Exclusive Content:

Η αξέχαστη ερμηνεία της PanArmonia στο Hautes Grecians

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στις 19.00, βρεθήκαμε στο φιλανθρωπικό fashion event Hautes Grecians, που πραγματοποιήθηκε στo Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας.

Ήταν η 5η χρονιά διοργάνωσης του σημαντικού event υψηλής ραπτικής και φέτος είχε επιπλέον διαφορετικό μουσικό χρώμα.

Η ομάδα του Beasty είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη μοναδική μουσική ερμηνεία του μουσικού συνόλου της PanArmonia, μία εμπειρία που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όσους βρέθηκαν στο event.

Η μαγευτική μουσική ερμηνεία της Panarmonia 

Το Hautes Grecians ξεκίνησε ακριβώς έτσι, με την μαγευτική ερμηνεία από το μουσικό σύνολο της Panarmonia μαζί με τους Thundering Cymbals.

Με την έναρξη του δρώμενου, η μουσική ξεκίνησε, τα εντυπωσιακά γκονγκ έδωσαν παλμό στον ιερό τόπο της Ελευσίνας και τα πρώτα μοντέλα εμφανίστηκαν στη σκηνή περπατώντας πάντα ρυθμικά υπό τις δυναμικές μελωδίες.

Όσοι παρευρέθηκαν στο δρώμενο στην Ελευσίνα είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από κοντά τη μοναδική και πάντα αρμονική της μουσική της Panarmonia.

Μάλιστα για χάρη του Hautes Grecians το μουσικό σύνολο ερμήνευσε στα Αγγλικά, τα Λατινικά και τα Αρχαία Ελληνικά, κάτι που αποτέλεσε έναν πολύ ιδιαίτερο συνδυασμό που γρήγορα κέρδισε τον κοινό, το νέο τραγούδι – σύγχρονο ύμνο “Fly Higher”.

Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας τους, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ακόμα περισσότερο και τα γκονγκ, τα ξεχωριστά αυτά μουσικά όργανα, τα οποία αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα του γκρουπ, καθώς έχουν έως τώρα αποτελέσει αναπόσπαστο τμήμα του μουσικού τους ταξιδιού.

Η PanArmonia είναι κάτι παραπάνω από ένα μουσικό σύνολο

Όσοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την PanArmonia από κοντά σε προηγούμενες εμφανίσεις, σίγουρα γνωρίζουν πως οι συναυλίες τους δεν αποτελούν μόνο μία ευκαιρία για «αρμονία» αλλά ταυτόχρονα και μία γιορτή. Μία γιορτή αγάπης, μουσικής και τέχνης, που μεταφέρουν το κοινό μακριά από τα αρνητικά ερεθίσματα που μπορεί να έχει η καθημερινότητα του.

Κατά τη διάρκεια του Hautes Grecians, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με μέλη της ομάδας, και να γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα την ξεχωριστή φύση της PanArmonia.

Όπως ακριβώς και μέσω της μουσικής τους, τα μέλη του γκρουπ, ακόμα και μέσα από μία απλή συζήτηση μπορούν να μεταδώσουν “ένα φως” πολύ διαφορετικό, ζεστό, και ταυτόχρονα πολύ αληθινό που σπανίζει όχι μόνο στο χώρο της τέχνης αλλά και γενικότερα.

Και αλήθεια, είναι πολύ ενδυναμωτικό να γνωρίζει κανείς, πως η μουσική ενός καλλιτέχνη είναι αυτό που ταυτόχρονα τον εκφράζει και δεν αποτελεί μόνο μία περσόνα. Και αυτό μπορούμε σίγουρα να σας το επιβεβαιώσουμε.

Αν δεν είχατε την ευκαιρία να παρευρεθείτε στο Hautes Grecians και να γνωρίσετε την ομάδα της PanArmonia, τότε σίγουρα αξίζει να ακολουθήσετε το ταξίδι τους σε κάποιον από τους επόμενους προορισμούς τους.

Λίγα λόγια για την Panarmonia

Τι κάνει την PanArmonia να ξεχωρίζει πιο συγκεκριμένα; Αρχικά σίγουρα η μουσική της. Ο χαρακτήρας της είναι κάτι που δεν είχαμε ξανασυναντήσει, εισάγοντας ένα νέο είδος, το Self-Liberation Music. Μέχρι σήμερα αριθμεί πάνω 100 δικά της τραγούδια, 20 ορχηστρικούς αυτοσχεδιασμούς αλλά και 13 μελοποιημένους Ορφικούς Ύμνους!

Σκοπός της PanArmonia είναι η δημιουργία νέων μουσικών τάσεων και ειδών, όπως προαναφέρθηκε, τα χαρακτηριστικά κι η αισθητική των οποίων θα στοχεύουν στην αφύπνιση της πιο υπέροχης Φύσης μέσα στους ανθρώπους.

Η PanArmonia ερμηνεύει και δρα έχοντας ως στόχο να βοηθήσει τους ακροατές να φτάσουν στο Αληθινό βίωμα της Ευδαιμονίας. Για να πετύχει τον στόχο της επιλέγει προσεκτικά τους μουσικούς της ερμηνευτές, οι οποίοι πρέπει πρώτα από όλα να έχουν ως γνώμονα την επιθυμία γι’ αυτή την κατάσταση, ώστε να μπορέσουν να τη μεταφέρουν μέσω της μουσικής με τον πιο όμορφο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την PanArmonia εδώ.

