Και αφού αποφάσισες να μπεις στο πολυπόθητο -και όχι άδικα- κλαμπ των φοιτητών, τώρα ξεκινούν οι μεγάλες συγκινήσεις. Και επειδή σε κάθε κλαμπ που θα μπεις. θα υπάρχουν και τα ανάλογα σλόγκαν που θα τριβελίζουν διαρκώς τα αυτιά σου, έτσι και το γκρουπ των φοιτητών δεν θα μπορούσε να μείνει σε καμία περίπτωση παραπονεμένο. Καθημερινά εμείς οι φοιτητές,όσο και αν δεν το πιστεύετε, αντιμετωπίζουμε προβλήματα! Ναι, καλά διαβάσατε! Δεν είναι πρόβλημα να πρέπει να ξυπνήσεις προτού συμπληρώσεις 10 ώρες ύπνου ή να έχεις να βγάλεις ύλη 6 μηνών σε ένα βράδυ και τελικά να σε παίρνει ο κολλητός, να σου λέει να πάτε για κρασιά και να μην ξέρεις τι να κάνεις;! Εκεί να δεις δίλημμα. Αυτά και άλλα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος φοιτητής, εμείς τα συγκεντρώσαμε και είμαστε έτοιμοι να τα παρουσιάσουμε μέσα από μια σειρά χιουμοριστικών φωτογραφιών που σίγουρα θα σε αγγίξουν και θα σε κάνουν να ταυτιστείς μαζί τους!

 

1)Όλοι έχουμε αφήσει το διάβασμα για τελευταία στιγμή, το οποίο ως γνωστόν δεν βγαίνει με τίποτα και αρχίζουμε τις προσευχές και τα τάματα στη Μεγαλόχαρη μπας και μας έρθει η επιφοίτηση!

2)Ίσως και πιο δύσκολη από περίοδος θα έλεγα εγώ! Διάβασμα (λέμε τώρα), άγχος (ξαναλέμε τώρα), περιορισμένες έξοδοι (γελάμε τώρα). Πάντως πέρα από τη πλάκα, όταν έχεις φτάσει σε σημείο να μην σε παίρνει άλλο να χρωστάς μαθήματα, τότε η εξεταστική αρχίζει όντως να γίνεται ζόρικη.

3)Το μόνιμο μου άγχος σε κάθε εξεταστική περίοδο. Ποιος θα είναι ο πιο καλά διαβασμένος να πάω να κάτσω μαζί του, γιατί αν περιμένω από τον εαυτό μου άσπρη μέρα δεν θα δω.

4)Και κάπου εδώ μου έρχονται μνήμες από την θερινή εξεταστική που αντί να διαβάζω έτρεχα για μπανακια στη Βουλιαγμένη και έπερνα και τα βιβλία μαζί λέγοντάς ότι θα διαβάσω εκεί. Την συνεχεία μπορείτε να τη φανταστείτε, δεν χρειάζεται να εξηγήσω περαιτέρω.

5)Όταν η εξεταστική σου χτυπά την πόρτα και συ απελπισμένος ψάχνεις να βρεις τι θα κάνεις προκειμένου να μην διαβάσεις, καταλήγοντας να κάνεις οτιδήποτε άλλο πέρα από την βασική σου αρμοδιότητα γι’αυτήν την περιόδου.

6)Όλοι έχουμε πονέσει, και ίσως θρηνήσει με αυτό το 4 που δεν μπορούσε ποτέ να καταλάβουμε γιατί ο καθηγητής δεν μπορεί να μας το κάνει 5. Μιλάμε για πραγματική οδύνη.

7)

Η φοιτητική ζωή έιμαι συνδυασμένη με αμέτρητες ώρες ύπνου και χουζουρέματος. Εκτός του ότι έχουμε πακετώσει ΌΛΟΙ πρωινά μαθήματα γιατί θέλαμε 3εις ώρες ύπνου ακόμα, θεωρείτε αδιανόητο να ξυπνήσεις πρωί Κυριακής από το άγριο χάραμα, δηλαδή πριν τις 12 το μεσημέρι!

8)Αχχχ! Αλίμονο σε όποιον δεν έχει πάει μια φορά( ή και παραπάνω) αδιάβαστους σε μάθημα. Ντροπή να λέγεται φοιτητής.

9)Μα φυσικά! Τι κι αν δεν έγραψα τίποτα; Εσείς κύριε καθηγητά μου έπρεπε να με περάσετε.

10)

Α ρε μάνα δεν έφτεγα εγώ! Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν καταστρέψει τις πιο λαμπρές εξεταστικές. Παρ’ όλα αυτά όμως,η μάνα σου δεν μπορεί να το καταλάβει, οπότε αναγκάζεσαι να μεταναστεύσεις σε άλλο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος.

 

 

 

 

 

 

6

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