Τζένη Μελιτά : Η πιο “αληθινή” ξανθιά της ελληνικής τηλεόρασης.

Μιλάμε για την Τζένη Μελιτά, η οποία συμμετέχει αυτό τον καιρό στην τηλεοπτική ομάδα της εκπομπής "Τι λέει" που προβάλλεται καθημερινά στον Alpha και μας κρατάει συντροφιά τα μεσημέρια.

Έτυχε να έρθω σε επαφή μαζί της πρόσφατα και πέρα από την εικόνα της όμορφης, ξανθιάς παρουσιάστριας, υπάρχουν πολλά που κρύβονται από πίσω από την Τζένη. Ίσως να φαίνεται και μπροστά από τις κάμερες, αλλά για τους δύσπιστους, να τους ενημερώσω, ότι όσο ευγενική και προσιτή φαίνεται στην τηλεόραση, τόσο ευγενική και προσιτή είναι και πίσω από τις κάμερες.

Και για τους κακοπροαίρετους που ακολουθούν τα στερεότυπα και έχουν την εικόνα πως η ξανθιά πρέπει να είναι, κάπως πιο ξεμυαλισμένη να το πω, η Τζένη αποτελεί την  απόκλιση αυτού του κανόνα. Απόφοιτος νομικής Αθηνών, με σπουδές στο “Εργαστήρι” και με τα πιάνα της και τα γαλλικά της, δηλώνει πάντα “κοκέτα”, ενώ σε αντίθεση δεν αποκαλύπτει ποτέ την ηλικία της.

Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, θα σου μιλήσει και θα σε χαιρετήσει με το ζεστό της χαμόγελο και θα σου μιλήσει λες και είναι φίλη σου. (Αν είσαι και τυχερή, μπορεί να σε κεράσει και κανένα μελομακάρονο από αυτά της γιαγιάς της). Είναι ειλικρινής και θα στα πει όλα όπως έχουν. Δεν δημιουργεί ίντριγκες και εντάσεις, εξάλλου δεν είναι και αυτός ο στόχος της. Για εκείνη η δουλειά της είναι το χόμπι της. Άλλωστε, αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις, πώς θα το πετύχεις;

Κάτι για το οποίο είναι περήφανη, αγαπάει να κάνει και γι’ αυτό και λαμβάνει την αγάπη του κόσμου είναι να ανεβάζει βιντεάκια στο κανάλι της στο “youtube”. Ανέφερε πως είναι ιδιαίτερα περήφανη για αυτό της το κατόρθωμα καθώς είναι κάτι το δικό της. Πρόσφατα μάλιστα μας έδειξε πως στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο της για πρώτη φορά. Ναι, είναι πολυπράγμων το κορίτσι μας και όπως λέει και η ίδια ” Εδώ γίνεται της μουρλής! Δηλαδή της Τζένης”.

Πέρα από αυτά γράφει στην “ΑthensVoice” και έχει εκπομπή στο ραδιόφωνο της “ΑthensVoice”. Είναι η εργαζόμενη που θα ήθελε κάθε εργοδότης, η φίλη που θα ήθελε να έχει ο καθένας, η καλύτερη συντροφιά.

H Barbie δεν είναι body – shamer!

Δες την σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Ενημερώσου για τις δράσεις μας

2
Άντζυ Κούκη
Φοιτήτρια του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. " Φτάσε εκεί που δεν μπορείς" -Νίκος Καζαντζάκης

Latest Articles

Διάβασε επίσης...