Οι βραδιές στην παραλία είναι γεμάτες όμορφες, ξένοιαστες στιγμές, χαμόγελα και πάθος. Είναι τα χρόνια της αθωότητας. Οι αναμνήσεις που μας συντροφεύουν όσο μεγαλώνουμε. Καθώς θυμόμαστε όλες αυτές τις συζητήσεις με θέα την θάλασσα , τα γέλια που ρίξαμε και τα υπέροχα πάρτυ που κάναμε. Συχνά οι βραδιές στην παραλία μας υπενθυμίζουν εκείνο το κομβικό σημείο όπου το παρελθόν, το παρόν και μέλλον συναντιούνται. Πόσες φορές έχουμε κάτσει μ’ενα φίλο μας στην θάλασσα και έχουμε συζητήσει για όλα εκείνα που μας απασχολούν? Σχέδια για το μέλλον, φαντάσματα του παρελθόντος που δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε και ένα παρόν που μας προβληματίζει.

Πολλές φορές συνδυάζουμε τις βραδιές στην παραλία με εκείνες τις παθιασμένες στιγμές που ζήσαμε κάτω από τ’αστέρια. Θυμόμαστε όλα τα συναισθήματα που νιώσαμε και πόσο όμορφα ήταν. Άλλες πάλι φορές συνδυάζουμε τις βραδιές στην παραλία με τα beach party που κάνουμε με τους φίλους μας. Είναι υπέροχο όταν κάθεσαι με την παρέα σου γύρω από την φωτιά και τραγουδάς με την συνοδεία της κιθάρας το Knocking on Heaven’s Door.

Εκείνη την στιγμή είναι που μαζεύονται και άτομα από δίπλα παρέες και όλοι μαζί τραγουδάμε και γελάμε. Οι βραδιές στην παραλία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με βραδινό μπάνιο όπου κλασικά μετά όλοι κάθονται δίπλα στην φωτιά ή τρέχουν να βρουν πετσέτες.

Χορός στην άμμο, φωτιά στην παραλία, κιθάρα δίπλα στην θάλασσα και τραγούδια να ηχούν παντού. Με όποια παρέα κι αν είστε είτε φίλοι, είτε με σχέση το σίγουρο είναι θα περάσετε υπέροχα. Σημασία έχει να περνάτε όμορφα, να γελάτε πολύ και να μοιράζεστε στιγμές και αναμνήσεις με φίλους και ανθρώπους που αγαπάτε.

Βλέποντας το φεγγάρι, κολυμπώντας στην θάλασσα το βράδυ είναι αρκετά για να χαλαρώσετε. Πολλές φορές έχουμε την ανάγκη να πάμε και μόνοι μας στην παραλία το βράδυ και να χαθούμε στις σκέψεις μας ατενίζοντας την θάλασσα.

Δες τη σελίδα μας στο Facebook

1
Προηγούμενο άρθροJean Paul Gaultier – Ένας γίγαντας της υψηλής ραπτικής
Επόμενο άρθροSupfree: Ελλάδα χωρίς πλαστικά μιας χρήσης
Τι να πρωτοπει κάνεις γι'αυτό το κορίτσι? Όσο μπόι της λείπει...τόσο γλώσσα βγάζει. Απόφοιτη ηχοληψίας αλλά και ιδεολογος.Υποστήριζει την ροκ και μέταλ σκηνή αλλά σιχαίνεται τα ελληνικά τραγούδια. Τουτέστιν άνεργη. Τελείωσε σκηνοθεσία αλλά τώρα σπουδάζει υποκριτική. Και εκεί δεν είχε τύχη...την έπιασε ο φεμινισμός της, έβρισε δύο τρεις που έκαναν το λάθος να της δώσουν την κάρτα τους... οπότε κατέληξε πάλι άνεργη...Είδε και αποειδε και αποφάσισε να γράφει για μουσική και ταινίες έτσι για να πει ότι ασχολείται με το αντικείμενο της. Έξυπνη, ετυμολογη αλλά και απόλυτη θα μας μεταλαμπαδευσει τις γνώσεις της πάνω στην ιστορία της ροκ και μεταλ μουσικής.