Μπορεί να είμαστε ακόμη σε καραντίνα, αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ενημερωνόμαστε για τη μόδα. Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε κάποια accounts από influencer, που ξέρουν από style και μας λύνουν τα χέρια. Μη βιαστείς να πας για ψώνια, όταν ανοίξει η αγορά. Τώρα που έχεις χρόνο κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα και μπορεί να βρεις διάφορους κρυμμένους- ξεχασμένους θησαυρούς. Πάμε να scrollάρουμε περί μόδας και instagram accounts.

1. Πρώτη στη λίστα μας, η Marta Sierra. Η πολυταξιδεμένη αυτή κοπέλα, μοιράζει style, με άρωμα αισιοδοξίας, άκρως νεανικό, που μας κάνει να ονειρευόμαστε το καλοκαίρι.

Marta Sierra

 

2. Επόμενη στη λίστα είναι η Mary Orton. Η νέα μαμά, μοιράζει μαθήματα για πιο επίσημο style, για δουλειά και επίσημες εκδηλώσεις.

Mary Orton

3. Η Ιταλία, είναι σταθμός για τη μόδα. Το αποδεικνύει περίτρανα η Federica, με φινέτσα και κομψότητα.

Federica

4. Η Alexandra Pereira, θα σου δώσει και εκείνη τα φώτα της, με το δικό της style.

Alexandra Pereira

5. Θα κάνουμε μια στάση στο ελληνικό Youtube, για χάρη της Fosbloque. Το style της μοναδικό, με δική της υπογραφή. Τολμάει τόσο στο ντύσιμο, όσο και στο μακιγιάζ. Πειραματίζεται, δεν φοβάται και τα αποτελέσματα είναι ξεχωριστά, ενώ στο κανάλι της στο Youtube, δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλους τους τύπους ντυσίματος και απαντά σε όσες δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίσουμε ενδυματολογικά.

Fosbloque

6. Το BOF (The Business of Fashion) σε ενημερώνει για το κάθε τι που γίνεται στο εξωτερικό από επιδείξεις μόδας και τάσεις. Θα το λατρέψεις αν έχεις λατρεία με τη μόδα.

BOF

Κάνε ένα κλικ και εμπνεύσου περί μόδας και instagram accounts. Τώρα με τη καραντίνα ας εμπνευστούμε και ας ετοιμάσουμε το style, για να μας υποδεχτεί η άνοιξη ανανεωμένες και χαρούμενες. Πειραματίσου και διάλεξε ένα καινούριο τρόπο ντυσίματος, για να ανέβει η διάθεση σου και η αυτοπεποίθηση σου.

Παρόμοια άρθρα

Ακολουθήστε τις σελίδες μας σε FacebookInstagram και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Giving Sight by Beasty Press // Giving Sight The Project

2 COMMENTS

Comments are closed.