Exclusive Content:

Η PanArmonia μάγεψε το κοινό στο θέατρο Άλσος

Κάτι νέο γεννιέται στην πόλη! Είναι μερικές μουσικές παραστάσεις που κάποιος πρέπει να βιώσει από κοντά για να καταλάβει πραγματικά την δυναμική τους. Μία τέτοια παράσταση ήταν και αυτή από την PanArmonia, στο θέατρο ‘Άλσος’, η οποία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το συναρπαστικό μουσικό σύνολο της PanArmonia έκανε το κοινό να νιώθει πραγματικά σαν να ήταν μέλος μίας μεγάλης παρέας, που τραγουδούσαν μαζί, μιλούσαν και χαίρονταν την παρέα ο ένας του άλλου.

Η αρχή

Από την άφιξη μας στο χώρο, νιώσαμε την ενέργεια και τον θετικό παλμό όχι μόνο του χώρου αλλά και των ανθρώπων που είχαν συγκεντρωθεί. Από νωρίς ο κόσμος είχε αρχίσει να μαζεύετε για να πάρει τη θέση του. Μέλη από την ομάδα της Panarmonia μας υποδέχθηκαν ζεστά στην είσοδο, μας αγκάλιασαν και είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε.

Στη συνέχεια μπήκαμε στο μοναδικό χώρο του Θεάτρου ‘Αλσος, όπου θα έπαιρνε μέρος η μουσική παράσταση, για μία βραδιά πολύ διαφορετική από όλες τις άλλες.

PanArmonia

Η μουσική βραδιά

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης το κοινό είχε την ευκαιρία να ακούσει αγαπημένα τραγούδια από την Panarmonia αλλά και ξεχωριστές μουσικές διασκευές, προσαρμοσμένες πάντα στον πολύ ιδιαίτερο ρυθμό και το στυλ του μουσικού συνόλου.

Εξάλλου το ρεπερτόριο της Panarmonia είναι πολυποίκιλο, έχοντας δημιουργήσει πάνω από 100 δικές της συνθέσεις τραγουδιών, αρχαίους και σύγχρονους ύμνους, ορχηστρικούς αυτοσχεδιασμούς, διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, συνθέσεις για παιδιά, mantras και άλλα.

Μερικά από τα τραγούδια που μας κέρδισαν ήταν το δυναμικό και πρωτότυπο ‘Πετώ εν ύψει’ (Fly higher) αλλά και το απόλυτα μελωδικό ‘Όλη η γης ανθίζει’, το οποίο μπορείτε να βρείτε και στο youtube, καθώς υπάρχει μουσικό βίντεο! Παράλληλα, μέρος των επιλογών του καλλιτεχνικού προγράμματος ήταν κάποια από τα τραγούδια που θα ακούσουμε στο νέο album της PanArmonia “Rays of Infinity”, μιας και αναμένεται να κυκλοφορήσει λίαν συντόμως.

Μία μοναδική εμπειρία

Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να αποτυπώσει κανείς όσα έχει ζήσει, αλλά και τα συναισθήματα του γύρω από αυτό σε ένα γραπτό.

Αυτό το άρθρο, θα έλεγε κανείς πως αποτελεί αυτή την περίπτωση. Θα μπορούσε κανείς να γράψει σελίδες ολόκληρες αναλύοντας το πώς τον έκαναν να νιώσει οι μαγικές φωνές και μελωδίες της ομάδας της Panarmonia. Γιατί πραγματικά, δεν υπήρξε ούτε ένα άτομο από το κοινό που να μην χειροκρότησε, που να μην ζήτησε να συνεχίσουν να τραγουδάνε ακόμα και μετά το τέλος της βραδιάς, που να μην τους αγκάλιασε στο τέλος.

