Exclusive Content:

Προτάσεις για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

Εδώ και αρκετές μέρες έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου για το 2021. Ένα πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει λαμπρά ονόματα καλλιτεχνών της εγχώριας και μη σκηνής σε μουσική, θέατρο, χορό, εικαστικά, performance, όπερα.

Τα πάντα θα έχει το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το οποίο έχει προκύψει από το άθροισμα πολλών δρωμένων, που ακυρώθηκαν πέρσι λόγω covid, αλλά και νέων παραγωγών. Έτσι, αγγίζοντας το νούμερο των 80 περίπου παραστάσεων, σε κάνει πραγματικά να αναρωτιέσαι αν μπορείς να χωριστείς στα 6 μήπως και προλάβεις να δεις έστω τα μισά από αυτά.

Θυμίζουμε ότι στην Αθήνα οι κύριοι χώροι διεξαγωγής των δρωμένων είναι το Ηρώδειο και ο πολυχώρος στην Πειραιώς 260. Ας δούμε λοιπόν μερικά από τα πολλά ωραία πράγματα που θα ζήσουμε φέτος το καλοκαίρι, κορωνοϊού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος.

Ηρώδειο

Στο ωδείο του Ηρώδου του Αττικού, όπως είναι το full name του Ηρωδείου, προβλέπεται να γίνει πα-νι-κός. Φέτος το Ηρώδειο θα πλημμυρίσει με μουσική. Μουσική πολλών ειδών, διαφορετικών αισθητικών, λίγων ή πολλών καλλιτεχνών, Ελλήνων κι άλλων.

Μπραμς

Το σήμα για την έναρξη του Φεστιβάλ στο χώρο του Ηρωδείου δίνει φέτος από το πόντιουμ ο μαέστρος Ζούμπιν Μέτα. Διευθύνει την ορχήστρα του Μουσικού Φλωρεντινού Μαΐου σε ένα πρόγραμμα γεμάτο Μπραμς.

Πηγή: Φεστιβάλ Αθηνών

Πρώτα θα ακουστεί το κοντσέρτο για βιολί σε ρε μείζονα του μεγάλου δημιουργού, ερμηνευμένο από το σημαντικό βιολονίστα Πίνχας Ζούκερμαν. Στο δεύτερο μέρος θα παιχτεί η δεύτερη συμφωνία του Μπραμς σε ρε μείζονα, σε 3 μέρη.

Πηγή: Φεστιβάλ Αθηνών

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 14/06 και ώρα 21:00. Παρ’ όλα αυτά, το Φεστιβάλ επισημαίνει ότι λόγω της κατάστασης το πρόγραμμα επιδέχεται αρκετών αλλαγών και αναδιαμορφώσεων. Αυτό ισχύει για όλα τα δρώμενα.

Κρατική ορχήστρα- Ντανιίλ Τριφόνοφ

Αργότερα μέσα στον Ιούνιο, στις 24/06 η κρατική ορχήστρα υπό την μπαγκέτα του Λουκά Καρυτινού θα συμπράξει με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του πιάνου στη σύγχρονη εποχή, τον Ντανιίλ Τριφόνοφ.

Πηγή: φεστιβάλ Αθηνών

Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε έργα των Γιώργου Κουμεντάκη, Σεργκέι Ραχμάνινοφ (το αγαπημένο 2ο κονστέρτο σε Ντο ελάσσονα) και Ντιμίτρι Σοστακόβιτς στο εμβληματικό αυτό θέατρο γεμίζοντας αυτή τη καλοκαιρινή βραδιά με συγκίνηση και δυναμισμό.

Λιλιπούπολη

Με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια και παιδικές αναμνήσεις να ξαναζωντανεύουν, τα τραγούδια της Λιλιπούπολης θα ηχήσουν και θα γεμίσουν με ένα χρώμα νοσταλγίας το Ηρώδειο στις 9 και 10 Ιουλίου. Τα περίφημα τραγούδια του 3ου προγράμματος υπό τον συντονισμό του Μάνου Χατζιδάκη γράφτηκαν και ερμηνεύτηκαν με πολλή αγάπη από εξαιρετικούς Έλληνες καλλιτέχνες. Μαριανίνα Κριεζή, Λένα Πλάτωνος, Νίκος Κυπουργός, Σαβίνα Γιαννάτου, Λένια Ζαφειροπούλου, είναι μόνο λίγα απ’ τα ονόματα που συντέλεσαν στη δημιουργία αυτών των διαχρονικά υπέροχων τραγουδιών που σιγοτραγουδάμε μέχρι και σήμερα.

