Η μίνι σειρά “Good Omens” είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο των Terry Pratchett και Neil Gaiman και έχει έξι επεισόδια. Ακολουθεί τον άγγελο Αζίραφελ (Aziraphale) τον οποίο υποδύεται ο Michael Sheen, και τον δαίμονα Κρόουλι (Crowley) τον οποίο υποδύεται ο David Tennant, στην προσπάθειά τους να βρούν τον αντίχριστο και να σταματήσουν την τελευταία μάχη μεταξύ του Παραδείσου και της Κόλασης.

Ο Αζίραφελ, πρώην φύλακας της Εδέμ, και ο Kρόουλι, το φίδι που δελέασε τον Αδάμ και την Εύα, είναι οι δύο αντιπρόσωποι του Παραδείσου και της Κόλασης αντίστοιχα. Και οι δύο έχουν συνηθίσει την ζωή στην γή, και με το πέρασμα των αιώνων έχουν δημιουργήσει μια συμμαχία όπου περιστασιακά ο ένας βοηθάει τον άλλο να ολοκληρώσει κάποια τυχόν δύσκολη αποστολή. Όταν δίνεται στον Κρόουλι η ευθύνη να παραδώσει τον αντίχριστο σε μία συγκεκριμένη οικογένεια όμως, γίνεται ένα μπέρδεμα στο μαιευτήριο, και τώρα οι δύο πρωταγωνιστές πρέπει να δράσουν γρήγορα πρίν καταστραφεί ο κόσμος όπως τον ξέρουν.

Είναι μόλις έξι επεισόδια, μια ώρα το καθένα, και ειλικρινά θέλω περισσότερο. Είναι ανάλαφρη, διασκεδαστική και έχει υπέροχο soundtrack. Έχει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο δράμα και στο χιούμορ και οι δύο πρωταγωνιστές είναι απίστευτα συμπαθητικοί. Η χημεία τους σε όλη την σειρά με έκανε να γελάω ασταμάτητα, με τις βλακείες τους και τα αστειάκια τους και την φιλία τους, την οποία όμως δεν παραδέχονται.

Δεν γνωρίζω κατά πόσο η σειρά είναι πιστή στο βιβλίο στο οποίο βασίζεται, σκοπεύω να μάθω όμως γιατί αφού την τελείωσα ήθελα να μάθω αμέσως περισσότερα. Για τον κόσμο, για τους χαρακτήρες. Give me more!

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσω, το τρέιλερ τα λέει όλα από μόνο του:

https://www.youtube.com/watch?v=hUJoR4vlIIs