Βρεθήκαμε στο ThinkBiz Academy 2019

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας του χρόνου για την επόμενη πρωτοβουλία του ThinkBiz η οποία είμαστε σίγουροι πως θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία μας.

Βρεθήκαμε στο Think Biz Academy 2019 για να γνωρίσουμε από κοντά τον κόσμο της επιχειρηματικότητας με τον μοναδικό τρόπο που μόνο το Think Biz μπορεί να πετύχει. Το event έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy.

Στόχος του ThinkBiz Academy 2019 ήταν να βρεις τον δικό σου καταλύτη, το ερέθισμα εκείνο που θα σε βοηθήσει να ρισκάρεις και να εξελιχθείς, ανατρέποντας τα δεδομένα γύρω σου. #FindYourCatalyst

Στο event είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε άτομα, αυθεντίες στο χώρο της επιχειρηματικότητας, τα οποία αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για το μεγάλο αριθμό κόσμου που έδωσε το παρόν στις ομιλίες. Ανάμεσα σε αυτά τα άτομα ήταν η Ιωάννα Δρέττα από την MarketingGreece, ο Διονύσης Αμμολοχίτης από την Manifest Services SA, ο Αντώνης Τσακνάκης από την ERGO Hellas και ο Ιωάννης Κουτράκος από τη Microsoft Hellas.

Μετά από το τέλος των ομιλιών ακολούθησαν open discussions, διαδραστικά activations και επιχειρηματικά παιχνίδια δημιουργόντας την πιο ολοκληρωμένη 360ᵒ εμπειρία που θα μείνει σίγουρα αξέχαστη σε όλους όσους παρευρέθηκαν με τους Ζήση Ρούμπο και Δημήτρη Μακαλιά. Το networking προσέφερε την ευκαιρία για συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και την επαφή με ανθρώπους που παρόμοιο τρόπο σκέψης.

Το ThinkBiz Academy το οποίο επέστρεψε για 3 συνεχή χρονιά στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy υπήρξε μια εξαιρετική εθελοντική πρωτοβουλία η οποία με τη σκληρή δουλειά της ομάδας του ThinkBiz μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα για όλους εμάς που βρεθήκαμε εκεί. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας του χρόνου για την επόμενη πρωτοβουλία του ThinkBiz η οποία είμαστε σίγουροι πως θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία μας.

 
Κυριάκος Βαρνάβας
Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου. Λάτρης της ψυχολογίας, της ιστορίας και της ποίησης. Αδυναμία μου τα anime, το σκάκι και τα παιχνίδια τύχης. Αν με ρωτούσατε να περιγράψω την ιδανική εικόνα στο μυαλό μου αυτή θα ήταν "βροχή, ένα καλό βιβλίο μυστηρίου και ένα ποτήρι κρασι". Αν πάλι μου ζητούσατε να μιλήσω για το όνειρο μου, τότε δε θα χρειαζόταν να σας πω κάτι καθώς μπορείτε να το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια, την οικογένεια μου, το Beasty.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...