φεστιβάλ
Πηγή: xilouris.gr

Τραγουδούν η Σαβίνα Γιαννάτου, ο Δώρος Δημοσθένους, η Λένια Ζαφειροπούλου και ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος. Τη μουσική αναλαμβάνει το μουσικό σύνολο Ventus Ensemble και η παιδική-νεανική χορωδία Rosarte η οποία θα αναλάβει και να αποδώσει τους στίχους στη νοηματική γλώσσα!

Την καλλιτεχνική επιμέλεια καθώς και τη μουσική διεύθυνση αναλαμβάνει ο Νίκος Χριστοδούλου.

Λένα Πλάτωνος και Nalyssa Green

Η Λένα Πλάτωνος και η Nalyssa Green θα βρεθούν στις 14 Ιουλίου στο χώρο του Ηρωδείου. Απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα συμπράξουν ταυτόχρονα. Η κάθε μία θα κάνει το δικό της ταξίδι κάτω από τα φώτα της Ακρόπολης συνεπαίρνοντας μαζί τους και τους θεατές.

φεστιβάλ
Πηγή: Φεστιβάλ Αθηνών

Η Πλάτωνος θα παρουσιάσει τον καινούργιο της δίσκο, ο οποίος περιέχει διαμαντάκια με μελοποιημένα ποιήματα της Έμιλυ Ντίκινσον καθώς επίσης και μία επιλογή από αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας της. Η Nalyssa, μετά από αρκετό καιρό αποχής από τη συναυλιακή ζωή, θα γίνει η συνταξιδιώτισσά μας στο μοναδικό, συνθ-ποπ και ζαχαρένιο κόσμο της.

Olafur Arnalds
φεστιβάλ
Πηγή: φεστιβάλ Αθηνών

Στις 15 Ιουλίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το πάντρεμα εγχόρδων με ευφάνταστα μπιτάκια, τον ήχο του κλασικού πιάνου με την ηλεκτρονική μουσική, φτιάχνοντας ένα άκρως ατμοσφαιρικό ηχοτοπίο που θα ταιριάζει γάντι, κάτω από τον Αττικό ουρανό. Αναφέρομαι φυσικά στον Olafur Arnalds που μας έρχεται από την Ισλανδία και στη μουσική του φαίνεται να φέρει μαζί του μια βορειοευρωπαϊκή αισθητική.

Πειραιώς 260

Όσοι θυμούνται το περσινό φεστιβάλ, ο πολυχώρος στην Πειραιώς 260 δεν είχε λειτουργήσει λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Φέτος θα λειτουργήσει κανονικά καθώς η οροφή του θα μπορεί να ανοιγοκλείνει.

Φέτος στην Πειραιώς 260 λοιπόν θα γίνουν κυριολεκτικά αμέτρητες δράσεις. Η σκαλέτα περιέχει πάρα πολύ χορό, μουσική, θέατρο, όπερα, performances και εικαστικά. Μία απ’ όλα δηλαδή. Πάμε να πάρουμε μια γεύση από αυτό το καλοκαιρινό κοκτέιλ που πρόκειται να ζήσουμε σε λίγες μέρες στην Πειραιώς 260.

Χορός

Ο χορός έχει τα πρωτεία φέτος σ’ αυτόν τον industrial πολυχώρο στον οποίο στεγαζόταν αρχικά το εργοστάσιο επίπλων γραφείου Τσαούσογλου.

The roots
Πηγή: φεστιβάλ Αθηνών

Ιδιαίτερα τα χιπ-χοπ, break dance και street dance θα λέγαμε ότι έχουν την τιμητική τους φέτος. Ο χορογράφος Kader Attu μέσα από το έργο The roots ξαναζωντανεύει στις 04-05/06 στις 21:00 δικές του αναμνήσεις και την ιστορία του με το χιπ-χοπ δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που συνθέτει χορευτικές αναζητήσεις και πολιτισμικές ανταλλαγές.

