Μετά από χρόνια αναμονής για το πότε θα κυκλοφορήσει καινούρια προσθήκη στο Westeros (ο κόσμος του Game Of Thrones), επιτέλους νομίζαμε ότι έφτασε η ώρα. Τελικά όμως ο G.R.R. Martin, αποφάσισε να γράψει όχι την συνέχεια της επικής σειράς, ΑΛΛΑ, μια ιστορία πριν από όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν στην σειρά. Την εποχή όπου οι Targaryens διοικούσαν και τα 7 βασίλεια.

Στην περιγραφή του βιβλίου μας λέει τι να περιμένουμε, και ωχ αδερφέ/ή έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα.

Διάβασε πιο κάτω: 

“Αιώνες πριν από τα γεγονότα του Game Of Thrones, οι Targaryen – η μόνη οικογένεια dragonborn, για να επιβιώσει από το μακελειό στη Βαλυρία μετακομίζει στο Dragonstone. Το Fire And Blood αρχίζει την ιστορία του με τοn θρυλικό Aegon the Conqueror, δημιουργό του Iron Throne, και συνεχίζει να μιλάει για τις γενιές των Targaryens που αγωνίστηκαν για να κρατήσουν αυτό το εικονικό κάθισμα, μέχρι τον εμφύλιο πόλεμο που σχεδόν έσπασε τη δυναστεία τους . Τι συνέβη πραγματικά κατά τη διάρκεια του “Dance with the dragons”?  Γιατί έγινε τόσο θανατηφόρο να επισκεφτεί κανείς τη Βαλυρια μετά το Μακελιό; Ποια είναι η προέλευση των τριών αυγών δράκων της Daenerys; Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που απαντήθηκαν σε αυτό το ουσιαστικό χρονικό ενός maester του Citadel και παρουσιάζει περισσότερες από ογδόντα ολοκαίνουργιες ασπρόμαυρες απεικονίσεις του καλλιτέχνη Doug Wheatley. Οι αναγνώστες έχουν ανακαλύψει μικρά κομμάτια αυτής της αφήγησης σε τόμους όπως ο κόσμος του “A Song Of Ice AndFire”, αλλά τώρα, για πρώτη φορά, αποκαλύπτεται η πλήρης  ιστορία των Targaryen.

ΤΟ “FIRE AND BLOOD” είναι το πρώτο μέρος της ιστορίας των Targaryen και γνωρίζοντας όλοι μας πολύ καλά, πόσο πολύ αρέσει στον Martin να μας βασανίζει καθυστερώντας τα βιβλία  του κανείς δεν ξέρει πότε θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μέρος.

Επίσης δεν γνωρίζουμε ακόμα ακριβώς πότε θα κυκλοφορήσει η καινούρια προσθήκη στην ιστορία του “A Song of Ice and Fire” αλλά ξέρουμε ότι θα ονομάζεται “The Winds Of Winter”. 

Μια ερώτηση μένει πλέων να κάνουμε : Θα έρθει τελικά αυτός ο χειμώνας?