Πηγή εικόνας: Netflix

Το πολυεπιτυχημένο Assassin’s Creed franchise της Ubisoft φαίνεται πως θα αναδειχθεί για μια ακόμη φορά μέσα από τις οθόνες μας. Η σειρά παιχνιδιών που έκανε το ντεμπούτο της το 2007 έχει αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο. Πέρα από τους επιτυχημένους τίτλους, το κοινό έλαβε και μια ταινία στη μεγάλη οθόνη. Παρόλο που η ταινία του 2016 ήταν αρκετά απογοητευτική, το Assassin’s Creed επιστρέφει αυτή τη φορά στις οθόνες μέσα από το Netflix.

Με εκτελεστικούς παραγωγούς τα μέλη της Ubisoft, Jason Altman και Danielle Kreinik, το Netflix πυροδότησε πλήθος ενθουσιασμένων αντιδράσεων στα social media, ύστερα από δημοσίευση του πρώτου επίσημου teaser διάρκειας δέκα δευτερολέπτων.

Η δημοσίευση συνοδεύτηκε από δηλώσεις, οι οποίες ωστόσο δε μας έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για το τι πρόκειται να λάβουμε από τη σειρά.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με την Ubisoft. Προκειμένου να φέρουμε στη ζωή την πλούσια, πολυεπίπεδη διήγηση για την οποία λατρεύεται το Assassin’s Creed.

Από τους ιστορικούς του κόσμου που κόβουν την ανάσα και την τεράστια παγκόσμια αποδοχή του ως ένας από τους πιο επιτυχημένους τίτλους όλων των εποχών, είμαστε αφοσιωμένοι στο να φτιάξουμε επική και αγωνιώδη ψυχαγωγία βασισμένη σε αυτό το ξεχωριστό IP. Να δώσουμε τη δυνατότητα στους οπαδούς και τα μέλη μας ανά τον κόσμο τη δυνατότητα να απολαύσουν μια βαθύτερη προοπτική.» [Πηγή:rockrooster.gr]

Άγνωστο παραμένει και το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς, ενώ το πιο πιθανό είναι πως το project των δύο κολοσσών θα δεχθεί μεγάλη ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό. Βέβαια, με μια πρώτη ματιά, τα σχόλια και τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, καθώς πολλοί υπογράμμισαν ότι, εάν η σειρά ακολουθήσει τα χνάρια της ταινίας, τότε καλύτερα να μη γίνει καν!

Αναμένουμε νεότερα, παράλληλα με το AC Valhalla που θα είναι κοντά μας στις 10/11!
Παρόμοια άρθρα:

Ακολουθήστε τις σελίδες μας σε FacebookInstagram και Spotify για περισσότερη έμπνευση.

Giving Sight by Beasty Press

 

Previous articleAC/DC: Κυκλοφόρησε το νέο τους single
Next articleΜια ματιά στον Αστερίξ
Ονομάζομαι Γκρέτα Γιάτσου (από το Γεωργία) και κατάγομαι απ’ την πανέμορφη Κεφαλλονιά. Σπουδάζω στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ και στόχος μου είναι να ασχοληθώ με την αθλητικογραφία, ωστόσο μου αρέσει να γράφω για διάφορα θέματα που με ενδιαφέρουν και μου τραβούν την προσοχή. Αγαπώ τη μουσική και το τραγούδι (τις περισσότερες ώρες της ημέρας φοράω ακουστικά), ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη ζωγραφική και λατρεύω το gaming, τα anime και τις βόλτες με καλή παρέα.

1 COMMENT

Comments are closed.