D-construction
φεστιβάλ
«D-construction» Πηγή: φεστιβάλ Αθηνών

Με το έργο D-construction, έξι γάλλοι χορευτές, έμπειροι στο street dance, θα χρησιμοποιήσουν στις 19-20/06 και ώρα 20:15 μία μεταλλική εγκατάσταση στον προαύλιο χώρο που μοιάζει με κλουβί. Ένα κλουβί που συμβολίζει άλλοτε τον εγκλεισμό και άλλοτε την προστασία. Με αφορμή την πανδημία και όλον τον περιορισμό που έφερε μαζί της, οι έξι καλλιτέχνες θα συνδυάσουν το χιπ-χοπ και το breakdance για να εκφράσουν την ελευθερία, την επαναστατικότητα και το αίμα που βράζει στις ανθρώπινες φλέβες όταν κάποιος νιώθει καταπιεσμένος και ανελεύθερος.

Οικοδομή
οικοδομή
«Οικοδομή» Πηγή: φεστιβάλ Αθηνών

Γίνεται ο κόσμος του ρεμπέτικου και η κουλτούρα του χιπ-χοπ να συνδυαστούν; Η Οικοδομή το καταφέρνει μια χαρά. Επιδιώκει μέσα από αυτή τη σύνδεση να δημιουργήσει μια γλώσσα που να είναι κατανοητή απ’ όλους. Μιλά για τις ανθρώπινες σχέσεις, τις σχέσεις εξουσίας, την ανθρώπινη επικοινωνία και εν τέλει για τη ζωή και το θάνατο. Οι ημερομηνίες θα είναι από τις 04-25 /06. Για τις ακριβείς μέρες πάτησε εδώ.

Break dance & χιπ-χοπ battle
φεστιβάλ
Break dance battle Πηγή: φεστιβάλ Αθηνών

Φέτος, για πρώτη φορά θα γίνει break dance και χιπ-χοπ battle με συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα και κριτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Θα διεξαχθεί σε 2 μέρες, μία για το breakdance και μία για το χιπ χοπ. Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ.

Κι όμΩς κινείται

Επίσης, για δεύτερη χρονιά θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την ομάδα Κι όμΩς κινείται. Μια ομάδα που αποτελείται από έξι χορευτές και χορεύτριες που συνδυάζουν το σύγχρονο χορό με τα ακροβατικά και το τσίρκο με το θέατρο, εκπέμποντας ένα πολύ δυναμικό vibe στο κοινό που τους παρακολουθεί. Φέτος, έρχονται με ένα νέο έργο το οποίο πραγματεύεται το πέρασμα του χρόνου και στο οποίο συμμετέχουν και τρεις μουσικοί επί σκηνής. Το έργο θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ στις 10 και 11 Ιουνίου στις 21:00.

Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου
«Κι όμΩς κινείται» Πηγή: φεστιβάλ Αθηνών
Free at last-rerootered

Δύο νέοι χορογράφοι, η Δανάη Δημητριάδη και ο Διονύσιος Αλαμάνος, οι οποίοι έχουν βραβευτεί διεθνώς, φτιάχνουν μία πρωτότυπη χορογραφία. Το Free at last-rerootered δομείται πάνω στο χορό του Ζαλόγγου, εμπνέεται από ελληνικούς αλλά και ξένους παραδοσιακούς χορούς και βαδίζει πάνω σε πρωτότυπη μουσική. Είναι το μοιραίο ταξίδι προς τον γκρεμό το οποίο συντελείται μέσα σε μια dark και μυστικιστική ατμόσφαιρα. Το έργο είναι μία άλλη εκδοχή του Free at last που παρουσιάστηκε στο Ρόττερνταμ και επιδιώκει να αποδομήσει την ελληνική παράδοση και να τη φέρει αναθεωρημένη στο σήμερα. Ραντεβού στις 12 και 13 Ιουνίου στις 21:00.

φεστιβάλ
Πηγή: φεστιβάλ Αθηνών
Lamenta

Πένθος. Στην Ήπειρο το πένθος έχει πολύ μεγάλη αξία στην παράδοση. Ο θρήνος για τον χαμό κάποιου εκφράζεται από μια τελετουργία όπου συμμετέχει το σώμα και η ψυχή. Το μοιρολόι είναι μια πολυδιάστατη ιεροτελεστία που έχει χαθεί από τις δυτικές κοινωνίες. Γι’ αυτό οι δύο Βέλγοι δημιουργοί, Κουν Αουγκουστέινεν και Ροζάλμπα Τόρρες Γκερρέρο, ενθουσιάστηκαν από αυτή την παράδοση και μετά από μεγάλη έρευνα, μετέγραψαν παραδοσιακά μοιρολόγια σε σύγχρονο χορό δημιουργώντας το Lamenta. 15 και 16 Ιουνίου στις 21:00. 

Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου
Πηγή: φεστιβάλ Αθηνών
Annna3

Το γυναικείο σώμα γιορτάζει την ελευθερία της έκφρασης. Μεταμορφώνεται, κινείται και πάλλεται. Ενώνεται με άλλα σώματα και αποχωρίζεται. Annna3. Τρεις χορεύτριες εξερευνούν το γυναικείο σώμα μέσα από μία δυναμική, συναισθηματική χορογραφία. Η Alexandra Waierstall χορογραφεί. 19-20/06 στις 21:00.

φεστιβάλ
Πηγή: φεστιβάλ Αθηνών
Κεφάλαιο 3: Το βάναυσο ταξίδι της καρδιάς
Πηγή: φεστιβάλ Αθηνών

Η Ισραηλινή χορογράφος Σαρόν Εγιάλ, χορογραφεί το 3ο μέρος μιας τριλογίας με θέμα τον έρωτα. Στο τρίτο κεφάλαιο που θα παρακολουθήσουμε στην Αθήνα στις 9 και 19 Ιουνίου στις 21:00 εξυμνείται η χαρά του να ζεις. Μέσα από δυναμικές φιγούρες, μπαλετικές κινήσεις, στροφές αλλά και μια δόση χιούμορ συντελείται αυτή η εκρηκτική χορογραφία.

Μαuθ

«Το στόμα ως σώμα» είναι η φράση κλειδί για να καταλάβουμε το Μαuθ. Μία παράσταση που έχει λίγο απ’ όλα. Τραμπολίνο, μικρόφωνα, φωνές, χρώματα κι αρώματα, και τρεις ερμηνεύτριες που θα τα χρησιμοποιήσουν για να φτιάξουν με το σώμα και το στόμα μια πολυφωνική σύνθεση στην όψη και το άκουσμα. Αυτά, υπό την καθοδήγηση της Σοφίας Μαυραγάνη, Ελληνίδας χορογράφου που εξερευνά το ανθρώπινο σώμα, τη μουσικότητα και τη σχέση του με τη φωνή. 24-25/06 στις 21:00.

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Πηγή: φεστιβάλ Αθηνών

Θέατρο

Και το θέατρο δεν πάει πίσω, σε σχέση με τον αριθμό των παραστάσεων που θα γίνουν φέτος στο φεστιβάλ. Εκτός από την Επίδαυρο όπου θα σκάσει μια βόμβα θεατρικών παραστάσεων, η Πειραιώς 260 θα φιλοξενήσει κι αυτή πολλές θεατρικές παραγωγές.

Κλυταιμνήστρα, μουσική δωματίου για ένα όργανο

Κωνταντίνος Χατζής, Γιώργος Κουμεντάκης και Σοφία Χιλλ συμπράττουν και δημιουργούν την «Κλυταιμνήστρα, μουσική δωματίου για ένα όργανο». Σε ένα έργο βασισμένο στον Αγαμέμνονα του Αισχύλου, πρόκειται να συνομιλήσουν ο τραγικός λόγος με χορικά από τον Αγαμέμνονα και τους μονολόγους της Κλυταιμνήστρας με ήχους πιάνου και γιαϊλί ταμπούρ από τον Ευγένιο Βούλγαρη και τον Κωνσταντίνο Χατζή αντίστοιχα. Ο τελευταίος αναλαμβάνει και τη σκηνοθεσία και μαζί με τον Γιώργο Κουμεντάκη στη μουσική σύνθεση δημιουργούν κάτι το μοναδικό. Παρακολουθείστε το στις 16 Ιουνίου στις 22:30 και στις 17 Ιουνίου στις 21:00.

Αίαντας
φεστιβάλ
Πηγή: Φεστιβάλ Αθηνών

Ένας αντιήρωας, απομονωμένος και περιθωριακός χαρακτήρας κάθεται σε ένα αναψυκτήριο και παίζει τάβλι, ερχόμενος αντιμέτωπος με την τρέλα ενώ η κοινωνία γύρω του καταρρέει. Ο Σίμος Κακάλας φέρνει τον Αίαντα του Σοφοκλή στο σήμερα και μαζί με μια ομάδα ερμηνευτών και ερμηνευτριών, συνθέτουν ένα χορικό που βλέπει τον κόσμο και τις αξίες του να αλλάζουν. 21 έως 24 Ιουνίου στις 22:30 και 25 Ιουνίου στις 23:00.

