήθειά του, της ζητάει τρία φιλιά, τα οποία θα δοθούν όποτε και όπου επιλέξει εκείνος. Αλλά αφού δίνει το πρώτο φιλί που υποσχέθηκε, η Ιβάντζελιν μαθαίνει ότι τα παζάρια με έναν αθάνατο είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι – και ότι ο Πρίγκιπας των Καρδιών θέλει πολύ περισσότερα από εκείνη από όσα είχε δεσμευτεί να κάνει. Έχει σχέδια για την Ιβάντζελιν, σχέδια που θα οδηγήσουν είτε στο πιο ευτυχισμένο τέλος είτε στη μεγαλύτερη τραγωδία…


Παρόμοια άρθρα:

6 Κλασικά βιβλία που πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Η Amazon ετοιμάζεται να κλείσει το Book Depository

Η Γιορτή της Μητέρας, μέσα από 5 ιδιαίτερα βιβλία

Ακολουθήστε τις σελίδες μας σε FacebookInstagram και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Κωνσταντίνα Βενιζέλου
Κωνσταντίνα Βενιζέλου
Αγαπώ τα βιβλία, τη φιλοσοφία, το θέατρο, τις σειρές και τα ταξίδια. Το αγαπημένο μου μέρος, μια σκονισμένη βιβλιοθήκη. Είμαι κάπως μοναχική, μονίμως αναποφάσιστη και θέλω διαρκώς να ασχολούμαι με νέα πράγματα, διότι με ενοχλεί αφόρητα η ρουτίνα. Από μικρή μου άρεσε να εκφράζομαι μέσω της γραφής και πιστεύω ότι τα όνειρα και η φαντασία αποτελούν κίνητρο για περιπέτεια στη ζωή.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...