Πηγή: ARKAS-facebook.com

Ζούμε δύσκολες και πρωτόγνορες καταστάσεις, δεδομένων των συνθηκων μ’ αυτό το νέο lockdown. Κυριαρχεί το άγχος και ο κόσμος νιώθει άλλοτε φυλακισμένος και άλλοτε μέσα στον φόβο. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι η νέα «καραντίνα». Εμείς σας έχουμε προτάσεις για να την κάνετε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη κι ευχάριστη.

Προτάσεις για να περάσετε ευχάριστα στο νέο lockdown:

Παιχνίδια με φίλους

Λένε πως η ζωή είναι πιο όμορφη όταν έχεις ανθρώπους γύρω σου να την μοιράζεσαι. Κι έχουν δίκιο. Οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε. Τι καλύτερο από μια βραδιά με φίλους στο σπίτι. Εκτός από κουβέντα μπορείτε να παίξετε και πολλά παιχνίδια.

Μερικές πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές είναι: Cluedo, Taboo, UNO, παντομίμα και φυσικά το αγαπημένο σε όλους μας Trivial Pursuit. Εκτός από επιτραπέζια μπορείτε να παίξετε παιχνίδια στα χαρτιά όπως: μπλόφα, δηλωτή, ξερή, κουμ καν, games και πόκερ. Υπάρχουν βεβαία και παιχνίδια για τους πιο τολμηρούς όπως: Ο αναπτήρας, το θάρρος ή αλήθεια και φυσικά το σκοτεινό δωμάτιο για διασκέδαση. Καθώς επίσης και παιχνίδια στο playstation όπως: Taken, Assassin’s Creed, Resident Evil, Fifa και Manager.

Σειρές

Οι σειρές είναι ένας ωραίος τρόπος να περνάει η ώρα ευχάριστα. Τα τελευταία χρόνια προβάλλονται πολύ ενδιαφέρουσες σειρές για όλα τα γούστα. Καθώς επίσης και πολύ οικονομικές πλατφόρμες για να τις παρακολουθήσετε (π.χ.: Netflix). Για τους λάτρεις των κόμιξ θα σας πρότεινα: Arrow, Gotham και Flash από DC, ενώ από Marvel Daredevil και Jessica Jones. Επίσης υπάρχουν κάποιες σειρές που κρατάνε το ενδιαφέρον μας αναλλοίωτο διαχρονικά, όπως: Revenge, Game of Thrones, Nikita, Beauty and the Beast. Φυσικά από την λίστα μας δεν θα μπορούσαν να λείψουν: The Vampire Diaries, The 100, Tubors, Vikings, Peaky Blinders, The Wire και Sons of Anarchy.

Βιβλία

Γαλλική Λογοτεχνία
Πηγή εικόνας: effet-a.com

Τα βιβλία είναι ο καθρέπτης της ψυχής. Υπάρχουν βιβλία που μας χαλαρώνουν, άλλα που μας κρατάνε το ενδιαφέρον και άλλα που αποτελούν τροφή για σκέψη. Εγώ θα σας πρότεινα αν είστε λάτρης το φανταστικού κόσμου, να διαβάσετε: The Mortal Instuments, The Vampire Diaries, Game Of Thrones, Αγγελικό Σκοτάδι, οι Αθάνατοι και φυσικά The 100. Μια επίσης ωραία επιλογή είναι τα αστυνομικά βιβλία αλλά και τα βιβλία πολιτικού περιεχόμενου όπως: 1984 και η Φάρμα των Ζώων του Τζωρτζ Όργουελ, το Άκου Ανθρωπάκο του Βίλχεμ Ράιχ και ο Λύκος της Στέπας του Χέρμαν Έσσε.

Χόμπι

Ελεύθερος χρόνος: 10 χόμπι για να τον αξιοποιήσεις δημιουργικά! - Frapress
Πηγή : gr.dreamstime.com

Τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι όπως η γυμναστική ή το περπάτημα, αλλά και διαδικτυακά όπως χορός ή να μάθετε κάποια ξένη γλώσσα. Μπορείτε επίσης να μάθετε κάποιο μουσικό όργανο.

Μαγειρική

6 μαγειρικά tip που θα απογειώσουν την μαγειρική σου - Diatrofi.gr | Υγιεινή Διατροφή, Ευεξία και Υγεία
Πηγή : www.diatrofi.gr

Νομίζω ότι τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να βγάλουμε τον σεφ που κρύβουμε μέσα μας. Υπάρχουν πολλές και ωραίες συνταγές στο ίντερνετ για γλυκά και φαγητά. Έτσι θα περνάει η ώρα μας δημιουργικά.

Τέχνες

Η τεχνολογία και οι τέχνες : Συνεργείες του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος - Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ | Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ
Πηγή : europedirect.eliamep.gr

Σ’ αυτήν την κατηγορία υπάγονται ασχολίες όπως: η ζωγραφική, ο χορός, η υποκριτική, η φωτογραφία και φυσικά η μουσική. Αρκεί να βρείτε κάτι που να σας αρέσει και είμαι σίγουρη ότι θα το κάνετε πολύ καλά.

Ό,τι κι αν επιλέξετε σας εύχομαι να περνάτε όμορφα, να γελάτε πολύ και να μην αφήνετε τις κακουχίες των καιρών να σας ρίξουν. Η ζωή είναι όμορφη και πρέπει πάντα να βλέπουμε την θετική της πλευρά!


Παρόμοια άρθρα:

Ακολουθήστε τη σελίδα μας σε Facebook, Instagram και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Giving Sight by Beasty Press // Giving Sight The Project

1