Φίλες μου αγαπημένες, πως μου είστε; Ο Οκτώβρης μπήκε και η καρδιά του φθινοπώρου, έχει αρχίσει να χτυπά πιο δυνατά. Ok, δεν έχουμε τόσο τον αντίστοιχο καιρό, αλλά που θα πάει θα έρθει για εμάς, που λατρεύουμε αυτή την εποχή… Όπως καταλάβατε και από το τίτλο του άρθρου, πάμε μαζί να πάρουμε ιδέες, για φθινοπωρινό πρωινό μακιγιάζ.

Οι περισσότερες από εμάς αγαπάμε το μακιγιάζ και το θεωρούμε ένα κομμάτι του εαυτού μας. Μας ανανεώνει, μας ξυπνά, μας ανεβάζει το κέφι. Τα χρώματα, γίνονται πιο ζεστά και αυτό μας ξετρελαίνει. Αν είσαι πρωινός τύπος και αντιμετωπίζεις μια κάποια δυσκολία, για το πως να βαφτείς εκείνες τις ώρες, don’t worry, πάμε μαζί να εμπνευστούμε, στην ίδια θέση βρισκόμαστε εξάλλου.

Φθινοπωρινό πρωινό μακιγιάζ και τσαχπινιά λοιπόν! Η μεγαλύτερη σου ανησυχία, θα πρέπει να είναι να μην αγγίξεις την υπερβολή, με τα χρώματα και τους συνδυασμούς που θα επιλέξεις, με κίνδυνο να πλησιάζουν μια κάπως πιο βραδινή εμφάνιση.

φθινοπωρινό πρωινό μακιγιάζ φθινοπωρινό πρωινό μακιγιάζ

Επέλεξε σκιά με το χρώμα των φθινοπωρινών φύλλων – πριν πέσουν- σε συνδυασμό με τη μάσκαρα. Μια ήσυχη επιλογή, για τη πρωινή σου δουλειά, χωρίς ιδιαίτερη ένταση. Χείλη γυμνά ή στολισμένα με το αγαπημένο σου liposan ή και lip gloss.

φθινοπωρινό μακιγιάζ
Σκιά σε καφέ τόνους, πιο έντονο βλέμμα και αυστηρό. Κραγιόν σε σκούρους τόνους. Κατάλληλο για γραφείο.

Πάμε στο αντίθετο άκρο. Μάτια άβαφα, με ένταση στα χείλη, σε σκούρες αποχρώσεις.

φθινοπωρινό πρωινό μακιγιάζμακιγιάζ

Η σκιά αποκτά ελαφριά χρυσόσκονη. Το χρώμα μπορεί να σκουρίνει ή και όχι. Eyeliner και μάσκαρα κυριαρχούν.

φθινόπωρο

φθινοπωρινό πρωινό μακιγιάζ

 Nude αποχρώσεις.

nude

nude

Φθινοπωρινά Νύχια

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθείστε μας στο Instagram

Giving Sight Project By Beasty Press