Άνθρωποι του δάσους
Πηγή: φεστιβάλ Αθηνών

Ποια είναι άραγε η σχέση του ανθρώπου με τη φύση στον αιώνα που διανύουμε; Υπάρχουν ακόμα οι στενοί δεσμοί που μας ένωναν πάντα μαζί της ή πλέον έχουν χαθεί; Τέτοια ερωτήματα θέτει η Σοφία Μαραθάκη, η οποία εμπνέεται από το μυθιστόρημα τής Annie Proulx, << Άνθρωποι του δάσους>> και δημιουργεί μια παράσταση θεάτρου-ντοκουμέντου στην οποία εντάσσει και οπτικοακουστικό υλικό με συνεντεύξεις από δασολόγους, βιολόγους αλλά και άλλους επιστήμονες, στήνοντας ένα αφήγημα για την ιστορία του δάσους. 11 και 12 Ιουλίου στις 21:00.

Τοπία χωρίς χρώμα
φεστιβάλ
Πηγή: φεστιβάλ Αθηνών

Εννέα έφηβες από τη Χιλή ανεβαίνουν στο σανίδι και μιλούν για τη βία εναντίον των γυναικών. Βασισμένες σε συνεντεύξεις και πραγματικές ιστορίες περισσότερων από εκατό νεαρών γυναικών, αφηγούνται και αναπαριστούν καταστάσεις κακοποίησης και άσκησης βίας συνθέτοντας το έργο Paisajes para no coloreal ή αλλιώς Τοπία χωρίς χρώμα. 3 με 4 Οκτωβρίου στις 21:00.

Ιστορία της βίας
πηγή: φεστιβάλ Αθηνών

Χριστούγεννα. Ο νεαρός Εντουάρ γνωρίζει τον αλγερινής καταγωγής Ρεντά και καταλήγουν στο διαμέρισμά του. Τα πράγματα όμως δεν πάνε καλά.

Ομοφοβία, ταξικό μίσος, έμφυλη βία, ρατσισμός και ξενοφοβία απασχολούν τον Γερμανό σκηνοθέτη Τόμας Όστερμαϊερ, ο οποίος αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό και επιστρέφει στο φεστιβάλ με την «Ιστορία της βίας». Ένα έργο βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Εντουάρ Λουί.

Όπερα

Η όπερα δε θα μπορούσε να λείψει και από το φετινό φεστιβάλ με Ελληνικές αλλά και ξένες παραγωγές που θα πραγματοποιηθούν στην Πειραιώς 260.

Soccer opera

Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο πιο ωραίος θα ήταν ο κόσμος αν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα οι φίλαθλοι αντί να φωνάζουν και να ουρλιάζουν συνθήματα, τραγουδούσαν πολυφωνικές συνθέσεις σε κατάμεστα στάδια; Πιθανότατα όχι, αλλά σίγουρα θα ήταν κάτι πολύ όμορφο. Από τις ποδοσφαιρικές του αναμνήσεις αντλεί υλικό ο Λευτέρης Βενιάδης και δημιουργεί την Soccer opera, η οποία μεταμορφώνει τους ποδοσφαιριστές σε λυρικούς τραγουδιστές και χορευτές και κάνει τους φιλάθλους μια πολυφωνική χορωδία. Και όλα αυτά, υπό τα σχόλια του εκφωνητή που σχολιάζει την επικαιρότητα μέσα στο γήπεδο που λέγεται κοινωνία. Αυτά θα δούμε στις 5 και 6 Ιουλίου στις 21:00, σε σκηνοθεσία Sofia Simitzis, λιμπρέτο Gerlhild Steinbuch και μουσική διεύθυνση Φαίδρας Γιαννέλου.