Οι εντυπώσεις μας από το Hautes Grecians

Αφού ολοκληρώθηκε η ερμηνεία της PanArmonia, η βραδιά συνεχίστηκε με μία μοναδική πασαρέλα, με μοντέλα να εμφανίζονται στην αμφιθεατρική σκηνή και να παρουσιάζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τις δημιουργίες των σχεδιαστών της βραδιάς.

Η εξαίρετη θέση της Ελευσίνας και ο εξέχων ρόλος της γυναίκας στην ιστορία της πόλης, συμπληρώνουν και εμπλουτίζουν τον κεντρικό άξονα του Hautes Grecians: τη σύμπτυξη τέχνης και μόδας, ως δύο αλληλοσυνδεόμενες έννοιες που διαγράφουν τη δική τους πορεία από το σκοτάδι προς το φως. Η Ελευσίνα, σαν καλλιεργημένη οάση γεμάτη από πράξεις και ιδέες, φιλοξένηςσε το διαρκώς αναπτυσσόμενο όραμα του HG και την έμπειρη ομάδα σχεδιαστών του, είτε παλιών είτε νέων, για να συνθέσουν από κοινού έναν νέο, σύγχρονο μύθο.Στο catwalk συμμετείχαν καταξιωμένοι σχεδιαστές και πρωτοπόροι της Ελληνικής Μόδας:

Catwalk:

Dimitris Petrou,
240791ek x Apiliotis, Sotiris Georgiou

Hellenic Fashion Designers Association: Parthenis, Vassilis Emmanuel Zoulias, Ioanna Kourbela, Konstantinos Tsigaros, Maison Faliakos, Liana Camba, Chara Lebessi, Denise Eleftheriou, Kathy Heyndels, Dimitris Dassios, Yiorgos Eleftheriades, Angelos Bratis, Makis Tselios, Dimitris Petrou, Sotiris Georgiou.

Με λίγα λόγια 

Η έναρξη του Hautes Grecians ήταν πραγματικά μία αξέχαστη εμπειρία, με τη μουσική της PanArmonia να αποτελεί το καλύτερο μείγμα αρμονίας αλλά και θετικής ενέργειας που θα μπορούσε να είχε επιλεγεί. Ο συνδυασμός με το ταλέντο και την ποιότητα του Δημήτρη Πέτρου, έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ένα ακόμα event του Hautes Grecians ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στηρίζοντας ουσιαστικά τον σύλλογο  ELIZA (Εταιρία κατά της Παιδικής Κακοποίησης) και την «Φιλική Φωλιά» του Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας.

Διαβάστε επίσης:

Latest

Εθελοντισμός: 10 λόγοι για να ασχοληθείτε

Ο εθελοντισμός είναι μια ανιδιοτελής πράξη που όχι μόνο...

Όμορφα λόγια για να ευχαριστήσεις κάποιον

Η ευγνωμοσύνη είναι ένα ισχυρό και όμορφο συναίσθημα που...

Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας – 10 tips

Η κρεβατοκάμαρα είναι κάτι περισσότερο από ένα μέρος για...

Άποψη ή Γνώμη: Ποια είναι η διαφορά;

Στο πεδίο της δημοσιογραφίας, της συγγραφής και του λόγου,...

Newsletter

spot_img

Don't miss

Εθελοντισμός: 10 λόγοι για να ασχοληθείτε

Ο εθελοντισμός είναι μια ανιδιοτελής πράξη που όχι μόνο...

Όμορφα λόγια για να ευχαριστήσεις κάποιον

Η ευγνωμοσύνη είναι ένα ισχυρό και όμορφο συναίσθημα που...

Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας – 10 tips

Η κρεβατοκάμαρα είναι κάτι περισσότερο από ένα μέρος για...

Άποψη ή Γνώμη: Ποια είναι η διαφορά;

Στο πεδίο της δημοσιογραφίας, της συγγραφής και του λόγου,...

Κολλητοί φίλοι: Οι ανεκτίμητοι δεσμοί που φυλάμε

Οι κολλητοί φίλοι είναι ένας θησαυρός στη ζωή. Είναι αυτοί...
Κυριάκος Βαρνάβας
Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου. Λάτρης της ψυχολογίας, της ιστορίας και της ποίησης. Αδυναμία μου τα anime, το σκάκι και τα παιχνίδια τύχης. Αν με ρωτούσατε να περιγράψω την ιδανική εικόνα στο μυαλό μου αυτή θα ήταν "βροχή, ένα καλό βιβλίο μυστηρίου και ένα ποτήρι κρασι". Αν πάλι μου ζητούσατε να μιλήσω για το όνειρο μου, τότε δε θα χρειαζόταν να σας πω κάτι καθώς μπορείτε να το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια, την οικογένεια μου, το Beasty.

Εθελοντισμός: 10 λόγοι για να ασχοληθείτε

Ο εθελοντισμός είναι μια ανιδιοτελής πράξη που όχι μόνο ωφελεί τις κοινότητες και τους σκοπούς που υπηρετείτε, αλλά εμπλουτίζει και τη ζωή σας με...

Όμορφα λόγια για να ευχαριστήσεις κάποιον

Η ευγνωμοσύνη είναι ένα ισχυρό και όμορφο συναίσθημα που μας συνδέει μεταξύ μας. Όταν εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας με όμορφα λόγια, αναγνωρίζουμε την καλοσύνη,...

Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας – 10 tips

Η κρεβατοκάμαρα είναι κάτι περισσότερο από ένα μέρος για να κοιμάστε. Είναι το καταφύγιό σας και η έκφραση του προσωπικού σας στυλ. Είτε μετακομίζετε...