δυναμικότητα
Πηγή: pinterest.com Προφίλ: Darlene Dixon

“Η δυναμικότητα σου φαίνεται και στο αποδεικνύουν όλοι όσοι αρνιούνται την αλήθεια σου”

Πολλές φορές είναι δύσκολη η συνύπαρξη με άλλους ανθρώπους. Σε θέτει σ’ ένα συνεχή αγώνα τόσο με τους ίδιους όσο και με τον εαυτό σου. Σε κάνει να αμφιβάλλεις, να απορείς, να αναρωτιέσαι ποιος είσαι στην πραγματικότητα και τι θέλεις να επιτύχεις. Η δυναμικότητα μπορεί να έχει πολλές εκφάνσεις στην καθημερινή ζωή. Μπορεί να έχει την μορφή της εκδήλωσης ενός έντονου συναισθήματος και επιθυμίας. Μπορεί ταυτόχρονα να είναι η ανάγκη της απομάκρυνσης από την συνήθεια της απολογίας για τις πράξεις μας. Ίσως είναι και η επιθυμία ανάπτυξης μεγαλύτερης εμπιστοσύνης στον εαυτό μας.

Εκδήλωση των συναισθημάτων μας

Πολλές φορές έχω ευχηθεί να μπορούσα να διαβάσω τις σκέψεις των ανθρώπων και το τι θέλουν να εκφράσουν. Να αναζητήσω τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται και πράττουν. Σαφώς κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Σ’αυτό το σημείο συνειδητοποιείς πως πρέπει να λες αυτό που νιώθεις, να χρησιμοποιείς την δυναμικότητα σου για να εκφράσεις όλα όσα φοβόσαι. Άλλωστε μία ζωή χωρίς θάρρος μπορεί να γίνει μια ζωή γεμάτη απωθημένα.

Μην απολογείσαι για τις πράξεις σου και τις επιθυμίες σου

Αλήθεια, ποια ήταν η τελευταία φορά που φοβήθηκες να εκφράσεις μία κρυφή επιθυμία σου; Ποιο είναι εκείνο το στοιχείο που στέκεται ως εμπόδιο απέναντι σου, θέτοντας τον εαυτό σου σε μία διαδικασία υπερανάλυσης; Πάντοτε αναρωτιόμουν γιατί υπάρχει η τάση της απολογίας για τις επιλογές μας; Το να εξηγείτε πώς νιώθετε είναι πολύ πιο εποικοδομητικό από το να απολογείστε για αυτό!

Εμπιστεύσου τον εαυτό σου

Στην φρενίτιδα των υποχρεώσεων και της καθημερινής ζωής, ανάμεσα στο πλήθος ζητημάτων που κυριαρχούν στον εγκέφαλο μας, ξεχνάμε ποιοι είμαστε. Τις περισσότερες φορές επιλέγουμε να δείχνουμε περισσότερο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους γύρω μας παρά για τον ίδιο μας τον εαυτό. Η διαδικασία αυτή έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση από την αλήθεια μας.

Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Σίγουρα θα εκπλαγείς από το πόσα πολλά μπορείς να καταφέρεις!!

δυναμικότητα
Πηγή: pinterest.com
Προφίλ: RandomAnimeFan M.K.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθήστε μας σε Instagram, Facebook και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Giving Sight by Beasty-Press // Giving Sight The Project