“Ο πλανητης” ένα θετρικό έργο απο άλλο πλανήτη

Το Beasty press βρέθηκε στην πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Ο πλανήτης» της Στέλλας Μαρή την Τέταρτη 25 Οκτωβρίου στο Θέατρο «Studio Κυψέλης». Μια παράσταση με πραγματικά υπέροχο νόημα και οικολογική ευαισθησία.

“Ο πλανήτης” είναι ένα θεατρικό έργο, μονόλογος, γραμμένο και σκηνοθετημένο από την ίδια την ηθοποιό που έπαιξε τον κεντρικό ρόλο της «Αλκμήνης», την Στέλλα Μαρή. Πρόκειται για το τρίτο θεατρικό της έργο (τα άλλα δύο είναι η Ρέπλικα και το Forever Yours ή π στο τετράγωνο) Μια παράσταση που πραγματικά σου δημιουργούσε τόσα ερωτήματα για το που πάει εν τέλει ο πλανήτης μας. Δεν αναφέρεται μόνο στο κομμάτι της οικολογικής καταστροφής, αλλά και της καταστροφής των ανθρώπινων σχέσεων και των συναισθημάτων μέσα από την πάροδο του χρόνου.

Η κεντρική ηρωίδα η Αλκμήνη που άρχεται από τον πλανήτη Άριστο έχει ως σκοπό αυτή και οι συμπατριώτες της να αποτρέψουν την εξαφάνιση της γης και του ανθρώπινου γένους. Όμως, σύντομα, την χαρά διαδέχεται ο φόβος, την ποίηση το έγκλημα, και οι Ηρακλειδείς  θα κληθούν να  επιστέψουν στον πλανήτη τους, αφού κάποιοι έχουν ήδη μυηθεί στο «φαινόμενο» του Έρωτα, μεταξύ των οποίων και η Αλκμήνη που μάς μιλά για το ταξίδι της από τον πλανήτη της στη Γη. Ένα πραγματικά μοναδικό, τρομακτικό, αλλά και υπέροχο ταξίδι που  μας προβληματίζει και μας κάνει να σκεφτούμε πολλά φαινόμενα της σημερινής και όχι μόνο εποχής.

 

Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά

Ημέρα & ώρα παράστασης

Κάθε Τετάρτη στις 21.00

Τιμές εισιτηρίων (με ποτό)

Κανονικό: 10,00 ευρώ

Μειωμένο & ατέλειες: 5,00 ευρώ

 

www.stella-mari.com

 

4

Latest Articles

Διάβασε επίσης...