“Villain X-mas…τα Χριστούγεννα των….κακών της υπόθεσης vol.2

Αναρωτηθήκαμε για ακόμα μια φορά, πώς να περνούν άραγε τα Χριστούγεννα γνωστοί κακοί από ταινίες κινουμένων σχεδίων, κι έτσι σας παρουσιάζουμε τις δικές μας εκδοχές για “κακά” τους Χριστούγεννα!

Άδης 

 Ο Άδης, σαν κλασικός αρχαίος Έλληνας θεός, δε στολίζει δέντρο αλλά καράβι, το οποίο αφήνει να πλέει στον ποταμό του Κάτω Κόσμου. Παρακολουθεί τους θεούς του Ολύμπου όταν γιορτάζουν και προσπαθεί να βρει τρόπο να καταστρέψει το Δία, ενώ τα βράδια, όταν έχει ελεύθερο χρόνο, παίζει πόκερ με τις Μοίρες και τους βοηθούς του, το Φόβο και τον Πανικό. Κάθε φορά που κάποιος πρόκειται να πεθάνει, κάνουν όλοι μαζί αντίστροφη μέτρηση, πριν οι Μοίρες κόψουν το νήμα της ζωής, και μετά ανοίγουν σαμπάνια και πετάνε πυροτεχνήματα!

 

Σκαρ

Για τα Χριστούγεννα ο Σκαρ βάζει τις ύαινες να του στολίσουν ένα βράχο με φωτάκια και μετά πάνε όλοι μαζί για κυνήγι…Καμιά φορά αρέσει στον Σκαρ να πηγαίνει να τρομάζει τον Τιμόν και τον Πούμπα όταν εκείνοι τρώνε το χριστουγεννιάτικο γεύμα τους με ζουζούνια και κάμπιες κι άλλοτε να πηγαίνει στο βράχο από όπου έριξε τον αδερφό του και τον σκότωσε και να γιορτάζει. Ποτέ, πάντως, δεν εμφανίζεται στα οικογενειακά χριστουγεννιάτικα γεύματα που παραθέτει ο Σίμπα, καθώς δεν είναι καλεσμένος, ενώ αν έρθουν τα μικρά λιονταράκια να πουν τα κάλαντα, τους πετά τα κόκαλα από τα αποφάγια του και τα διώχνει.

 

Κάπταιν Χουκ

Ο Κάπταιν Χούκ περνάει τις φετινές γιορτές, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε, πάνω στο πλοίο του του οποίου το στόλισμα έχει αναθέσει στο πιστό του πλήρωμα. Αντί για λαμπάκια όμως στολισμένες στο πλοίο και πάνω στο κατάρτι του πλοίου, το οποίο έχουν στολίσει ως δέντρο, βρίσκονται δεμένες μικρές νεράιδες και στην κορυφή ως αστέρι η ίδια η Tinkerbell. Ο καπετάνιος απολαμβάνει στην καμπίνα του το σπάνιο εορταστικό του ρούμι, και περιμένει την εμφάνιση του Παν για άλλη μια φορά, ακούγοντας τους μεθυσμένους ναύτες του να τραγουδάνε χριστουγεννιάτικους ύμνους.

Τζαφάρ

 Τις Χριστουγεννιάτικες μέρες, ο Jafar τις παιρνάει κάθε χρόνο μαζί με την αγαπημένη του αδελφή Nasira στο παλιό οικογενειακό αρχοντικό τους στη μέση της ερήμου, όπου προς μεγάλη τους ευχαρίστηση δεν δέχονται επισκέψεις. Το δέντρο τους το έχουν στολίσει με πολύτιμους λίθους τους οποίους έκλεψε ο ίδιος ο Τζαφάρ από το παλάτι του Σουλτάνου. Μπορεί προσωρινά να άφησε τα σχέδια του να κλέψει το τζίνι και να ευχηθεί παγκόσμια κυριαρχία, αλλά σταθερά στη λίστα του προς τον ‘Αγιο Βασίλη βρίσκεται το να πάρει τη θέση του Σουλτάνου στο βασίλειο.

 

Γκαστόν

Ο Γκαστόν τις γιορτές τις περνάει πάντα μαζί με το τσιράκι του, τον Λεφού. Οι 2 τους γυρνάνε σε όλες τις μπυραρίες που θα βρουν στο χωριό, φλερτάρουν με δεσποινίδες (ο Γκαστόν δηλαδή) και μπλέκουν συνέχεια σε καβγάδες, αφού σιχαίνονται τα μεγάλα οικογενειακά τραπέζια. Για την αλλαγή του χρόνου σκοπεύει να πάει για κυνήγι στο δάσος και να αυξήσει τη συλλογή με τα “τρόπαια” του. Ο ίδιος δεν έχει τίποτα να ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη καθώς ο εαυτός του είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να έχει ποτέ. Καλά ίσως και να χρειαζόταν έναν καθρέφτη για να θαυμάζει το εγώ του.

4
Κωνσταντίνα Καλλέργη
Μ αρέσει το γράψιμο, το διάβασμα, το θέατρο, η μουσική και το να φτιάχνω σκίτσα. Πιστεύω πως ο,τι πιο πολύτιμο έχω είναι οι δικοί μου άνθρωποι. Επίσης είμαι σχετικά ονειροπόλο άτομο! :)

Latest Articles

Διάβασε επίσης...