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
πηγή: φεστιβάλ Αθηνών
Sun and sea

Καλοκαιράκι, παραλίες, πυρόξανθη άμμος, αντηλιακό καρπούζι, δροσερή θάλασσα και ένα μοχίτο στο χέρι. Αχ… Όταν δεν πάει η Αθήνα παραλία, έρχεται η παραλία στην Πειραιώς 260, με την παραγωγή Sun and sea, η οποία συνδυάζει όπερα, θέατρο, περφόρμανς, εικαστικά, φέρνοντας μια υπερπαραγωγή στο φετινό φεστιβάλ. Μια όπερα-περφόρμανς που συνδέει και αναδεικνύει το ρεαλισμό με την ποίηση. Το έργο εκπροσώπησε τη Λιθουανία στην Μπιεννάλε της Βενετίας το 2019 και απέσπασε τον Χρυσό Λέοντα για την καλύτερη εθνική συμμετοχή. 1 και 2 Σεπτεμβίου στις 21:00.

Εxtra tip: οι θεατές μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα εντός και εκτός του χώρου.

πηγή: φεστιβάλ Αθηνών

Μουσική

Chronotopia

Το φεστιβάλ Αθηνών σε συνεργασία με το ινστιτούτο Γκαίτε και το CTM festival του Βερολίνου συνεργάζονται και παρουσιάζουν το Chronotopia. Ένα πρότζεκτ πειραματικής και ηλεκτρονικής μουσικής όπου συμμετέχουν έξι μουσικά/οπτικοακουστικά έργα, τα οποία δημιουργήθηκαν από καλλιτέχνες του εργαστηρίου Αντηχήσεις με τον Άκη Σίνο και την Anke Eckardt. 1 και 2 Οκτωβρίου στις 20:00.

πηγή: φεστιβάλ Αθηνών
Chernobyl

Στις 9 και 10 Οκτωβρίου στις 23:00, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ζωντανά το soundtrack της σειράς του HBO Chernobyl που γράφτηκε από την Ισλανδή Χίλντουρ Γκουδναντόττιρ, η οποία συνέθεσε και τη μουσική της ταινίας Τζόκερ που απέσπασε όσκαρ καλύτερης μουσικής.

φεστιβάλ
πηγή: φεστιβάλ Αθηνών

Εικαστικά

The Feel.Backstage

Αλλά και τα εικαστικά δε θα λείπουν από το φεστιβάλ φέτος. Από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 31 Ιουλίου και ώρες 19:00-24:00 θα υπάρχει στο χώρο η εγκατάσταση The Feel.Backstage η οποία απευθύνεται σε ενήλικο κοινό και αποτυπώνει την underground clubbing εμπειρία από το 2005 και έπειτα, όπως την αποτυπώνει ο φακός του Τάσου Βρεττού.

φεστιβάλ
Πηγή: φεστιβάλ Αθηνών

Όσοι καταφέρατε και φτάσατε μέχρι εδώ μάλλον διψάτε πολύ για τέχνη. Κάτι που είναι απολύτως λογικό μετά από τόσους μήνες απουσίας. Μην ξεχνάτε ότι το πλήρες πρόγραμμα υπάρχει εδώ και περιέχει ακόμα περισσότερα πράγματα από αυτά που προτείνονται εδώ. Επίσης, σε κάθε περίπτωση να επαληθεύσετε τις ημερομηνίες και ώρες των παραστάσεων από την ίδια τη σελίδα του Φεστιβάλ. Καλή θέαση και ακρόαση και ένα πολύχρωμο καλοκαίρι!

Το illustration φτιάχτηκε αποκλειστικά για το άρθρο από τον Antisocial Singularity
https://www.instagram.com/antisocial.singularity/

Παρόμοια άρθρα:

Ακολουθήστε τις σελίδες μας σε FacebookInstagram και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Giving Sight by Beasty Press // Giving Sight The Project

Γιώργος Τσομίδης
Γιώργος Τσομίδης
Είμαι ο Γιώργος Τσομίδης και σπουδάζω στο τμήμα μουσικών σπουδών του Εκπα. Παράλληλα μελετάω πιάνο και κοντραμπάσο και ασχολούμαι με το χορό και το θέατρο. Αγαπώ πολλά πράγματα.Το σινεμά,τα βιβλία,η φωτογραφία,η φύση και τα ταξίδια είναι μερικά από αυτά.Άλλα είναι ο αυθορμητισμός και το γέλιο. Δε μισώ πολλά πράγματα.Ίσως τα ΚΤΕΛ και τα κουνούπια, 2 πράγματα με τα οποία δυστυχώς είμαι καταδικασμένος να συνυπάρξω.Εδώ θα μιλήσω για πράγματα που βρίσκω ενδιαφέροντα σε ό,τι αγαπώ και θαυμάζω.Φύγαμε;

Latest Articles

Διάβασε επίσης...