μεγαλώσεις
Πηγή: pinterest.com
Εσύ τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;

Μία ερώτηση που όλοι έχουμε δεχτεί στην παιδική καθώς και στην εφηβική μας ηλικία. Με δισταγμό πολλές φορές, εκφράζαμε το επάγγελμα που θέλαμε ή που νομίζαμε πως θέλαμε να ακολουθήσουμε. Ώσπου έρχεται μία στιγμή που καταρρίπτει κάθε αντίληψη και συναίσθημα που κρυβόταν πίσω από αυτή την ερώτηση. Όπως είχε πει ο John Lennon, όταν κάποιος σε ρωτά τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις, να του απαντάς ευτυχισμένος. Πόση ουσία κρύβει αυτή η φράση και πόσες σκέψεις γεννά!

μεγαλώσεις
Πηγή: pinterest.com
Η ευτυχία χτίζεται με διαφορετικά συστατικά για τον κάθε άνθρωπο και η λάμψη που χαρίζει σε κάνει πιο όμορφο από ποτέ! Μία ομορφιά που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη και ταυτόχρονα προέρχεται από το πιο βαθύ και γλυκό κομμάτι της καρδιάς του ανθρώπου.

Ομολογώ πως το επάγγλεμα με το οποίο επιλέγουμε να πορευτούμε στη ζωή μας είναι άμεσα συνυφασμένο με την έννοια της ευτυχίας. Υπάρχουν στιγμές που το επάγγελμα αλλάζει μορφή και μεταμφιέζεται σε χόμπι και σε μία ευχάριστη πραγματικότητα. Στιγμές που ο χρόνος νιώθεις να παγώνει και να πλημμυρίζεις από συναισθήματα.Τότε συνειδητοποιείς πως τα αγαθά που προσφέρεις μέσω αυτού σου δίνουν την ενέργεια να συνεχίσεις να εργάζεσαι και να προσπαθείς για έναν καλύτερο κόσμο.

Υπάρχουν όμως και στιγμές που μετανιώνουμε για τις επιλογές που κάναμε στον επαγγελματικό μας προσανατολισμό. Ευχόμαστε να είχαμε πράξει διαφορετικά. Ωστόσο δεν υπάρχουν χρονομηχανές ώστε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε. Υπάρχουν όμως ευκαιρίες που δίνονται στον καθένα ξεχωριστά σε διάφορες στιγμές της ζωή μας και από εμάς εξαρτάται πως θα τις εκμεταλλευτούμε.

Και όταν έρθει η στιγμή που θα νιώσεις πως οι κόποι σου δεν ανταμείφθηκαν με τον ανάλογο τρόπο τότε συνέχισε τον αγώνα σου. Έχοντας περάσει από πολλές δοκιμασίες προκειμένου να κατακτήσω πολλά από τα όνειρα που μου φαινόντουσαν άπιαστα οφείλω να μοιραστώ μαζί σου τις σκέψεις μου. Η ζωή πολλές φορές μας βάζει εμπόδια για να εμφανίσει στον δρόμο μας κάτι πολύ πιο λαμπερό από αυτό που φανταζόμασταν. Το σίγουρο είναι πως οι κόποι πάντοτε ανταμείβονται ακόμα και αν δεν γίνεται φανερό από την πρώτη στιγμή. Και αυτή η στιγμή είναι η προετοιμασία σου για να δεχτείς με αγάπη αυτό που πλησιάζει.

Έτσι λοιπόν όταν σε ρωτούν «Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;» να τους απαντάς «Αυτό που θα με κάνει ευτυχισμένο». Και αυτό το ξέρεις μόνο εσύ και η καρδιά σου. Κανείς άλλος!

Και να θυμάσαι πως η καρδιά ποτέ δεν κάνει λάθος!
μεγαλώσεις
Πηγή:pinterest.com

Δες τη σελίδα μας στο Facebook

Δες τη σελίδα μας στο Instagram

Τι είναι στην πραγματικότητα τα πεφταστέρια;

Ενημερώσου για το project μας Giving Sight by beasty press