Δεν υπήρξε επίσης ούτε ένα άτομο που να μην έφυγε «αλλιώς», με διαφορετική αίσθηση, μετά από όσα έζησε εκείνο το βράδυ. Αυτή είναι η δύναμη της αρμονίας που μας μεταφέρει η Panarmonia. Τόσο που είναι απαιτητικό κανείς απλά να γράψει για αυτό. Πρέπει πρώτα να το ζήσει για να γίνει και ο ίδιος κοινωνός των «πολύχρωμων» συναισθημάτων που σου προκαλεί.

Σχετικά με την PanArmonia

Σκοπός της PanArmonia είναι η δημιουργία νέων μουσικών τάσεων και ειδών, τα χαρακτηριστικά και η αισθητική των οποίων θα στοχεύουν στην αφύπνιση της πιο υπέροχης Φύσης μέσα στους ανθρώπους.

Η PanArmonia ερμηνεύει και δρα έχοντας ως στόχο να βοηθήσει τους ακροατές να φτάσουν στο Αληθινό βίωμα της Ευδαιμονίας. Για να πετύχει τον στόχο της ηεπιλέγει προσεκτικά τους μουσικούς της ερμηνευτές, οι οποίοι πρέπει πρώτα από όλα να έχουν καταφέρει και οι ίδιοι να φτάσουν σε αυτή την κατάσταση, ώστε να μπορέσουν να τη μεταφέρουν μέσω της μουσικής με τον πιο όμορφο τρόπο.

Μέσω των παραστάσεών της, αποδεικνύει την Δυναμική της Μουσικής Αρμονίας. Μέσα από την έκθεσή του σε αυτήν, ο άνθρωπος μπορεί μέσα σε μια εποχή άγχους, προβληματισμών και ανασφάλειας να επανα-συντονιστεί με τους κοσμικούς ρυθμούς της εσωτερικής Ευταξίας και της Ισορροπίας.

Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες δράσεις της PanArmomia  à

@panarmonia.music   /  facebook.com/Panarmonia  /  official memory Caduceus page

Latest

Καινούργια σπίτια, καινούργιες σελίδες, καινούργιες ζωές

Αγαπημένοι μου φίλοι γεια σας. Τρίτη σήμερα για μένα...

Καραγατσιάδα: «Μα είναι κάτι πιο βαθύ αυτό που μας λερώνει»

«Όλα τα πάντα, λέει, σε τούτο τον κόσμο είναι...

Πώς να Γράψω ένα Βιβλίο; – Οδηγός

Πώς να Γράψω ένα Βιβλίο Το να γράψεις ένα βιβλίο...

Newsletter

spot_img

Don't miss

Καινούργια σπίτια, καινούργιες σελίδες, καινούργιες ζωές

Αγαπημένοι μου φίλοι γεια σας. Τρίτη σήμερα για μένα...

Καραγατσιάδα: «Μα είναι κάτι πιο βαθύ αυτό που μας λερώνει»

«Όλα τα πάντα, λέει, σε τούτο τον κόσμο είναι...

Πώς να Γράψω ένα Βιβλίο; – Οδηγός

Πώς να Γράψω ένα Βιβλίο Το να γράψεις ένα βιβλίο...

Καινούργια σπίτια, καινούργιες σελίδες, καινούργιες ζωές

Αγαπημένοι μου φίλοι γεια σας. Τρίτη σήμερα για μένα και Παρασκευή για σας, και έκατσα να γράψω για πρώτη φορά και το πρώτο Friday...

Καραγατσιάδα: «Μα είναι κάτι πιο βαθύ αυτό που μας λερώνει»

«Όλα τα πάντα, λέει, σε τούτο τον κόσμο είναι χίμαιρα» Μ. Καραγάτσης, Μεγάλη Χίμαιρα Και ενώ η Καραγατσιάδα -ως ευστόχως πλέον αποκαλείται η διαδικτυακή διαμάχη...

Πώς να Γράψω ένα Βιβλίο; – Οδηγός

Πώς να Γράψω ένα Βιβλίο Το να γράψεις ένα βιβλίο είναι μια συναρπαστική και προκλητική διαδικασία. Είτε θέλεις να γράψεις ένα μυθιστόρημα, ένα επιστημονικό έργο,...